Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zmark

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsvét hétfő este megrendezésre kerül egy szimulátoros futam, ahol bárki versenyre kellhet Michelisz Norbival a híres Nordschleife lézerszkennelt virtuális másán. Az esemény szerves része Norbi felkészülésnek a májusi WTCC futamra. Május 16.-án rendezik meg a WTCC német…..
James Gandolfini halála után számos online orgánum (de fasz egy szó ez, na mindegy) előjött mindenféle listával, mi ezek közül választottunk ki párat random, majd összeraktuk sajátunkat a Maffiózók tíz olyan fontos momentumáról, amiben Tony Soprano volt a központi figura. Az…..
zmark 2013.06.20 16:16:21
@hunter84: van youtubeon egy rakat videó amiben értelmezik, nézz meg egyet. amúgy annyira nem zseniális szerintem. az ötlet nagyon jó, de ezt egy hosszú sorozatnál nem lehet megcsinálni, mert nincsenek a fejedben azok a dolgok mind, amitől értenéd
Most akkor vagy az osztrákoknál nem esett annyi hó, mint nálunk, vagy a sógorok csinálnak valamit jobban. A felvétel tegnap délután készült, Klingenbach közelében, Sopron felé haladva. ..
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
zmark 2012.04.18 19:12:18
@ZF2: értem amit mondasz és igazad is van, csak nekem meg az a véleményem, ha ár alapján dönt az ember, vállalja, hogy azért esetleg rosszabb szolgáltatást kap és ne siránkozzon utána