Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glabor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Lumia Denim frissítés 2014.09.05 10:00:00
Épphogy befejeződtek a Cyan frissítések, máris bejelentésre került a Microsoft IFA konferenciáján az új Nokia frissítés, mely keresztségben a Lumia Denim nevet kapta. Természetesen most is sok újdonság kerül az alap 8.1 Update 1 mellé. Lássuk melyek is ezek! Pár, fontosabb…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
Vegyük példának okáért a Padödőt. A művésznők rádiós műsorvezetői minőségükben szinte hetente szörnyülködik bele az éterbe, hogy ó jaj, micsoda tahóság, hogy vannak, akik sokszor a -ba, -be ragot használják akkor is, amikor a -ban, -ben volna a „helyes”. Ha…..
Öröm, bár megkésett öröm pillanatai ezek a budapestieknek és mindenkinek, aki számára fontos a korszerű, környezetbarát nagyvárosi tömegközlekedés. Úgy tűnik, végleges a döntés, minden kifogás, fellebbezés, felülvizsgálat lezárult és eldőlt: jövő évtől a CAF Urbos3…..
glabor 2014.03.06 23:21:53
Az Infopark tervezett közlekedése Az Infopark most sem az igazi, de vajon hogyan változik a 4-es metró elindulásával? A legizgalmasabb javaslatot (egy villamosjáratot) már bemutattuk, ám Tamás László most egy újabb - jóval reálisabb és könnyebben megvalósítható - tervvel…..
glabor 2014.01.18 09:26:31
@Walahol:
Mióta a 33-as (leánykori nevén 3-as) busz nem fordul rá a Budafoki útról az Október 23-a utcára, és nem érinti a "Nagyskálát" (lásd még Rendelőintézet, Posta stb.), azóta nemigen beszélhetünk a "kerületközpontról" ennél a járatnál.
Ami pedig a belvárosba való eljutást illeti, a 33/233-as busz szerintem csak nyerne azzal, ha nem a Budafoki úton araszolna az Október 23-a u. és a Gellért tér közötti szűk szakaszon.
Kihallatszott, hogy az egyik nővér megkérdezte a másikat, idézni fogom szó szerint "nem mész oda ? válasz : megy a faszom , ha oda megyek is , csak azért, hogy a száját betapasszam". Tisztelt Cím !     Bár, nem állt szándékomban megosztani számomra idegen emberekkel,…..
Manapság egyre több autó utasteréből készült videó lepi el a világhálót. Ezeket a  felvételeket, - a szélvédőre belülről rögzített apró kamerákkal készítik.  Már egy fél tank benzin árából is beszerezhetünk egy egyszerűbb berendezést. Ezek a könnyen felszerelhető…..