Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garison

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Barátok közt 5793-5794 2011.09.22 10:58:00
Nagyon kemény felütése a mai résznek az előző epizód, melyben Ádám kikúr egy jó állást Aliznak, Miklós cár újra jár, bár szerintem inkább csak billeg, mint paraszt gyerek az MBT cipőben és a mi kis külön bejáratú Hanna Montanánk továbbra is lakat alatt őrzi…..
Garison 2011.09.22 15:33:27
@batgirl: Én még kb. a Misike rájön, hogy meleg korszakban néztem:) Amúgy vicces éveket kihagyni, pl. valamikor Zsolt ugye intézgette Klaudiát, most meg ez fel sem tűnik, amikor találkoznak. De az is érdekes volt, hogy Zsolt szólt Vili bának tegnap. Beugrott, hogy Vili bácsi lánya milyen szerelmes volt Zsoltba. Emlékszik még ezekre valaki?:))
Mindössze kilenc percnyi SpongyaBob Kockanadrág nézése is rövidtávú figyelemzavart és tanulási problémákat okozhat a négyéves kisgyerekeknél - állítják a szakemberek egy mini tanulmány eredményeire támaszkodva. A Virginiai Egyetem pszichológia professzoraként dolgozó Angeline…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
 Fél év telt el a kukázást megtiltó rendelet életbe lépésétől, és Szabó Máté, állampolgári jogok országgyűlési biztosa határozatot hozott több civil szervezet és magánember beadványa nyomán. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa szerint a guberálás…..
Garison 2011.07.13 16:55:18
@aeidennis: Szted mi a guberáló? Olyan ember, aki másnak a LAKÁSÁN (???) turkál a szemétben?

Amilyen észlény vagy, Te is juthatsz gubis sorsra, meg aztán az isten nem ver bottal...
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
Egy hangulatos virtuális túrára hívlak most titeket, így a Föld lenyűgöző tájait egy űrhajós nézőpontjából is megismerhetitek. A NASA által készített lélegzetelállító felvételeket Dr. Justin Wilkinson  a NASA tudósa narrálja. Az utazás Afrika partjainál…..
Nem hittem a szememnek. Eb-re vágyunk, de alig előzzük Moldovát.   „2012/2013-as idényre vonatkozó UEFA-összevetésben a Monicomp Liga már nem a 36., hanem a 32. lesz a sorban, immár újra maga mögé utasítja a lett, a litván, a moldáv és a szlovén pontvadászatot…..
Garison 2011.06.15 11:30:07
@vagye1: Én is így érzem:)

Ki találta ki, hogy sok pénzt ment el a focira? Ez tényleg érdekelne...

Talán mert Debrecenben stadion épül?Nem akarok politikát belevinni, tuti félreértik, de tényleg azért gondolják ezt, mert Orbán szereti a focit?

Ki vezette meg az embereket ennyire?
Garison 2011.06.15 11:32:58
@Vad.Korte: Ezt most komolyan gondolod? 22 milliárd gyerekfocira sok pénz?Pláne kidobott összeg??? Meg egy stadion nem ér ennyit? Ennél még a moldávok is előrébb járnék, pedig ott aztán tényleg éhezés van...
SZOVJETUNIÓ-MAGYARORSZÁG 0-0 A magyar csapat közelebb állt a győzelemhez. Taktikai-technikai fölényben játszottunk. Az egy pont még jól jöhet mindkét csapatnak. Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl P., Sallai, Róth (Burcsa), Garaba, Péter…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
Békásmegyer már az ókorban is lakott hely volt, az első írásos említés, amely a falu történetéhez kapcsolódik 1368-ra datálható. Az 1580–81-es török adólisták nem kevesebb, mint 35 adófizető házról tanúskodnak. A XVII. század második felére a helység teljesen…..
Garison 2011.04.30 15:55:21
@bazemindennevfoglaltmar: Az örök megosztottság része... A hegy felőli oldalon laktam, mindig az volt a szöveg, hogy a túloldal az veszélyes. Tíz éves koromig el is hittem, ameddig egyedül nem mehettem át oda:) Sajnos, van akik 30 éves korukra sem merik "egyedül" megnézni a másik oldalt. (Remélem érzitek, hogy ez nem csak Békásra értem)

Egyébként meg, ha nem lenne annyira drága, jó is lenne panelban lakni.

Ja és Békáson tényleg olyan jó közösség volt a nyolcvanas évek elején, mint amit a Szomszédokban is imitáltak és most meg azt mondják, hogy ez kamu... Tényleg nyitva voltak az ajtók, nem voltak rácsok és együtt ünnepeltünk húsvétot, karácsonyt és szilvesztert.
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
Garison 2011.04.28 23:35:44
@Thug: Inkább Te gondolkodj! Kik írták azt a levelet? Azok a vezetők, akik miatt évek óta rossz az együttélés a faluban.

Ki emlékszik arra, hogy öt éve lövéseket intéztek egy roma család hazára. Olyan tisztességes családot támadtak meg, akik ki akartak költözni a cigánytelepről, de ez volt, akinek nem tetszett... A tettes nincs meg azóta sem...

Gyöngyöspatán nem a közbiztonsággal volt baj, hanem az együttéléssel. A közösség meghalt arrafelé. Ezt kéne kideríteni, hogy miért, nem pedig a felszínt kaparni...
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Garison 2011.04.27 10:26:03
@Kody: A Te dumád (vagy inkább ti dumátok, mert önállóság az nincs, bár mind egyéniségek vagytok...) inkább látszik olyannak, amit jól leellenőrzött a főnököd. Mennyit kaptok ezért, hogy telerakjátok a fórumokat a jogvédők költözzenek le a cigányokhoz dumával? Kicsit átlátszó, nem?
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..
Garison 2010.02.06 17:03:28
@redrick: Nem tagadom meg sem a magyarságomat, sem a cigányságomat. Soha!

nem követelek akasztófát, mivel Mo.n nincs halalábüntetés, de amikor volt se sok haszna volt, több politikai fogoly halt meg, mint köztörvényes tudtommal...

"De tenyelg, mit mondnak a csadtagjaid? Meg ugy altalaban, ertelmesebb cigany-korokben mit gondoltok az ilyen Sztojka, meg Rafael felekrol?"

Az enyingi bandával meg Cozma gyilkosaival nincs közös ügyem, ezek gengszterek MAGYARORSZÁGON, akikre a magyar törvények vonatkoznak, mégis mit gondolnánk szted?Te mit gondolsz Pándiról?

Mi soha nem mondjuk, hogy gyilkolni kell, sőt a legtöbben azokat szidjuk, akik előadták, hogy Cozma cigányozott, azért ölték meg.

Kolompár Orbán nem roma értelmiségi, egy MAGYAR politikus, akinek gyökereit a Hazafias Népfrontnál keresd...Azóta erősen MSZP-közeli, de nyugi, Fideszesek, sőt Jobbikosok is hajtanak romákra. Sőt. épp a Jobbik profitálta a legtöbbet a "romaügyből". Ehhez kellettek cigányértelmégiek is a tanácsadásba...
Garison 2010.02.06 17:33:39
@redrick: bár nem mindenben értek egyet Veled, azért örülök annak, hogy valahol megértjük egymást.

Nekünk is ég a pofánkról a bőr Sztojkáék miatt, elhiheted... Nyilván nem megélhetésből csináljak, de ez más kérdés. Nincs közös ügyem velük, éppúgy, mint a környéki maffiózókkal (akik itt nem romák spec, sőt inkább szélsőjobb felé húznak...)

Kirugdosni a Kolompár-féléket nem tudjuk sajna, max civilként tenni valamit. Meg persze szavazni is tudunk, igaz itt azért komoly gondok vannak a magyar jogrenddel. A kisebbségek parlamenti képviseletéről kb. 15 éve nem hoztak döntést, elég súlyos mulasztás van ott...

A vidéket ne féltsd annyira, a legtöbb "értelmes cigány" onnan jön Pestre, vagy ott él. Nincsenek kevesen, lehet, hogy őket észre sem veszed, de ez így van jól.
Garison 2010.02.06 18:32:30
@redrick: Valóban párbeszédre van szükség, és úgy látszik pozitív példákat is mutatni kell! Pedig az volt eddig a liberálisok dumája, hogy nem kell diplomás romákat mutogatni, mert úgyis csak azt mondják, hogy ő a kivétel, aki erősíti a szabályt...

Most tényleg az van, hogy az roma, aki koszos, aki lop, vagy aki segélyt kap. A cigány egy életmódot jelöl, de ez azért fals Magyarországon, mert romák százezrei élnek itt évszázadok óta letelepedve (identitásukat és nyelvüket vesztve...). Az USÁ-ban a Gipsy vándorlót jelent, de ott tényleg úgy is élnek (sokan közülük magyarul beszélnek amúgy).

Szóval "értelmes cigányt" is lehet látni. Kb. 400 olyan ismerősöm van (23-40 év között), akik szellemi munkával keresik kenyerüket.(diplomások főleg, de mind érettségizettek és szakképzettek, szóval nem a társadalom legalján vannak, remélem így érthető).

Azt írod: az atlagember meg vagy elhiszi, hogy nem minden cigany sopredek, vagy nem. Mostanaban inkabb
nem.

Tudod, ilyen szinten már nem érdekel az "átlagember", nem nekik akarok bizonyítani, ha egyáltalán akarok valakinek is.

A romák körében több példaképre (Pisont Pista, Caramel, Gáspár Laci, Kállai Ernő, vagy régről Dankó Pista, sőt Czinka Panna!)míg a nem romák körébeb kevesebb előítéletre van szükség. Marha egyszerű a dolog sztem...

Az általad említett emberek épp az ellenkezőjét teszik (Kolompár Orbán amúgy nem szándékosan, ezt komolyan mondom!): miattuk szemlesütve járnak a romák, a gádzsók meg szitkozódnak.
Dzsudzsák Balázs a következő szöveggel indokolta, hogy a Fidesz kampányarca lesz."Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet" – mondta, és kifejtette, a…..
Összecsaptak a felek a Jobbikon belül: most szabad-e Budaházy Györgyöt megmenteni a börtöntől azzal, hogy elindítják képviselőjelöltként, avagy sem. Ugyanis ha indítják mentelmi jogot kap, ami lefordítva azt jelenti, hogy Budaházy-t olyan ezüstösen csillogó védőburok óvja…..
Garison 2010.02.03 21:32:55
@gójtojás: éredekes, amiket írsz, mert én az összes nem roma vidéki barátomtól a következőket hallom: tudod, nekem fura ami itt Pesten megy, mifelénk sok cigány él, de nincs cigányozás, együtt nőttünk fel, együtt fociztunk.

Csináltam riportokat Eger melletti, Szolnok melletti településeken is, és ott is határozottan elmondták: nem kell ide Magyar Gárda, tudjuk, kik a rosszak és mi meg is büntetjük őket (Egy ezer fős településen nehéz megbújni egy betörőnek pl....)

Persze számotokra mindez hazugság, csak az lehet igaz, amit a haver mesél a cigányokról, meg amit az "igazmondó" oldalak írnak, meg persze ami fent a van a youtube-on.

Van rossz példa is sok, ez világos, de úgy nem oldjuk meg a problémát, hogy hazudozunk, meg összeesküvés-elméletet gyártunk.

Meg kéne tanulni EGYÜTT ÉLNI mindenkinek, ami nem nehéz feladat és van rá bőven jó példa, elvégre 500 éve vagyunk ebben a hazában.

Ez nem liberális maszlag, hanem az egyetlen út, ebben nincs másik alternatíva.
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
Garison 2010.01.13 13:25:53
@bucek: A Pekingi volt a XXIX. nyári olimpiai játékok tehát azt is számolják, amit a háború miatt nem rendeztek meg. Igazából ez elvi kérdés, de ezen a szálon maradva háromszor rendeztek a németek nyári olimpiát.

Amúgy az RTL és a Tesco összehasonlítása jó példa. Könnyen elérhető szinte mindenkinek, tömeggyártás sok hibával. Én nem is várom el ezektől a "legjobbat".
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
Garison 2009.02.23 21:54:47
@degreen: tényleg nem is láttunk olyan még listát, ami (feltételezett) roma bűnelkövetőkről szól...Áhhhh, ilyen nem terjeng sehol, és Ti sosem hivatkozok rá, ha meghal egy cigány...

Azt kéne látni: a gengszterek (akár romák, akár nem) nem a származás alapján gyilkolnak, Cozmát sem azért ölték, meg mert román, ha egy roma van ott, azt is leszúrják...

Viszont sokan már most megítélitek a gyilkosokat, meg az áldozatokat is, akkor is ha jelenlegi információk szerint a rasszista indíték a legvalószínűbb.

Ezt hívják előítéletnek...

A portugálok a mai napig emlékeznek Fehér Mikire, tisztességgel, szívszorító módon.

Magyarországon meg már a nap végére senkit nem érdekel ki halt meg (Cozma, Nota, Csordásék) csak azon vitatkoznak, ki a felelős...
 Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok.Semmiféle elvárásnak nem kívánok megfelelni, amikor Bayer Zsolt nevezetes szavait alkalmazom a mai felfoghatatlan tatárszentgyörgyi gyilkosságra. Aki képes ilyen alattomosan, könyörtelenül kivégezni áldozatait, köztük egy gyereket, az nem…..
Garison 2009.02.23 21:06:26
@Valaki1:

A kriminalisztika nevében ne mondj ilyet:)Előbb olvass el tanulmányokat (ne kuruc.info-t,meg hasonló könnyen emészthető kamukat).

Kicsit gondolkodj már, mit beszélsz. Nem az a lényeg, h ki kit öl meg, meg hogy hogyan. Ezek tragédiák!

Azt érzem,h már senkit nem az érdekel, h meghalt egy kézis, meghalt egy futballista, meghalt egy gyerek, és ez de szörnyű és mondunk egy imát, vagy csak sírunk, vagy lebiggyesztjük a szájunkat, hanem arra használjuk fel az áldozatokat, hogy bebizonyítsuk téziseinket...
Garison 2009.02.23 21:17:32
@is: Nagyon ott a pont!

Amúgy miből gondolja bárki, h jó érzésű roma nem ítéli el a gengsztereket...Még Gino is megmondta,h a bűnösöket el kell ítélni...

Viccet félretéve ez a határolódjon el "Kolompár Orbán a roma gengszeterektől"-duma is a politikából ered – tiszta elmebaj...

Az is érdekes, hogy a magyarok hogyan ítélik meg I és II. vh-s szerepüket...

Meg az is fura,h a romákat agresszív, harcos népnek titulálják egyesek - miközben nem tudok romák által kezdeményezett háborúról, de még válaszcsapásról sem...
Garison 2009.02.23 21:21:54
@Valaki1:

Mondom, nézz utána, aztán irkáljál...

De asszem Neked mindegy...

Amúgy pedig jogos a Kékfény felvetése a műhibákról, érdemes nézni...
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Garison 2009.02.09 17:30:27
@redriot77: amúgy is érdektelen, mert nem azért tették. Ezt miért nehéz megérteni? A kannibál csávó azért főzte meg a családját, mert magyar? Sztem nem.
Garison 2009.02.09 17:37:14
@-rizs-: Lengyelország, MAGYARORSZÁG, ROMÁNIA, Ukrajna

Ezzel kihangsúlyoztam a két országot.

 Bár meglehetősen szkeptikus vagyok a Publius Hungaricus által vízionált tisztítótüzet illetően, a magyar apokalipszis nem is nagyon kezdődhetne mással, mint egy/több Tesco bezárásával. Sarkadon nem elképzelhetetlen ez a rendszerváltoztatás óta példátlan lépés: annyira…..
Garison 2009.01.31 00:51:17
@Jester: ha ez vki azt állítja, azért mert cigány vagyok, máris bűnöző, azzal le se állok vitakozni.

A valós probléma, nem az öreg nénit kiraboló tinik...
Garison 2009.01.31 00:57:50
@beton_: Vetőmagot adtak a panelben élő romáknak itt Békáson is:)(ha nem tudná vki ez egy lakótelep)

Kb 10 kg krumplit tényleg termelhetett volna az erkélyen a fickó...

Most már nagy pénz volt az EU-ból, de hála a szakértőknek, sikerült megoldani,h kapjon egy papírt a cigányasszony, amivel sokra nem megy. Tökéletlen banda mind.
Garison 2009.01.31 01:00:16
@Jester: Te inkább maradj Mo.-n. Ne vidd tovább az ország jó hírét:)
Hanem Sinkovics Gábor. Sinkovics eleve a magyar sportújságírás királya, a testedzés Czigány Györgye, aki úgy tud Istenhez fordulni, ahogy előtte csak a legendás temetésközvetítő. De azt eddig nem tudtam, hogy elsőosztályú, naiv-rácsodálkozós fajta buzifaló. A Havas Henriket a…..