Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falconer

51 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv! Elkészült a bajnoki adatbank a hétvégére. Link: https://a.fajlkuldes.com/XlJuS81xx4FV.xlsx Az 1X2 tippeket kicsit tagoltam a jobb láthatóság és szűrési lehetőség érdekében, ez látható a lenti képen. Jó hétvégét, sok zöldet mindenkinek!    ..
Üdv! Időhiány miatt megkésve csak most érkeztem elkészíteni a hétvégi műsort, és sajnos ezúttal csak "csökkentett üzemmódban", néhány bajnokság elkészítésére futotta az idő és energia. Fejlesztem közben az eredmény elemzés részt is, az alaptáblát is, ez mind-mind idő, és így egyre kevesebb idő van…..
Üdv! Elkészült a húsvét hétvégi bajnoki adatbank. Link: https://a.fajlkuldes.com/3R6MebuSXH1T.xlsb Az egyszerűbb verzió: Link: https://a.fajlkuldes.com/2uwDqf7baVpz.xlsx A tippszekcióban a Statisztikai tippek (ST TIPP) alatt "Pw:" jelöléssel (Power 1X2) 1X2 súlyozott ELO erősség szerinti tippek…..
Ami túl biztos, az úgysem jön be. (gabx)..
falconer 2024.03.17 08:23:25
Üdv!

Ha már megcsináltam, itt is megosztom saját alap statisztikai táblámat a hétvégére.

Link:
a.fajlkuldes.com/2NqUrAbrgQGl.xlsb

Ez egy alap, "butított" verzió, én amikor nekiállok a meccs elemzéshez, ezeket az alapvető adatokat nézem át kiindulásként.
Persze ad a gép tippeket is, de nyilván ezeket fenntartással kell kezelni, hiszen csak a statot veszi figyelembe.
Sok zöldet mindenkinek mára!
falconer 2024.03.17 11:23:40
@Mixi5000: Szia! Köszönöm az érdeklődést!
Van egy saját oldalam, ha ott felteszed a kérdéseket, megválaszolok mindent.
focistat.blog.hu

De röviden itt is válaszolva, igyekszem hozzá minden hétvége végeztével egyfajta eredmény elemzést is elkészíteni. Tehát van "bejöveteli statisztika".

"Automatikus szelvényösszeállítás" - Ilyen nincs, ez a rendszer alapvetően a meccs kiválasztást igyekszik megkönnyíteni (vagy elbonyolítani :)), ha lenne elég időm erre, és minden hétvégén fegyelmezetten össze tudnám rakni, akkor idővel (hónapok, évek) lenne egy jó nagy adatbázis, ami szűrhető lenne mindenféle alap stat alapján meg persze oddsok alapján is.
Valószínű, hogy hibapontos rendszerekhez, kulcsokhoz egy jó alapot adna.
Egyébként vannak egyéb exceleim is, pl. készítettem csoportosított hibapontos tippmix szelvényösszeállítást is.
Üdv! Elkészült a hétvégi bajnoki adatbank! Készítettem egy rövidebb, áttekinthetőbb, csak a (számomra) lényegibbnek gondolt adatokat tartalmazó "butított" verziót, alapvetően már csak ezt fogom feltölteni! Maga a fájlméret is kisebb, kezelhetőbb így a…..
Üdv! Elkészült a hétvégi bajnoki műsor. Link a teljes verzióhoz: https://a.fajlkuldes.com/lMNYe7ijgySe.xlsb Előző posztban említett egyszerűbb, "butított" verzió is elérhető innen: Link: https://a.fajlkuldes.com/2NqUrAbrgQGl.xlsb Szép hosszú hétvégét, jó pihenést, és sikeres tippeket kívánok…..
Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! (Peesteekee)..
falconer 2024.03.10 11:39:48
@csörgősipkás: Csak nyilván a fő kérdés meg nehézség a dologban az az, hogy honnan tudjuk, hogy valóban pozitív várható értékű fogadást kötünk? Sajnos előre sehonnan.
Amíg nincs 1-es szorzó, addig nincs 100%-os bizonyosság, addig kis túlzással bármi lehet a valószínűségek világában, és utána kell mennünk, elemeznünk kell, és legfőképpen mindenkinek eldöntenie, hogy azért a szorzóért megéri-e neki.
falconer 2024.03.10 13:21:25
@csörgősipkás: Így van, jók a példák, erre gondolok én is.
Amikor meglátom, hogy over 2,5-re ilyen 1,47 meg ilyen szorzók, hagyom is egyből a francba, mégha be is jönne, nem ér annyit nekem...És persze ilyenkor szokott egy jó 1-0 lenni, vagy hasonló, jó under szorzón.
Ma pl. úgy gondolom én is, hogy az Aston Villa meccsen lesznek gólok, de..! Ilyen gyér oddsokon nem éri meg, inkább akkor az ellenkező oldalon mondjuk egy under 3,5 1,90-ért.

Egyébként tök jó, hogy ahányfélék vagyunk, annyiképpen elemzünk és mindenki a saját módszerével jut közelebb a megoldáshoz. Ezért is jó böngészni ezt a blogot!
Üdv! Elkészült a hétvégére a bajnoki műsor! Link: https://a.fajlkuldes.com/5Sq68siYJ7JN.xlsb Jó hétvégét, sok zöldet mindenkinek!  ..
Üdv! Elkészült a hétvégi bajnoki adatbank! Link: https://a.fajlkuldes.com/mX86nGbWmyH6.xlsb Jó böngészést, tippelést, sok zöldet! Ötleteket, tippeket, véleményeket, hasznosnak gondolt meglátásokat szívesen fogadok! Jó hétvégét mindenkinek!    ..
Üdv! Az utóbbi idők fejlesztéseivel párhuzamban fejleszteni kellett a rendszer eredmény elemzéses tábláját is, hozzá kellett igazítani az újabb kiegészítésekhez. A rendszer most már gyakorlatilag kb. 90 féle tippelési módot tartalmaz, és majd mindegyikhez valós haszon értékek is tartoznak, hiszen…..
Üdv! Elkészült az adatbank a hétvégére. Link: https://a.fajlkuldes.com/AY1fDrmcvVwk.xlsb A jövőben várhatóan sokkal kevesebb bajnoksággal tudom csak elkészíteni a hétvégi műsort, igyekszem a nagyobb bajnokságokra koncentrálni. Jó böngészést, sikeres fogadásokat, és sok zöldet, továbbá szép…..
Üdv! Boldog Új Évet kívánok először is mindenkinek! Pár újítással tovább fejlődött az adatbank, melynek leírásával kiegészült a Használat fül (annak is a legvégén szerepel a mostani újítás).  Főként 1X2 tippek kerültek bevezetésre, összesítésre, és megjelenítésre a 41. és 42. oszlopokban szereplő…..
Üdv! Az elmúlt időszakban sajnos elmaradtak az eredmény elemzések a heti tippműsor után, pedig ez a része legalább olyan fontos a fogadásnak, mint a tippelés. Az elmúlt hét (12.19.-12.25.) eredmény elemzése elkészült, letölthető: Link: https://a.fajlkuldes.com/BTsqaYGx1icn.xlsb Általánosságban…..
Üdv! Főként angol ünnepi fordulókkal elkészült a hétközi adatbank. Link: https://a.fajlkuldes.com/unqLfrQnYUNT.xlsb Megjelenítésre kerültek a Lőtt/Nem lőtt/Kapott/Nem kapott/2-3 gólos sorozatok adatai, és az ebből képzett gólos (ún. GST) tippek: Emellett a múlt héten bevezetett Th. tippek és a…..
00.00  Coritiba - Gremio  12   1-2 nyert 00.00 Flamengo - Santos 1   1-2  vesztett 01.30 Atletico-MG - Fortaleza 1   3-1 nyert 01:03 Botafogo RJ - Palmeiras 2x  3-4 nyert 21:00 Cuiaba : Vasco   x       0-2 vesztett 21:00 Goias - Bragantino 2x    0-2 nyert..
Üdv! Elkészült az adatbank a hétvégére. Link: https://a.fajlkuldes.com/jEaoa4bHtdv0.xlsb Jó böngészést, és sikeres tippeket!      ..
Üdv! A múlt héten időhiány miatt nem készült tábla, erre a hétvégére sikerült összeállítanom a bajnoki meccsek adatait. Link: https://a.fajlkuldes.com/8hkiUOTtmKB8.xlsb Az érdeklődőknek hasznos szűréseket, jó böngészést és tippelést! Jó hétvégét és sok zöldet mindenkinek!..
Üdv! A válogatott szünet után visszatérnek a bajnoki meccsek. Elkészült az adatbank a hétvégére a szokásos adatokkal, tippekkel, oddsokkal. Link: https://a.fajlkuldes.com/aCRHNoRzH43X.xlsb Az érdeklődőknek hasznos szűréseket, jó böngészést és tippelést! Jó hétvégét és sok zöldet…..
Üdv! Az adatbankban elérhető adatok közül a Tipp térkép részen belül szerepelnek az ún. RTFE tippek. Ezekre a Használati utasításban úgy hivatkozok, hogy külön leírás szól róluk. Nos, ez a poszt mutatja be röviden ezt a külön leírást! Gyakorlatilag az egész innen indult részemről, hogy szerettem…..
Üdv! Mellékelem az elmúlt hétvége eredmény elemzéses táblázatát. Link: https://a.fajlkuldes.com/MyK5kPLaVnwL.xlsb A Stat fülön bevezettem egy új kimutatást, ami összesítve mutatja, hogy az egyes tippkategóriák haszon szempontjából hogyan "szerepeltek". Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy…..
Üdv! A November 3.-6.-i hétvége eredményeit felhasználva egy gólos, és egy kimenetelre vonatkozó szűrési példát mutatok be: 1. Ahogy korábban említettem, az eddigi megfigyelések alapján az alap gólos over/under 2,5 tippek átlagban eddig olyan 65-70% körüli találatot hoznak, egyik hétvégén hol az…..