Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MazsiBobi//WheyHoLetsGo

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazaballagván azon filozofáltam, hogy miért nem hiszek már a tündérmesékben. Miért nem hiszek el embereknek dolgokat, amiket mondanak: tényleg leszokom, holnapra elkészül, csak egy sör, ez nem az aminek látszik, bekapod-lefogysz (ha utóbbit pasi mondja, végképp ne hidd el hehe). Mások pedig annyira…..
Lassan már a csapból is fehérjeturmix folyik, pedig nem kellene mindenkinek szálkás fitneszmodellnek lennie. Éééés jön a ló másik oldala, mázsás modelleket tolnak az arcunkba: FOGADD EL MAGAD! A kérdés örök: hol a határ? (spoiler: én sem tudom. A normalitás kérdését nagyon…..
Ez a poszt recept és könyvajánló is egyben. Szeretek beszippantódni az épp olvasott könyv világába. Ha Frida Kahlo életrajzot olvasok, tuti lecsusszan egy burrito azon a héten. Most az Isztambuli fattyút bújom Elif Şafaktól, úgyhogy jöjjön egy török ital. A receptet…..
Az alábbi recept igazi Jolly Joker. Csináltam már tömve zöldséggel és búzaliszttel az eredeti leírás alapján, csináltam már édes verzióban kókuszliszttel, bogyós gyümölcsökkel. Lényeg, hogy mindenhogyan isteni! Szerencsés vagyok, mert amikor Mamalátogatóba megyek, nem…..
Amikor testépítős sikerekről beszélünk, első blikkre tuti, hogy a hihetetlen fogyások jutnak eszünkbe. Pedig érdemes megemlíteni a hihetetlen "hízásokat" is. Hogy mi a közös bennük? Mindkettő életet menthet. Először 13 éves koromban figyeltem fel az evészavarokra. Akkor még…..
Valamiért az van a fejekben, hogy a magyaros ételek egyáltalán nem egészségesek, sőt! Túl fűszeres, túl csípős, túl zsíros. Az első kettővel egyáltalán nincs baj, az utóbbin pedig lehet segíteni. :) Úgyhogy nem feltétlen kell lemondanunk a hazai ízvilágról, ha diétázunk…..
Ági nem árul zsákbamacskát: edzésben nincsenek kiskapuk, a sikeres fogyásért meg kell dolgozni, de lelkes válaszaival megadja nektek a kellő lökést, ez biztos. Ágit már legalább 5 éve ismerem. Az utóbbi 1-2 évben –mivel megszűnt a projekt, amin együtt dolgoztunk, megritkultak a…..
Egy igazi kuriózum a konyhám faláról! A nagymamámtól kaptam ezt a legalább 40 éves kalóriatáblázatot. Ebből is látszik, hogy a tudatos étkezés nem mai találmány. ;) ..
Amikor kedvem, időm és kreativitásom engedi, szeretek búzaliszt helyett valami alternatívát használni. Hajdinát, rizslisztet, bármit! Pizzatészta témában eddig a barna rizslisztes tetszett legjobban, de ennek az elkészítése nekem nagyon macerás volt. A következő recept gyors,…..
Ha elfogyott a lendületed, motivációra van szükséged, hogy a téli álom lustaság után nekikezdj a sportolásnak, vagy csak szeretnél valami olyat olvasni, aminek minden egyes szava emberi, akkor tiszta szívvel ajánlom ezt a könyvet. Minden sportoló – csinálja hobbiból vagy…..
Whey ho let's go! Nőnapi csokor 2015.03.08 14:44:17
Nőnap alkalmából virág helyett öt kidolgozott férfitesttel szeretnénk kedveskedni női olvasóinknak (és saját magunknak hehe). AndiBobi szavaival élve "nem szeretjük a szteroidgorillákat", ez ebből az összeállításból is kitűnik.  1. Ryan Gosling nem hiányozhat egy ilyen…..
Ha még te is az XL-es ruhák között kezded a nézelődést, holott már rég S-es vagy, olvass tovább. Amikor elhatározzuk, hogy változtatunk, első perctől kezdve a kitűzött cél lebeg a szemünk előtt. Hátunk mögé hajítjuk a régi képeket, és rohanunk edzeni, jól enni, jól…..
Nem tartom a gluténmentességet, mert nem hiszek benne, ha nem indokolt. (Mondjuk a csótányokban sem hittem, mégis voltak az előző lakásomban…) Viszont – mondjuk úgy – törekszem rá. Ezért amit lehet, átvariálok. Jöjjön hát mindenki kedvenc fasírtgolyója kicsit felturbózva,…..
Nem vagyok kifejezetten édesszájú. Tudok létezni nasi nélkül, és ha választanom kell a krémes és a tepertős pogácsa között, egy pillanatig sem habozok. Mindössze egyetlen olyan édesség volt, aminek nem tudtam (és nem is akartam) ellenállni, és ez a fagyi. Mostanáig! Mert itt a…..
Az előző posztban megírtam a rövid történetemet a diagnózistól mostanáig. Most jön néhány gyakorlati tudnivaló. Érdemes a következő köröket lefutni mielőtt elindulsz ... Ha sejted a bajt: Nekem teljesen véletlenül, egy vérvételen derült ki, hogy gáz van. Kérd meg a…..
Biztos nektek is van olyan, hogy elhúzódik a reggeli lusti, és már jó éhesek vagytok, de ebédelni még nem, müzlizni meg már nem akartok. Erre a "problémára" tökéletes megoldás ez a gyors és egyszerű recept. Nagyon szeretem az egyszerű kajákat kreatívan felturbózni, ezért…..
Nem vagyok egészséges tökéletes. Az elmúlt két év leckéje ez volt. Megtanulni, hogy egészség és egészség között is van különbség. És még mindig tart a tanulás. Hú, de még mennyire... Nem vagyok hajlandó (tovább) sajnálni vagy sajnáltatni magamat, és fontosnak érzem,…..
Na, ez pont olyan sztori, amit ezen a blogon sosem fogsz olvasni, mert egészséges módon ilyet nem lehet. (Ebben a posztban meg pláne nem erről lesz szó, mert ez csak a bemutatkozásom. Muha.) Igazi "vasgyúró" kölyökként róttam Pécs utcáit, úgyhogy a bevett gyakorlattal ellentétben…..
katyi-blog csupa csuda :) 2009.09.03 17:01:23
idorendben.miutan az utolso bejegyzest megirtam, elmentem, es vettem belga sim-kartyat. innentol kezdve ezt a telot hordom magamnal, ugyhogy ha vkinek surgosen kellek, ezen lehet hivni. (0470582210 es a belga elohivo asszem 0032, de ebben nem vagyok bizti, minden esetre ekkor asszem el kell hagyni a…..
MazsiBobi//WheyHoLetsGo 2009.09.03 20:29:47
katyi-blog minden kezdet nehez.. 2009.08.30 15:53:20
ma reggel felkeltunk, davidek osszekeszulodtek, es elindultunk, hogy felrakjam oket a vonatra. vartunk jo sokat, mert eleg hamar kint voltunk, de ido kozben kiderult, hogy baleset tortent brusszel es antwerpen kozott, igy gent fele kellett kerulniuk, es meg mindig ketseges, hogy elerik-e a…..