Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neocon

0 bejegyzést írt és 753 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához. Az elsőt itt forgatták Budapesten, és a HNS Terror nevű hadihajó története volt, ami 1848 környékén, az északnyugati átjárót keresve fagyott jégbe. A második etap a Terror: Gyalázat címet kapta, és…..
Neocon 2019.07.21 01:54:53
@sixx: Fair enough.
Neocon 2019.07.27 01:41:38
@sixx: En is itt vagyok es varom, hogy rendezodjek a blog helyzete, hajra!
Neocon 2019.07.28 15:46:22
@zolij: Na latod, en ezeket nem tudtam, kosz az infot!
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Neocon 2019.07.04 19:50:59
@DIEGO_HU: Pont ezt akartam kerdezni. Vagy be kell zarni a blogot vagy uj emberekkel rebootolni (Sixx maradhat, birom a stilusat), mert ennek igy semmi ertelme nincsen... bakker ez a bejegyzes majd 3 hete irodott es azota semmi... de persze az is lehet, hogy ez valami kiserlet: lassuk meddig jonnek vissza az idiotak a nagy semmiert.
Neocon 2019.07.16 21:30:57
@Kuha: A hirek kave melle volt az egyik legjobb dolog a blogon. Sorozatjunkie-t sosem tudtam megszeretni, hatha az Index indit egy uj teves blogot....
A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét...
Neocon 2019.05.29 21:41:21
@yeauhe: En is azt nezem, hogy mar tobb, mint egy hete nincs uj hir wtf? De annyira nincs kedvem mas blog utan nezni, hogy ihaj....
Nyakunkon a Fear The Walking Dead következő évada, amiben az eredeti szereplőgárdából alig maradt valaki (Alicia és a visszatérő Daniel), viszont kap egy újabb Walking Dead-száműzöttet, ezúttal Dwightot, azaz Amelio Austint,éééééés ami ennél is fontosabb, ha minden igaz lesz egy ún. szuperzombi is…..
Neocon 2019.04.24 17:12:57
@Bruti: Szerintem az oltasellenesseg a fo ereje, de neha a horoszkopok mellett is kampanyol.
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak. A június elején érkező új sorozat koncepciója annyira komplikált, hogy inkább csak a tovább mögött magyarázzuk el...
Neocon 2019.04.01 21:36:40
Március 2-án 10 éves az örülünkvincentblog. Basszus, még a nevén is milyen vitáink voltak… :-)  És ma már mennyire távoli, piti vitának tűnik ez. 2009. szeptember 10-én született az első bejegyzésem itt. Meglepődtem az újraolvasásakor, mert nem színházról, hanem könyvről szólt, Spiró…..
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
Neocon 2019.03.01 11:43:54
New Amsterdam (február 25, 21:00, duplarészekkel, VIASAT3)   Klasszikus kórházsorozat XXI. századi köntösben és bespeedezve, ráadásul igaz történetre felhúzva: egy Dr. Eric Manheimer nevű orvos írt egy Tizenkét páciens: Élet és halál a Bellevue Klinikán című memoárt, az NBC meg ebből…..
Neocon 2019.02.22 22:30:50
Most lendüljünk túl az adekvát, "hogy állunk a minekkel?"-kérdésen, és fókuszáljuk agyunk sugarát arra a tényre, hogy a közepesen ismeretlen HN Entertainment oldal infói szerint két, az Alien-univerzumban játszódó sorozat előkészítése folyik éppen...
Neocon 2019.02.17 16:10:25
@verkli: Adblock a baratod?
  A NatGeo a House of Lies című, remek sorozat alkotóját, Matthew Carnahant bízta meg azzal, hogy találjon pár olyan sztorit az internet hőskorából, melyek elég izgalmasak a feldolgozásra. Hármat is lelt, az első böngésző, az első közösségi platform és az első streamingszolgáltató történetét. Így…..
       Kedden helyi idő szerint este hétkor kerül sor az Alsóházban a miniszterelnöki Brexit Deal-ról való szavazásra. Senki sem tudja, hogy mi történik, teszem azt, este nyolc órakor (elképzelhető, hogy kiegészítések benyújtása miatt a szavazás elhúzódik, de az szinte száz százalékig biztos, hogy…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a Punishert. Ő megöl, bazdmeg. A Punisher első évada szerintem messze a legjobb Marvel sorozat volt a Netflixen, imádkoztam is, hogy ne kaszálják el, egyelőre sikerrel, mert, mint a Gyalog galoppban a vár, egyelőre áll, és január 18-án jön a második kanyar…..
Január 8-tól, tehát mától átmenetileg szünetel az RTL Klubon a magyarul Balóval, adta hírül a tévécsatorna. A közlemény szerint Baló György maga kérte, hogy egészségügyi okok miatt tartson szünetet a műsor. Négy évnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a…..
A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is. Ezzel még tovább nőhetnek az amúgy is…..
comment:com Helló, Mr. Spock! 2018.12.20 10:00:00
Neocon 2018.12.20 22:43:41
Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy Donald Trump elnöki pályájának egyik fontos részlete, hogy képtelen nem a tévét nézni állandóan, majd az ott látottakról posztolni valamit Twitteren. A Saturday Night Live c. műsorról például rendszeresen ír valamit, azonban a szkeccsműsor évzáró adása…..
Neocon 2018.12.17 12:52:14
@dr. mesterséges színezék: Ah, igen, kisszeru, egomanias, bosszuallo, kicsinyes, tanulni nem hajlando, nagykepu es estig folytathatnam a sort. Mint egy nagyon-nagyon rosszul nevelt, kocsog termeszetu gyerek. Neha meg most sem hiszem el, hogy megvalasztottak.
A Twitteren terjed egy kép, ez: Ennek alapján az új Black Mirror-évad december 28-án indul, hogy aztán a Bandersnatch című epizóddal, vagy az egész évad kapott alcímet, azt nem tudni. A képet egy sasszeműnek MONDOTT user szedte le egy hivatalosnak TŰNŐ Netflix-fiókból, amit azóta megtszüntettek,…..
Sokáig kérdéses volt, hogy Kevin Spacey zaklatási botrányai után lehet-e,  szabad-e folytatni a House Of Cards című sorozatot. A Netflixnél végül úgy döntöttek, hogy sok száz ember munkáját nem kaszálják el a főszereplő ügyei miatt. Ami a történetet illeti, abba pedig jól is passzol Frank Underwood…..
Korábban már írtunk róla, hogy az ATV a CNN hírcsatornával kötött megállapodást, aminek első kézzel fogható eredményét hamarosan láthatják a csatorna nézői. Október 28-án, vasárnap 17 órakor indul a Newsroom című új műsor, amiben a CNN legfontosabb hírei láthatóak, magyarul. A műsort Bombera…..
Neocon 2018.10.08 13:30:20
A Netflix is megtalálta a maga fantasy aranytojást tojó tyúkját – a streamingszolgáltató szerdán bejelentette, hogy (újra) feldolgozzák C. S. Lewis fantasyvilágát, a Narniát, ráadásul egyből filmekben és sorozatokban is gondolkodnak a hétrészes regénysorozat alapján. Azt viszont egyelőre nem tudni,…..
Neocon 2018.10.03 23:56:32
@JJ77JJ: Hu bakker, pont ezt akartam irni! A francnak kell meg egy nyalas vertelen fantasy.
A Stana Katic főszereplésével készült Elfeleve/Absentia jövőre visszatér az AXN műsorára: a Sony saját gyártású sorozata ezek szerint elég néző érdekelt ahhoz, hogy a stáb megint leköltözzön a Bostont és környékét alakító Szófiába és környékére (gondolom, nem ártott, hogy az egyre több országban is…..
Bár a House of Cards (nálunk Kártyavár) alkotói természetesen azt mondták, a világért sem azért tették ki Kevin Spacey-t a sorozatból, mert 14 éves és idősebb fiúk zaklatásával vádolták meg, hanem mert hát már amúgy is pont ki akarták rúgni, és bár nyilván most is azt mondanák, a most kijött,…..