Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jogalany

0 bejegyzést írt és 1136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezt egy sci-fi író (Frank Herbert) írja, szellemes aforizma. Ha azonban a valóság is ilyen, az legalábbis nyugtalanító. Kép: YouTube A napokban jelent meg egy hír, amely szerint egy P. Zsolt nevű férfit 2 év fegyházra ítéltek egy vele azonos nevű falubelije helyett. Az ügy pikantériája, hogy…..
jogalany 2017.06.06 09:06:09
@Krumpli Bogart:
A közigazgatási ügyre épül a kártérítési ügy.
jogalany 2017.06.06 20:59:17
@Krumpli Bogart:
Van valami ötleted ?
jogalany 2017.06.06 21:05:04
@Budaházy György:
Volt egy ismerösöm a rendörségnél, egy alezredes. Ott hagyta, mert olyan szinten átpolitizálódott, hogy a szakmaiság háttérbe került. Már osztályvezetői szint is csak az Ő emberük lehet. És sajnos úgy van, ahogy irod.
Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta Hosszú Katinkának, hagyja abba az úszást és vonuljon vissza. Ha Gyárfáson múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza. ..
jogalany 2016.11.16 20:59:34
@dare:
Akkor szólitsd fel Tenmagad. Ha lusta vagy és nem teszed, hát ezért kell Katinkának.
Neki fontos az úszás, Ő nem a magyar pénzekre utazik, hanem nemzetközi eredményei vannak. Egy világ klasszis, akit az egész világ ismer. Aki azt hiszi, hogy az Ő szava nem lesz hamarosan ismert mindenhol az téved, és neki hisz a világ, mig Gyarfásnak itthon sem hisz a klientúráján kivűl senki. Egy szar, tolvaj alak, pénzéhes és a környezete is olyan, mint Ő.
Takarodjon a francba.
  Tegnap nagyot ment Vona Gábor a miniszterelnökkel való tárgyalásán. A Jobbik elnöke mesteri csapdát állított fel Orbán Viktornak, mikor ahhoz kötötte, hogy a Jobbik-frakció megszavazza-e az alaptörvény-módosítást, hogy ezzel párhuzamosan a kormány megszünteti a letelepedési kötvény bizniszt. Ez a…..
jogalany 2016.10.20 22:06:15
@TanNé:
Az igaz, hogy Orbán zsidó származású, úgy mint Vona, de az, hogy cigány lenne, visszautasítom. Orbán már kétszer is elismerte, a származását, ellenben Vona még csöndben van, mint Szegedi alelnöke volt, mig ki nem derült az igazság.
És a bankszektor egy hónap alatt kicsinálhatná bármelyik miniszterelnökünket, hogy Orbánnal nem tették, az azt is jelenti, hogy Antalnak igaza lehet. Elvégre nem a bankszövetség elnöke adott szállást Matolcsynak ?
jogalany 2016.10.20 13:39:10
@teotwawki:
Egyetértek, a mai digitális technológiákkal simán helyettesíthető lenne a közszféra 40-50 %-a. És akkor nem lenne korrupció sem ezen az 50 %-on.
Több joga lenne a polgárnak, nem akarna rajtunk végre uralkodni, meghatározni a mindennapjainkat a hatalom, persze több lenne a fellelőség is.
Mert a közt a polgár ma nem tudja fellelöségre vonni, a hibákért senki nem fellel, egy köztisztviselő bármit tehet a polgárral, azt fellelöség nélkül teheti, személyében a polgár felé nem tartozik fellelöséggel.
A blog egyik első posztja egy friss élményről szól, egy Infiniti gyorstesztről. Igazából, az egész tesztsorozat célja egy ideális multi-funkciós családi autó, egyben a mostani V70esem utódjának megtalálása. Így előre is le lehet szögezni, a Q50 szerintem nem lesz az, de talán…..
Nem mondom, hogy reálisan a következő autómat kerestem, amikor elkértem a svédek óriását, de igencsak furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy valóban annyira jó-e az új jávorszarvas, mint a tesztekben olvasom (és az eladások tükrözik). Az XC90 második generációját nagy várakozással követtem,…..
Több forrásból is úgy értesültünk, hogy Vlagyimir Putyin azonnali hatállyal hazarendelte minden orosz politikusát és családjaikat. Sörgős értesítést kaptak a külföldön tevékenykedő adminisztrátorok, diplomaták és orosz érdekeltségű cégek dolgozói, hogy családjaikkal együtt azonnal térjenek vissza…..
jogalany 2016.10.14 01:27:01
@komisz_kölök:
Az orosz katonai repülökben a müszerek egy része amerikai gyártmány, vagy az új orosz katonai terpjáró a "Tigris" amerikai motorral müködik. Az Usa viszont különleges nehézfémeket kap. A kereskedelem jól müködik a többi pedig csak cirkusz.
Szerintem teljesen életszerű, amit a miniszterelnök elsőszülött gyermeke, Orbán Ráhel állít, hogy szeptember 17-20 között az ember lánya csak úgy kiugrik Bahreinbe, magánútra...
jogalany 2016.09.02 10:52:20
@Liba Tóni:
Na a boros gazda: egy normális ember megvédi a családját és a családi vagyont, hiszen Ők abból élnek. Egy normális. A tolvaj ellopja a másét, amiért Ő sohasem dolgozott meg (pont mint egy politikus) , szerezz magának extra profitot, és csökkenti az áldozat megélhetési esélyeit. A gazda nem bűnös. A Bíróság igen.
jogalany 2016.09.08 22:27:04
@grafoguru:
És van olyan párt mely ezeket tisztán és mégis biztosítja ? Mert mióta élek ilyenben nem volt részem. Míg pártok és politikusok uralkodnak addig sztem nem is lesz.
Az, hogy a beteg egy darab kutyagumi, és felőlük akár el is patkolhat, de a fejpénzeket beszedik utánuk, egyszerűen gusztustalan. Hány embernek kell meghalnia, hogy észbe kapjanak az illetékesek? Tisztelt Praxis!   Nem szokásom másokat sarazni, vagy bárkire is köpködni, még átvitt értelemben sem,…..
jogalany 2016.07.08 16:23:49
@g0826:
Bp. János kórház bel osztályok, a sebészeten ez kb 50 000,- , kardilológiát nem tom, ott még nem vizsgálódtam.
Valaha régen csak a vadászokat kritizáltam, mert örömet lelnek egy másik élőlény általuk okozott halálában, de ez váűltozóban van, az orvosi kar jelentős része csak a pénzt látja a betegben, az ügyvédek szintén az igazát keresőben, a birók meg a legrosszabb, mert eladják a lelküket és emberei sorsokat tesznek tönkre naponta.
A kereskedő, az üzletember, a bankár a haszonra esküdött, de az orvos a köztisztviselő az emberre. és ezt szegik meg már lelkiismeretfurdalás nélkül - naponta.
jogalany 2016.07.08 16:28:57
@she_wolf:
Rossz a megítélés, nem hiszi egy beteg sem, hogy a pénze gyógyítja, azt tudja, hogy aki nem ad, azzal rosszul bánnak, lekezelik, sőt félrekezelik, esetenként. Azért adnak, hogy az orvos figyeljen rá, hogy valóban a legjobb tudását adja Őérte. Félelemből adnak, mert tartanak attól és nem ok nélkül, hogy nem kapják meg azt ami egyébként emberként járna neki. Állatvédő törvényünk van !, ideje lenne embervédő törvényt is alkotni.
jogalany 2016.07.16 16:09:28
@neduddki21:
A miniszterelnöknek igaza van, az eű.-ben elég a pénz, csak ellopják. A lopás is a rossz felhasználás fogalma alá esik nála. Mert az emberei lopják el.
Ezért kellene megvonni a eű állami finanszirozását és az emberek a saját eű számláikról fizetnének amire Ők akarják. Minden más csak kompromisszum amiben elveszik a lényeg: az emberek önrendelkezése.
UBER betiltás Hát igen... amikor meghozták azt a törvényt, ami alapján betilthatóvá, blokkolhatóvá tettek pedofil oldalakat, már akkor is mondtam, hogy ez nem erről szól. Íme a bizonyíték. A fideSSes söpredék újabb szöget vert a néhai demokrácia koporsójába. Én meg egyre jobban aggódom, mi…..
Nemrégiben, egészen pontosan 2016 július 13-án hunyt el a világ egyik legnagyobb hatalmú gengsztere: Bernardo Provenzano, a "főnökök főnöke". A Capo di tutti capi, ahogyan "tisztségét" olaszul hívták, mint hírhedt alvilági figura a Cosa Nostra - vagyis a Szicíliában a 19. században alakult, de az…..
A putyini korszak kezdete óta, vagyis gyakorlatilag az 1999/2000 -es évfordulótól kezdődően éleződik a NATO és Oroszország viszonya. Putyin ugyanis teljesen új külpolitikába kezdett hatalomra kerülésekor, mely politika szakított Borisz Jelcin korábbi, nyugattal együttműködő hozzáállásával. Az új…..
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
Amikor 74 évvel ezelőtt eldördültek a később halált okozó lövések, még senki sem sejtette, hogy Reinhard Heydrich meggyilkolását olyan bosszú követi, ami egy teljes települést töröl el a föld színéről. 1942. május 27-én két cseh ellenálló hajtotta végre azt a merényletet, melynek során az egyik…..
jogalany 2016.06.17 19:15:59
@Lord_Valdez:
Állításodnak, hogy nem lehet elkapni a vezető embereket ellentmond a Gladió sereg, mely célzottan 1950 felső vezető likvidálási terve, még Stalin is megijedt és azonnal engedelmeskedett és kivonta a szovjet csaptokat Iránból, mikor erre utasítást már úgy kapott, hogy különben .....
jogalany 2016.06.19 10:31:51
@Lord_Valdez:
Még jó, hogy csak zárójelben írtad, mert a tagadásod hiteltelen, hiszen mint írtam még héberül is tökéletesen beszélt, hiszen az apja rabbi volt. Amiről tudzs csak az volt később. A valódi már a 30 -as években is létezett. Ilyen pl. hogy úgy tudod a gengszter váltás 89 -90 ben történt, de hogy már 1976 -ban el lett döntve, hogy így legyen arról nem tudsz.
Horthy Miklósról számtalan valós és elferdített információ látott már napvilágot, ám kevésbé ismert néhány magánéletét, képességeit és sorsát illető érdekesség. Ezek közül ötöt mindenképp érdemes elolvasni...
jogalany 2016.06.17 21:22:30
@new_boy_on_the_block:
És egy ilyen embert imád a jobbik. Meg Haynaut. Vona koccintott az aradi 13 kivégzésére, és ez nem vicc. Szerinte jogos volt a felkent király elleni 48 -as "lázadás" megtorlása.
Vona Gábor egészen biztosan nem fog visszafordulni azon az úton, melynek építési technikáját Orbán Viktortól leste el. A különbség az, hogy a jelenlegi miniszterelnök 1994 után egy üresnek látszó politikai teret foglalt el, míg a Jobbik vezére a kormánypártok szavazótáborából akar egy jó nagy…..
BEKIÁLTÁS Barbárok az uszodában 2016.04.08 02:21:36
Egy normális országban azonnal minimálisra kellene csökkenteni az élsport állami támogatását. A napokban a nagy nyilvánosság is tudomást szerezhetett arról, hogy Kiss Lászlót, az úszóválogatott szövetségi kapitányát 1961-ben csoportos nemi erőszak miatt börtönbüntetésre ítélték. Az ügy méltán…..
Sokak számára Henry A. Kissinger, aki két amerikai elnök alatt is szolgált (Richard Nixon / Gerald Ford), nem több egy egyszerű háborús bűnösnél. A volt nemzetbiztonsági főtanácsadó és külügyminiszter azonban az elmúlt bő 50 év során kapott cifrább jelzőket is saját…..
A videói alapján extrán morbid humorú osztrák Mömax, a Baumax helyére benyomuló bútoráruház-lánc, mely tavaly ősszel nyitotta első üzletét Magyarországon, ennek megfelelően nem szerepelt még a Homáron. Eddig. Kedves Homár! A múlt év 51. hetében feleségemmel betértünk a győri Mömax áruházba,…..