Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skoda135

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyám tapasztalata, hogy elég csak egy kis esőnek esnie, az autósok nagy része megbolondul: az addig is csak duzzogva észrevett zebránál már meg sem próbálnak lassítani. Mintha ők áznának, nem a gyalog. A hó viszont egészen másfajta állatot hoz ki a tuningverdás…..
Valamikor május környékén kaptam az első e-mailt, melyben meghívtak az augusztusi Nemzetközi Škoda-találkozóra a Pécs melletti Orfűre. Májusban! Válaszoltam is a kedves levélírónak, hogy a nagy nyári pörgésben abban sem vagyok biztos, elérek-e a vécéig, vagy szimplán csak…..
skoda135 2009.08.30 15:55:12
@visszakettopadlogaz:
Nem olyan régen 1 éve részt vettem egy gyorsulási versenyen, ahogy egy 2107es ladával(1,6-os motorral) versenyeztünk. Bár sikerült 402men rám vernie 1 kocsihosszt a harmadik próbálkozásra, de az érdekes inkább az volt, hogy minden futam uán, én kiszálltam és beszélgettem a haverokkal, üdítőt szürcsöltem, ők meg bütykölték a ladát, hogy meg tudjanak verni.
Sikerült is a végére. Ennek ellenére én jól éreztem magam, és tiszta maradt a kezem. :D :D

Ugyan ez a srác 1 hét múlva felhívott, hogy segítsek neki építeni egy skodát szlalom versenyre, mert ő maga akarja kipróbálni a különbséget. Megtettük. Összeraktuk, közepesen sikerült(Csak 80LE 110Nm lett padon) és az első próba után, az ő véleménye: "Nem lehet vele normálisan menni, alig lehet úton tartani."

Még 3 hónapig használta, és gyakorolt. Ez után a véleménye:" Mikor megtanultam skodát vezetni versenyen, a lada már csak látványos autózásra jó, de időt csak skodával tudtam elérni"

Ezt egy olyan ladás mondta aki fanatikus ladás. Ma mind a két autót viszi versenyre. Az egyikkel mutatványozik, a másikkal eredményt is ért el. Rájött a két autó közti különbségre, és nem szégyelli beismerni, hogy az 1.6os ladájával nem tud annyit elérni mint 1.3as skodájával.

Ez magáért beszél. Skodát tudni kell vezetni. Az után a lada csak játékszer.