Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FrankieG

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90's Napfogyatkozás az űrből 2013.08.11 16:46:28
Éppen ma 14 éve, hogy teljes napfogyatkozás volt kis hazánkban.Emlékszem, mennyire vártam, és arra is, hogy nagyon lenyűgözött, ahogy a virágok bezárják a szirmaikat, vagy ahogyan a madarak, a méhek aludni tértek. Felnagyítva láthattam, ahogyan a Nap, ez a felfoghatatlan méretű…..
Egy közösségi portálon bojkottra szólít fel egy bejegyzés, amelyben a Wizzair-t jelölik meg a Malév csődjének elsőszámú okozójaként. Szerinte a fapados légitársaság volt az, aki feljelentette a Malévot az Európai Bizottságnál. Mint ismeretes, tavaly novemberben és decemberben…..
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Pénteken napvilágot láttak a felsőoktatási keretszámok, amelyek meghatározzák az intézmények állami ösztöndíjjal, vagy részösztöndíjjal támogatott tanulói létszámát, illetve az önköltséges képzés tandíjait.Ingyen ebéd azonban senkinek sem jár, az állami támogatást…..
Könnyen lehet, hogy a Nyugati metrómegállót nem mint épületet, hanem mint természeti képződményt nyilvánítják védetté. Ilyen csodát fedezett fel benne ugyanis Dani, a Dunai szigetek bloggere.     "Ezt a nem túl szép, de annál érdekesebb jelenséget ma fotóztam a Nyugati…..
Delta transzatlanti akció 2012-re: New York 364 usd Chicago 408 usd Los Angeles 437 usd San Francisco 443 usd Las Vegas 447 usd Június 2 es 15 közti indulással, max 3 hónap kinttartózkodással. Átszállással már januártól elérhető, de nagyjából ~60 usd pluszt kell kipengetni az…..
A kilencvenes években, amikor én is a metálkoncerteken ráztam a séróm (akkor még volt), nem voltak még emósok, így önkényesen kinevezhettük magunkat a társadalom lelkiismeretének, akinek nincs más választása, mint inni. Ilyen időkben. Vérzivatar, halálsikoly.A szomorú…..
FrankieG 2011.09.05 13:25:55
youtu.be/e8XL9BWhHUQ

Egyébként a legnehezebb a tükörreflexes fényképezőgép becsempészése volt a koncertre...
Miután először nem engedtek be, az objektívet és a gépet külön-külön alufóliába csomagolva, szendvicsek közé rejtve, más-más beléptetőkapuknál hoztuk be az arénába. :)
Appleblog Heti Apple-csaj: Nóra 2011.04.26 15:22:00
Ördög Nóra már kétszer is volt a rovatunk szereplője, csakhogy ebben az esetben ugye fordított logika működik: attól, hogy valaki felbukkant már nálunk, nem csökken az esélye az újbóli megjelenésre, hanem éppen nő, hiszen folyamatos Apple-mániájával csak azt bizonyítja, hogy…..
Megszokhattuk már Magyarországon is, hogy egyre több helyen bukkannak fel az Apple termékei vagy ezekkel kapcsolatos őrületek, várókban az iPadek, iPhone-ok, nyílt mezőkön és pusztahelyt a MacBookok, a böngészőnkben pedig az Appleblog. De vannak olyan részei a világnak, ahol még…..
Helsinki/Oslo/Stockholm - Bogota/Caracas. Amíg tart!..
FrankieG 2011.04.05 09:01:47
Hej, Gyula-Gyula-Gyula, Szól a duda-duda-duda, Pest, Buda-Buda-Buda, Pattogatott kukorica!     Van ugye ez az interakítv csodakút a Szabadság téren, amelynek csodájára jár az egész világ. A tavaly tavaszi választások előtt néhány héttel adták át, nagy volt az öröm…..
Bár a hivatalos számok még nem érkeztek meg, a Wall Street-i elemzők közzétették a gyanújukat. Az RBC Capital Markets szakembere szerint az iPhone-eladások például 84 százalékkal nőttek a tavalyihoz képest, így körülbelül 16 milliót értékesítettek a karácsonyi szezonban a…..
FrankieG 2011.01.14 20:32:19
@Kedves Szomszéd:

18k havidíjjal... Vagyis 2 év alatt 462k Ft..
No comment...
Fefe lőtte ezt a remek magyarnak látszó cseh tejfölt az Auchanban, ami szintén rádobott egy lapáttal az illuzióra. A tejföl dobozán alapból az a bullshit, hogy magyar ízek - nemzetközi minőség, de ez azért talán tényleg túlzás:A csatolt fotó a Dunakeszi melletti Auchan…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
FrankieG 2011.01.03 16:07:52
 ...avagy mit tanulhatunk az Aeroviva csődjéből, mit tehetünk, ha futni kellene a pénzünk után? A legjobb családban is előfordulhat egy kósza csőd, a rosszarcúbb helyek nettó átveréseiről már nem is beszélve. Lássuk csak milyen előnyöket nyújt a kis lapos műanyaglapka a…..
FrankieG 2010.12.30 21:19:52
Festéktörténeti mérföldkőhöz érkeztünk: annyi próbálkozás, méricskélés, számítógépes tervezés, laborban elvégzett kísérletezés, áttervezés, újabb kísérletezés majd kettős vakteszt lefolytatása után most úgy tűnik, végre sikerült előállítani az Apple titkos…..
Bár eredetileg nem volt célom semmilyen konkrét ajánlatot írni, pláne nem trükkös megoldásút, de a masszív német posztolások után ennek most már valószínűleg reszeltek, oktató célzatúnak még jó lesz. Mit lehet kapni, ha az ember beleássa magát a jegyekbe és a trükkökbe?…..
FrankieG 2010.11.19 11:02:57
FrankieG 2010.11.22 11:10:20
@KennyOMG: Thanx, megnézem! Bár sajna Dec31-ig tele a naptáram.. :-(
Appleblog Utazó iPhone: Tokió 2010.09.18 15:52:00
Az egyik kedvenc filmem a Lost in translation, és noha nehezen tudnék kedvenc jelenetet választani belőle, de az megmaradt, ahogy Johansson kisasszony (akiről ekkor még azt hittem, fantasztikus színésznő lesz) a felhőkarcolóból bámulja Tokiót, vagy legalábbis azt a részét, ami…..
Manzárd Café Tokyo in HDR 2010.09.15 13:25:00
Ezen a héten sem maradhatunk HDR fotók nélkül. Most éppen Tokióban nézhetünk körül, az élénk és giccses szűrőn keresztül. Egy baj van csak velük, hogy nem én készíthettem személyesen, ott a helyszínen. Na jó, az első kép talán egy kicsit tényleg túlzás... via: best…..
FrankieG 2010.09.15 21:53:08
@Mocca:
Köszi. Szerintem Hamza Petié klasszisokkal jobb, én csak próbálkoztam..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
Sziasztok!   Másoknak talán érdektelen problémával fordulok hozzátok.   Benzinkúton dolgozok,mint shopos az osztrák hálózatnál. Már egy jó ideje bevezettek nálunk egy sapkát is a munkaruhához, amit kötelező (kirúgás jár a hiányáért) a műszakunk alatt…..
A bevezetésekor párdolláros kerozinpótdíj amolyan „szükséges rossz” szerepét töltötte be a 2000-es évek első felében, egyensúlyozandó a kilengő olajárakat, mára azonban a társaságok döntő többségénél a jegyek árának jellemzően harmadát-felét (vagy akár…..