Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dchrom

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel, nagy álmosan nézem a híreket: meghalt David Bowie. Nem emlékszem korábban történt-e velem ilyen, de most tényleg azt hittem, hogy még alszom, és ezt csak álmodom, mert ilyen nem lehet. Aztán meg azt, hogy Bowie a legnagyobb troll, így reklámozza a pénteken megjelent új lemezét. Öcsém még…..
dchrom 2016.01.11 11:25:13
A Kacsaszezon című filmet nagyjából 10 éve láttam először, még a gimiben. Nem sokra emlékeztem belőle, de annyi megmaradt, hogy imádtam. A napokban újranéztem, remélve, hogy az imádat megint eluralkodik rajtam. Sikerült.   Fernando Eimbcke első nagyjátékfilmje már az első…..
A héten Berlinben mutatta be az Elektron új hangszerét, az Analog Keyst, amit leginkább úgy lehetne jellemezni: billentyűs analóg szinti-workstation, egy korábbi, billentyű nélküli hangszerükre, az Analog Fourra alapozva (ő van a videón), de annál többet adva. Amivel több: a…..
Új filozófia elegáns kivitelben: a MOTU megpróbál még jobban illeszkedni a felhasználói igényekhez új interfészével, a Track16-tal. A képen a kezelőszervei láthatók, merthogy két dobozból áll a cucc, és ez az egyik. Távvezérlés és pontos szintkijelzés - ez kell az asztalra,…..
dchrom 2012.01.05 23:22:05
Primate INTERJÚ - SVEN VÄTH 2011.10.14 11:18:00
Sven Väth, beszeljunk a penzrol. Mennyit keres egy fellepesel?Ugy erti mennyi a legfelso hatar? Remelem azt meg nem ertem el. De most mar eleg rendesen. Akar 50 000 eurot, ha egy nagyszabasu rendezvenyen lepek fel. Miota tud megelni a DJ-zesbol? Miota 16 vagyok. Kezdetekben 50 markat…..
2perc Bébi tapír 2011.08.30 16:08:00
dchrom 2011.08.30 20:03:24
Ez ám a hazai MIDI-bréking: a tél leple alatt, közvetlenül karácsony előtt két magyar nyelvű, szekvenszerekkel foglalkozó könyv is megjelent, mindkettő a Controller Books (őket Ableton Live-könyvükről már ismerjük) gondozásában. Indítékukat illetően nem akarunk…..
Még pár hónapot várni kell arra, hogy behajózzanak a Karib-tenger kalózai, ám a Disney - bízva a sikerben - máris megkérte Terry Rossiot, hogy lásson hozzá a következő rész forgatókönyvének. Úgy tűnik, hogy előre isznak a medve bőrére (vagy inkább bőrén).  Rossio volt…..
Az Avatar nem csak a motion capture- és 3D-fejlesztőket állította kihívások elé, de a bootleggereket is, akiknek forradalmian új módszereket kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy minél jobb minőségben tudják felvenni a filmet a moziban. Az ő epikus erőfeszítéseiket dokumentálja az…..
dchrom 2009.12.30 00:44:28
@Hamlet: talán a 6-ot, 5 már foglalt :)
Better Tomorrow 2. (Ying hung bon sik II.) – hongkongi, 1986. Rendezte: John Woo. Írta: John Woo, Tsui Hark. Kép: Wing-Hung Wong. Zene: Joseph Koo, Lowell Lo. Szereplők: Chow-Yun Fat (Ken/Mark Lee), Dean Shek (Lung Si), Lung Ti (Sung Tse-Hung), Leslie Cheung (Sung Tse-Kit). 105…..
A Monome, ez a háziprojektből kinőtt kontrollercsalád úgy tűnik, komoly hatást gyakorolt az interfésztervezésre - rövid időn belül harmadik klónját mutatják be. Az Akai és a Novation után most a magasabb árfekvésben mozgó Livid készített egy szinte ugyanolyan készüléket,…..