Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jucy a világban

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából fele akkora területen alig 1,3 millió ember lakik Észtországban. Az ország lakossága tehát még Budapest összlétszámát sem éri el, Tallinnban a fővárosban 400 ezer ember lakik, ami viszont arról is árulkodik, hogy még nálunk is vízfejűbb az ország, hiszen itt a…..
Jucy a világban 2014.08.11 13:56:33
A mostani bejegyzésben, egy kicsit a Kies által biztosított kapcsolat alternatíváival fogunk foglalkozni. Manapság, szinte minden internetezőnek van wifi routere. Akinek nincs, az a cikk vége után, szerintem, akar majd. Amikor bejött a routerek korszaka, sokáig nagyon drágák voltak ezek…..
Nehéz az embernek kiválogatni a sok közül a jót. Tele van a market cuccal, de ha megnézed, állandóan, ugyanazokat ajánlgatja. Olvasgathatsz máshol is listákat, de ott is általában ugyanazt találod. (Most épp:  Angry birds, Slice it, Solitaire, Jewels, Paper toss… Amikor…..
Na, jórég nem jelentkeztem már, de mostanában akkora unalom és letargiában volt itt az irodában, hogy totális alkotói válságba kerültem. Nem, nem azért nem írtam, mert az előléptetésem miatt nem volt időm - a helyzet az, hogy az a múltkori poszt valójában egy vicc…..
 Hölgyeim, és Uraim!  Ezennel bejelentem, hogy betörtünk a szósöl médijába! A blog immár szerethető az IWIW-en is (A klubboknál lehet keresni. A kulcsszó: emerzee.), és a Fészbúkon is lehet tetszikelni ezerrel, de ehhez van jobb oldalon egy doboz. (Köszi a segítséget…..
Akaródzott ebből bejegyzés lenni, de bandi kérésére meg is lesz!bandi: hali amit a teló háttérképként alakalmaz annak mekkora a felbontása? köszi én: Bandi Én épp az előbb szenvedtem vele, és nagyon megalázó eredményre jutottam... Szóval: Variáltam össze vissza, hogy…..
No ez egy érdekes kezdeményezés. Azt hiszem, nekem tetszik. „Billentyűzetet” már tudunk ezerfélét rakni a telefonra. Csak győzd kitalálni, hogy melyiket használd. Ekkor lép be a The8pen a maga innovatív megoldásával. Amivel mindenki küzd, akinek egy kicsit nagyobb az ujja,…..
A héten, 91 éves korában meghalt a magyar bűvészek korelnöke: Száva Sándor. Az alábbiakban a Magyar Mágia című könyvemben megjelent életrajzát olvashatjátok: 1919. február 5-én született Székesfehérvárott. Cseh iskolába járt. A bűvészkedést 1934-ben kezdte. "Ufferini…..
Újabb állomásához érkezett az alkoholista-technológiai forradalom robogó vonata. A szemfülesebbek már észrevehették, hiszen pár napja működőképes és a jobb sávban a reklámcsík alatti linkről is elérhető: elindult az Alkoholista Naptár. Ebbe próbáljuk összegyűjteni a…..
Jucy a világban 2009.10.06 17:36:39