Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TradeMark

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
TradeMark 2010.10.23 11:36:11
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
TradeMark 2010.10.21 00:06:59
 Bár a látogatottság töretlen növekedésével gyakran együtt jár a posztokat valódi értékkel kibővítő hozzászólások ritkulása - a törzsgárda mindig bebizonyítja, hogy nem kopott le, és tényleg érti, mit olvasott. Sőt, esetleg még jobbat is tud írni.Scsaba1…..
A mait TradeMark barátunknak köszönjük szépen. Folytatódik a vidéki körkép, kicsiny falunk lassan felépül itt is. -Azt nem mentek át a báttyáhó? Má’ ő is nagyon várt ám titeket, Ricsi!-Átmenjünk veletek?-Igen,apa, jó lenne! Már régen voltunk nagyon. Csakhogy a…..
Merdzsós Zsata csodálatos lupa-szigeti beszámolója után én is adós lettem egy poszttal, de én a szigeti kalandok előtt kicsit visszamennék az időben, és az átkelés előtti utolsó stációról szeretnék jelenteni. Jópofa hely ez a szigeti átkelő: a legtöbben csak a bányatavak…..
TradeMark 2010.06.30 13:38:24
 A KIKVOGYMUKNAK SZÜKSÉGE VAN RÁD!Ha szereted a blogot, szavazz rám! NAPONTA IS LEHET SZAVAZNI!!!!!!!!!!!A listán keresd meg Maruszki Balázs: Plázacicaés nyomj egy 10-est!Ha nem olvastad a Plázacicát, itt elolvashatod!A hangfelvételt nagyon…..
TradeMark 2010.06.27 12:24:10
nathanp kajás dolgai Házi ketchup 2010.03.21 09:05:00
A kecsáp a magyar háziasszony folyékony vegetája. Milánói szósz? Kecsáp! Kínai keresztmama-módon? Kecsáp! Csilisbab? Kecsáp! Sonkás toast? Kecsáp! A bűvős flakon mindig kéznél van, ráadásul mivel máshogy ejtjük, mint ahogy leírjuk, kicsit mindig kuriózum marad.  - Mit…..
-Fiúk, fiúk, hát mit csináltatok - normálisak vagytok ti?  -Mit olvasol, Jancsi bácsi? Csak nem a kettős állampolgárságot? -De bizony, édesapám. Komolyan, ezeknek semmi se drága... már megmondtam kilenc éve is, hogy ez nem más, mint játék a tűzzel. Hogyan…..
TradeMark 2010.05.30 16:50:06
@Celtic: "Pozsonyban meg az orszaggyules ("dieta") ulesezett sokaig. De teny, hogy annyi jogunk van hozza, mint a szlovakoknak, nem tobb. Kb. mint Jeruzsalemhez az araboknak es a zsidoknak"

nebassz:DDDD
ezt ugye viccnek szántad?:DDD

@vészmadár (pica pica): "Pozsony vagy Kassa vagy Nagyvárad semmiben nem más, mint Miskolc vagy Baktalórántháza. Egy város oszt kész, felesleges ez a hype körülöttük, mert egykor magyar városok voltak."

dettó nagy baromságnak tartom ezt a hszt is...
Népszerű műfaj a Homáron az "ott is szopatják a vásárlót, ahová bármikor emigrálnék, ha lenne merszem" típusú poszt. Íme egy újabb, Viktortól, Írországból, ahol a Lidlben ugyanúgy nem szégyellik jó nagy számokkal kiplakátolni az egycentes árleszállítást. A…..
TradeMark 2010.05.17 11:58:38
TradeMark 2010.05.17 12:43:47
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
TradeMark 2010.05.14 22:55:27
@kisebbik rokk: huh, hát én pont nem így gondolom. Ngella aranyos, meg látszik rajta a jószándék, de úgy pazarol, hogy csak lesek. az összes kaja, amit csinál egy vagyonba kerül és össze-vissza pacsmagol. magyar háziasszonyok ezeket a kajákat nem tudnák megcsinálni. nem is beszélve az idióta kütyüjeiről...pl az a kétélű hajlítottpengéjű kétkezes késről, amivel kizárólag zöldfűszert aprít. sima késsel kb 10X olyan gyorsan megcsinálom. a legjobb és leghasznosabb a Ramsay...minimál erőfeszítéssel a legjobb eredményt lehet kapni. míg Nigella receptjei pontatlanok és szinte kivitelezhetetlenek, Ramsay cuccait simán meg lehet csinálni otthon. persze csak kiváló alapanyagokból érdemes nekiállni...
Stahl Judit egyetlen mozdulata sem eredeti. Az egész főzőimidzse Ramsay-Nigella-Jamie koppintása.
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
TradeMark 2010.05.14 11:20:29
Három a csávó Capello keretében, és ha a szívünkre tesszük a kezünket és kurva őszintén magunkba nézünk, akkor simán megállapíthatjuk, hogy ez a trió nem fogja a frászt hozni az ellenség csatáraira. Válogatottunknak Ray Clemence vagy Peter Shilton óta nem volt normális…..
TradeMark 2010.05.13 21:47:27
@OMG: nyilván azt, h egy balfasz...:)
sztem Kirklandben volt fantázia..csak az a sok sérülés...
Styxxnek köszönjük szépen ismét a zseniális ötlet mesteri megvalósítását! TOLDI KOMMENTÁROK Arany János Toldi …………………………………….…..
TradeMark 2010.05.13 10:51:38
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
Varánusz Buci Szkófild 2010.05.11 08:00:00
Stohl Buckó elfutotta a kilométerét. A szivacs üzemmódnak megint fetrengberger lett a vége. Ám ezúttal rajta kívül vétlen személyek is kárát látták annak, mikor Stohl bucijában már csak a hányni fogsz lámpa égett a kijelzőn. Hősünk nemes gesztussal kért egy cigit, szusszant…..
A Modoros. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy az egyik első fogalommá vált URL a magyar blogoszférában. Nagyon nagy ötlet volt, a posztok felszabadító ereje a mai napig elkísér. Az olvasók úgy érezhették, hogy végre nincsenek egyedül, de jó, hogy más is nevetségesnek tartja ezt…..
Nehéz lesz olyasmit írni a fickóról, ami még nem hangzott el. Nyelvész Józsi azon kevesek egyike, aki szinte minden babért learatott már, ami csak a magyar blogoszféra jó ugaros talaján megteremhet: könyv, interjúk, cikkek, opera (én a maestrót azért fejbe baszkodtam volna párszor…..
Orbán Viktor szereti a focit, sőt mi több még maga is szokott időnkét pályára lépni. Orbán Viktor ért a focihoz. Is! Sőt tudását nem is rejtette véka alá amikor elkísérte Pécsre a felcsúti klub U19-es csapatát. – A nemzet egyesítő leendő miniszterelnök a…..
 -Jancsi bácsi! Te BKV-n? -Ó, előfordul, édesapám. Kinézek a Margitszigetre - a Ancsáék ott vannak a gyerekekkel, aztán megnézzük az állatkertet meg miegymást. Végre szép az idő. Neked meg aztán jó törkölyszagod van, mint a Matula bácsinak -  csak nem kocsmából?…..
TradeMark 2010.05.10 13:08:08
@Animacs: az angol anyanyelvűek mindig azt szokták mondani, hogy sokkal könnyebb megérteni azt a beszélőt, aki a hangsúlyokat a megfelelő szótagokra helyezi, mint azt, aki gondosan ügyel a diftongusokra meg a "th"-ra, vagy éppen azt, aki baromi jó kiejtéssel hibát hibára halmoz.

(ha jó a nyelvérzéked és odafigyelsz, felnőttként is elég hamar elsajátítható a (közel) tökéletes kiejtés)
263-59-47-16-1: jelen állás szerint ez a parlamenti választás végeredménye. Ehhez hasonló adatokat utoljára 1994-ben olvashattunk, akkor 209+69=278-38-26-22-20-1-1 volt a választás estéjén elénk táruló sorrend. Mint látható, az ellenzéki oldalon most 1994-hez képest még valamivel…..
Modorosblog Irénkénél Surányban 2010.04.19 07:00:00
-Szevasz, aranypöcsűkém. Add már oda a jó anyádat nekem. A Ancsát. Pusszancs. Na drága Csőrikém, figyelj már ide. Kinéztem a Hermesben egy nagyon penge vaslétrát meg az mellett egy új búvárszivattyút a telekre, ezt a Gábor két fuvar között nem-e tudná nekem kivinni valamikor?…..
TradeMark 2010.04.19 15:51:54
@Kermit: ki fog derülni nemsoká, Miki bácsit is hamarosan megismerheti mindenki:)))
TradeMark 2010.04.19 19:53:22
@Fapuma: ez szerintem nagyon nem vicces
TradeMark 2010.04.19 20:31:48
@zanzibári lány: én is, nem arról van szó:)