Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ronson:)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt már biztos észrevettétek, imádjuk a tésztás ételeket, bármennyire is fenéknövesztőek. :S Mellettük legyen szólva, hogy mindig durumtésztát főzök, így talán kevésbé ártok a szervezetünknek. Az előző bejegyzéshez kapcsolódoan ismét olasz jellegű étel jön, teljes…..
Nem ér röhögni, hogy ilyesmit kiposztolok, túlzás nélkül állíthatom, hogy a tapasztalat vitt rá erre. Ugyanis az elmúlt években több olyan ismerősömmel hozott össze a jósorsom, akinek fogalma sem volt hogy készül ez a finomság. Tény, hogy amilyen könnyű elkészíteni,…..
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
Aki társasházban lakik, bizonyára ismeri azt az érzést, mikor a folyosót lágyan körbelengi a valamelyik lakásból kiszűrődő palacsintaillat. Anyukám szerint a palacsinta bebüdösíti a lakást, de én mégis úgy reagálok az illatása, mint Kvardlipi a sajtra. :-) Emlékszem, kezdő…..
Ez igazi anyáról leányra recept, egyike az elsőként lediktáltatott mennyei ételeknek. :)Hozzávalók:1/2 kg sertéscomb vagy pulykamellfilé2-3 evőkanál étolaj2 kg krumpli1 (púpos) mokkáskanál só1 (púpos) mokkásnaál bors1 (púpos) mokkáskanál ételízesítő2 mokkáskanál…..