Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberina

1 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
Google Lunar X Prize – magyar csapat az indítóállásban!? Mi a GLXP?A Google Lunar X Prize egy 30 millió dollár összdíjazású nemzetközi verseny, amelynek célja eljuttatni egy önjáró szerkezetet a Holdra. A robot feladatai közé tartozik 500 métert megtenni a Föld…..
cyberina 2010.06.10 17:56:49
Közlekedés Mérnökbázis - ahol a mérnökök találkoznak  A mágneses mezőt érzékelő szenzorok keresik meg a szabad helyeket Gyakran alig találni parkolóhelyet egy nagy bevásárlóközpont előtt. Hogyan mehet egyszerűbben? Megmutatják…..
Hiába a támogatók és PR szinte teljes hiánya lassan hagyománnyá válik a Magyarok a Marson vetélkedő, hivatalos nevén Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenye. Idén nem kevesebb, mint 42 (nem vicc) csapat mérkőzik meg. A feladat idén elég összetett: egy marsi…..
Damon Lindelof és Carlton Cuse tegnap este fejezte be a Lostot záró duplarész utómunkálatait, amit menten ki is twitteltek (lásd kép). A mű kész, az alkotó pihen, az ABC meg rendes volt, mert a készítők kérésének eleget téve újabb 35 percet hozzácsapott az eleve 120 perces…..
Most éppen a sitcomírók imáját osztja meg a nagyérdeművel (izgatásra nagyobb lesz). Az ugrás után a hét képe a TBBT-ből. Team Leonard! ..
cyberina 2010.05.05 12:59:15
Rob Lowe-t szerettük az Enök embereiben az idealista Sam Seaborne szerepében, és sajnáltuk, amikor olyan marhaság miatt szállt ki a sorozatból, mint az, hogy kinek a neve hányadikként jelenjen meg a képernyőn és mekkora betűkkel. A Testvérekben annyira már nem bírtam, mondjuk…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.28 09:30:00
Tegnap nem volt Lost, basszameg. Jó, tudtam előre, de akkor is. Vasárnap veszti érvényét Conan O'Brien szerződésben foglalt "szádat befogod" klauzája, a műsorvezető pedig azon nyomban, a CBS 60 Minutes című műsorában pakol ki a botrányról. Nem minden tudós…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } A mai bejegyzésben egy politikus, egy író, egy színész és egy kitalált sze­mély ill. rend nevének kiejtéséről lesz szó. A nemrég elhunyt lengyel elnök, Lech Kaczyński családnevében szereplő…..
cyberina 2010.04.18 21:41:42
cyberina 2010.04.18 21:45:19
@Anna Sussoger: ezzel nem értek egyet, de nem nyitok vitát. Pedig lehetne... Köszönöm a helyreigazítást. Tsók.
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Sokan éreznek késztetést arra, hogy az írás­ban "aw"-vel ill. "au"-val je­lölt hangot magyarosan /au/-nak ejtsék, pedig nem az. Ez a két betűkombináció – az elenyésző…..
cyberina 2010.01.04 20:24:58
@IdegenNyelvŐr: a bármi mást leszámítva teljes mértékben egyetértek :p mindent csakis eredetiben.
végre egy blog, ahol kulturáltan lehet véleményt cserélni, jegyzem meg halkan.
most megyek és jól megnézek egy filmet George Clooney-val a főszerepben :)
azért majd még olvasgatlak, hajrá, csak így tovább!
apropó, te a schedule-t hogy ejted? és a lieutenant-et?
cyberina 2010.01.05 13:13:23
@IdegenNyelvŐr: ezek szerint adtam egy tippet egy következő bejegyzéshez :)
egyébként már foglaltál állást, ami természetes, és nincs is vele semmi baj :)
Az indavideón leltünk erre a macskára, aki a leírás szerint "mindennél jobban élvezi, ha vakargatják a hátsóját". Nekünk viszont van egy olyan halvány emlékünk, hogy a macskák nem kifejezetten szeretik, ha a farkuk fölötti részt vakargatják. Önök szerint örömében…..
Gondoltam, kipróbálok valami egészen újat, forradalmit. Nem fogok alkoholt inni egy jó csomó ideig. Ráadásul egyvégtében, tehát nem ér hozzáadni a közelmúltbéli 2-3 napokat.Amikor elkezdtem ide írkálni, azt terveztem, hogy elmélkedek magamban egy ideig, esetleg…..
Két hete jártunk legutóbb a Hűvösvölgyi úton. Ma ismét kilovagoltunk kisteljesítményű fotóaparátunkkal és leképeztük az állapotokat. Egyik szemünk sírt, a másik sem nevetett. A fél hónapja említet hiányosságok egy részét sikerült ugyan orvosolniuk a kivitelezőknek, ám…..
cyberina 2009.09.11 08:05:57
Ő is régóta poszt várományos itt a blogon, és ő is az a kivételes eset -mint például Bruce Campbell - aki annak ellenére, hogy jó helye van itt nagy arc és szeretjük. Pedig Pinokkió nozija az övéhez képest bolhapöcs. Az egész csávó olyan mint egy kikeresztelkedett rabbi és egy…..
Az igazi Homár-olvasó részeg dülöngélés közben is megmarad felajzott riporternek. Harryjános aranykoszorús Homár-olvasó, hiszen a Sziget tudatveszejtő poklában is Naiv Ügyfél maradt, és két kínaigyanús fordítást fotózott nekünk:   Fogadd szeretettel a…..
cyberina 2009.08.19 10:51:00
@HoNeYBiRD: ha te mondod biztods forrásból... azért guglit próbáld ki néha, nagyon vicces tud lenni :)
Már régóta érlelődött bennem a dolog, de csak a Campus fesztiválon, a fény nevű vodkás szörnyital bódéja előtt lett belőle kvázi döntés: tesót/játszópajtást/pofozógépet kaphat Mötley az egyéves lánymacska, mégpedig egy koromfekete, kissé kerek fejű fekete macskafiú…..
8ker Többnyelvűség 2009.06.25 16:27:51
 Arról mindenkinek van információja, mennyire nem beszélnek kis hazánk fiai és lányai külföldiül. Arról is, hogy a kerületünkben mennyi idegen ajkú él és dolgozik - bizonyítja ezt a következő tábla is, amit a Golgota téri benzinkúton találtam, kerékfújás…..
Hát akkor ne csak a Törülköző napról írjunk, mivel az évente csak egyszer van, és így elég hamar kimerítenénk a témát. Hacsak nem tesszük közzé a nap végét záró sörözés teljes és vágatlan jegyzőkönyvét, ami viszont legalább két okból kifolyólag sem jó ötlet:1. nem…..
Árokásó Top100 Para-Kovács Imre 2009.02.13 19:00:00
„...a nagyszerű Tarlós István, régi, bejáratott fasiszta...Eddigi, a Szigettel kapcsolatos megnyilvánulásaiból bennem egy náci képe bontakozott ki, de ez inkább megérzés, mint tényeken alapuló megállapítás. Inkább azt mondanám, hogy nem fasiszta talán, de náci hangulatot…..
Kerékagy Kerékpárosok imája 2009.01.27 18:55:00
Demonstrációt tartott kedd délután a Magyar Kerékpárosklub a XIII. kerületi Dráva utcában, ünnepélyesen bezártak egy bicikliutat, ami balesetveszélyes, logikátlan, ezért használhatatlan. Az építkezésre egyébként a Kerékagy figyelt fel, így követjük a fejleményeket, az…..
cyberina 2009.01.27 20:50:56
Valójában persze semmilyen hatása nem lehet a dolgok folyására, de azért arra kérjük, szavazzon, és mi megígérjük, az eredményt egy javaslat kíséretében el fogjuk küldeni a Fehér Ház sajtóosztályára.A Magyar Távirati Iroda híréből arról értesültünk, a képeken látható…..
A Youtube legnézettebb videói között, a karácsonyt is magába foglaló heti összesített listán jelenleg a harmadik helyen áll a Népszigeti Kutyaiskola karácsonyi videója. 28.-án reggel hét óráig 1.014.281-en nézték meg a felvételt, amelyen néhány kutya meglepetésből…..