Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inigomontoya

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) által rendezett, Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra című nemzetközi konferencián kedden felszólalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke is, aki pártjához hűen most is hiteles nyilatkozatot tett a "félelmetes…..
A hét cikke a San Francisco Weekly riportja, amit a Farmville-t és még több sikeres Facebook-játékot gyártó Zyngáról szól. Jó hosszú, de érdemes elolvasni, elég mocskos dolgok derülnek ki belőle. A Zynga 2007-ben indult és három év alatt az egyik legsikeresebb cég lett: egy…..
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
Hihetetlen, mire képes a magyar bulvársajtó, olyan képeket bírnak összehozni név nélküli fotósopp-kóklereik, amiket éveken át lehetne mutogatni. A legfrissebb példányra Hooligan nevű olvasónk haverja talált rá, és miután felocsúdtak a röhögésből, velünk is megosztották a…..
inigomontoya 2010.03.29 13:42:54
comment:com Tényleg, Ki vagy Doki? 2010.01.06 10:33:00
Aki figyeli a külföldi csatornákat, találkozhat rajtuk egy "Doctor Who" című sorozattal. Aki figyeli a Hogyvolt-ot, szintén találkozhat egy "Doctor Who" című sorozattal. Előbbi színes-szagos, pergő és akciódús, utóbbi fekete-fehér, lassú és kicsit régimódi.…..
Amikor az egyik kiváló Saturday Night Live-jelenetben Bill Hader egy olyan vállalkozót alakított, aki gyerekeknek ad el parókát (nagyobb önbizalom = boldog gyerek), csak röhögött az ember, jaja, mekkora baromság már, hálistennek az életben nincs ilyen. Nem a lófaszt nincs, tessék,…..
Nem nagy meglepetés persze a címbeli kijelentés, de az, hogy heti összesítést nézve több, mint egy álló napot azzal töltenek az amerikai lurkók, hogy a képernyőt bámulják, ahelyett, hogy mondjuk a szomszéd macskáját abajgatnák a hátsó kertben, az mellbevágó. A Nielsen…..
Istenigazából egy mínuszos hír ez, de annyira felháborított, hogy inkább kibontom egy posztban: Casey Wilsont, a Saturday Night Live egyik friss arcát (két évet volt a műsorban), aki nem mellesleg újoncként is kiváló teljesítményt nyújtott, azért rúgták ki a műsorból, mert…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
inigomontoya 2009.08.30 17:35:14
@gitáros: egyetertek veled ebben, es a gyakorlason en is enektanart meg hasonlot ertettem.
inigomontoya 2009.08.31 00:02:05
@Ineteq: buszke lehetsz magadra ha ki tudod mondani angol parbeszedet folytatva, hunglish akcentus nelkul, gyorsan beszelve is a Budapestet. Komolyan. En ha angolul beszelek onkentelenul is angolul ejtem ki a magyar szavakat ugyanugy ahogy magyarban az angol szavakat magyarul, mert nagyon mashogy artikulalok es legtobbszor fel se fogom, teljesen automatikus. Egyaltalan nem sznobizmusbol teszem, hanem egyszeruen mas akcentusban beszelek.Van akinek az termeszetes, hogy valtogatja az akcentusat ilyenkor, van akinek nem. A Nagyot Natynak mondom a Kocsist meg Kosisnak. Ha eveken keresztul mindenki a kornyezetemben rosszul mondana a nevemet, megszoknam en is, de megertem azt is aki nem. C'est la vie.
inigomontoya 2009.08.30 17:28:27
@mentalistagenya: en speciel nem tomom a fejet semmivel soha, nem is beszelem le semmirol, semleges vagyok az ugyben, csak meglattam, hogy o lett itt a nap vicce es eldurrant az agyam nemelyik kommenten. O dontotte el magatol hogy o enekelni akar, en drukkolok neki, hogy ha ez a nagy alma, sikeruljon neki egyszer.
Nem tudom tehetseges vagy sem, csak azt, hogy ennyire rosszul mint itt meg nem hallottam ot enekelni.