Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeeLmyTriP

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Komolyan mondom ez a forma hihetetlen… csak úgy lelépett. Mióta Á ás É megpattantak az Édenből kicsit pityókás lett az öreg. Igen, kicsit moderálva lett a sztori. Almafa, kígyó stb. persze. Milyen példa, tanítás lenne ez nektek, ha nem a mese verziót kaptátok…..
 Hatalmas volt a tömeg, üvöltő torz lények mindenütt. Jól érzik magukat hajtotta őket az alkohol, valamilyen drog vagy esetleg mindkettő. Sok pszichedelikus élvhajhász, nekik az életben már tényleg csak ezek az apró örömök maradtak. Verekedtem be magam a tömegbe, vicsorító…..
 " az álom az álmodó belső környezetét ecseteli, azt,  aminek igaz és valós voltát a tudat egyáltalán nem ismeri el,  vagy csak berzenkedve".   (Jung)     Világos van, ez egészen zavaró. Fáradt vagyok, de indulnom kell.…..
Furcsa volt. Nem is biztos, hogy ez a szó a helyes megfelelője annak, ami kavargott a fejemben. Kavargott ott minden, káosz volt. Felkorbácsoltam azt, amit nem akartam… Talán hazudok még magamnak is. Nagyon is akartam én ezt a káoszt. Vágytam rá, érezni akartam, ahogy elöntenek a…..