Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FuTomi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimo Busacca svájci játékvezető (focibíró) civilben ügyvezető igazgató. Hobbija a síelés, a tenisz és a kirándulás, utazás. Olasz anyanyelvén kívül beszél angolul, németül, franciául, spanyolul. Focirajongók valószínűleg ismerik a karrierje legfontosabb állomásait…..
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
FuTomi 2009.09.16 20:43:04
@Bit Rot: Azért egy tanári állást ne nézz le ennyire! Egy Nyugdíjas tanár kiemelt helyen kell, hogy szerepeljen a juttatás összegének a megállapításakor. Minket ők tanítottak (jól rosszul, mindegy, tanítottak) Nézd meg Japánt, vagy bármely fejlődő országot, a pedagógusoknak magasan versenyképes fizetést biztosítanak, hogy miért? gondolkozz! egy pedagógus a jövőre nézve az alappillér, ha jól dolgozik (tanít), akkor a keze alatt felnövő nemzedék(ek!!) is jó eséllyel fognak pontosabb munkát végezni, jobban termelni a gdp-t.

@jco: Ebben teljesen igazad van :s

@Higany: keserédes vicc csak Neked, és a hozzád hasonlóaknak: egy ganétúró bogár és a fia kimásznak a szarból. a gyerek megkérdezi:
-mi felettünk az a nagy szép kék?
-az az ég kisfiam.
-és mi alattunk az a szép zöld?
-az a mező kisfiam.
-és mi akkor miért élünk itt ebben a büdös sötét valamiben?
-mert ez a mi hazánk!

@csernaja obca: Nem kell ennyire általánosítani, én is ismerek ilyen nyugdíjasokat, Te nem ezt tennéd a helyükben? Apám most ment nyugdíjba, visszahívták dolgozni, mert ami munkát leadott, azt a meósnak havonta egyszer kellett átnézni, csak a szúrópróba szerűen. A fiatal kollégák, akik nagyrészt szarnak bele mindenbe, sorra elqrnak minden részfolyamatot egy-egy összeszerelésnél/javításnál. jco-nak igaza van, nem az emberekkel van probléma, ezt elhitetik velünk, és jól átráznak, mint szart a palánkon, hanem a rendszerrel. a szavazások hihetőségéről inkább nem írok, ide a bökőt, hogy jövőre 40%mszp 35% fidesz 10%jobbik a többin meg a maradék osztozik, de nem jutnak be (remélem).
Vastagbőr Mi ebben a méltóság? 2009.09.06 14:01:00
Ezen is túl vagyunk, lezajlott a szokásos műsor, megvolt a 2009-es melegfelvonulás. A homokosok, leszbikusok, transzvesztiták vonultak, a rendőrök lezárták fél Budapestet, a szokásos, szélsőjobbosnak nevezett figurák meg persze dobáltak, verekedtek, kiabáltak,…..
Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó…..
FuTomi 2009.09.04 23:38:38
@Agyalapi: A legmegbecsülendőbb, hogy ott lett volna a lehetősége a lopásra is, naponta pár kiflit elcsenhetett volna , de nem tette! Így halt éhen, becsületesen. Szerencsétlen nő, Isten nyugosztalja
Szinte napra pontosan egy hónapja már, hogy belekezdtünk a "cég" viselt dolgainak boncolgatásába (I.rész, II.rész, III.rész, Phej, mocskosgecik, IV.rész), és mivel a hírek dőlnek, az érdeklődés pedig nagy, nem is állunk le a remek kis sorozatunkkal. Most egy apróságra,…..
Vasárnapi lazulás ... végre valami értelmes flashmobok (mi az a flashmob?). Az öt kedvencem lentebb, gratulálok a résztvevőknek! Zenés-táncos megemlékezés flashmob formában Stockholmban, Michael Jackson emlékére, 300 táncossal. Amszterdamben 1000 MJ rajongó 2 óra alatt…..
FuTomi 2009.08.30 17:38:20
@Fényhajú: Szerinted ezt bírja még az én gyenge szívem 4 hónap böjt után??? xD
FuTomi 2009.08.30 20:45:06
@Fényhajú: Poszt humusz díjat kaphatok? :D
Köszike a linket! Teszem a kedvencek közé :D