Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spanic

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba ZsoltáRock: Oltári srácok 2007.05.07 12:14:00
Keményen kezdjük a hetet, máris megtaláltuk a hét videóját. Hófehér ruhás férfiak énekelnek és táncolnak egy templomban. Oltári srácok musical, van videóklip, sőt, hakni-verzió is. A nyolcvanas évekből itt maradt koreográfia, Travoltás mozdulatok.…..
spanic 2007.05.13 20:42:15
Sziasztok!

Teljes mértékig igazat kell adnom az előttem szólónak + jbc4wa-nak! Dimitrij: te aztán tényleg élvezed az egész helyzetet. De hogy milyen butaságokat tudsz írni!! Köszi az élményt , itt röhögök már egy órája....... :)
Nem értesz semmit abból, amit próbáltak Neked elmagyarázni, mellébeszélsz... Ahhoz képest, hogy így vitatkozol, előbb egy kicsit gondolkodni is kéne!:P

Egyébként meg a klippról: ez ténylg egy bemutató klip, a musical igenis parodikus és ha (mint ahogy még az elején említetted Dimitrij) tényleg azt hiszitek, hogy egy újabb, nyálas, buzi fiúbandáról van szó, akkor csak azt tudom mondani: tökéletesen sikerült megvalósítania Kerényi Miklós Gábornak, és fantasztikus színészeinek a célt: vagyis hogy egy ilyen fiúbandának nézzenek ki.
A történet természetesen nem csak ebből áll, igenis van tanulsága és mondanivalója!

A színészekről meg annyit: aki még nem látta őket színpadon, élőben az egyrészt ne merje kétségbevonni a tehetségüket /mert az igenis nagyon-nagyon sok van nekik/, másrészt fenomenális élményt hagyott ki eddigi életéből!

A fikázáshoz meg csak annyit tennék hozzá: undorító szokásnak tartom és sajnos a legtöbb magyar ember sajátja..... Lehet valamit nem szeretni, lehet, hogy valami tényleg nem tetszik, de akkor egyrészt ne általánosítsatok, hogy "ez egy szar", hanem legalább(!!) egy "szerintem"-et tegyetek a megjegyzésetek elejére (ugyanis másnak attól még nagyon is tetszhet!), másrészt jó lenne, ha belegondolnátok abba, hogy minden "szar" mögött mennyi emberi munka és fáradság van!!! Könnyű mindent egyből leszólni! Álljatok ki Ti, és próbáljatok meg akár egy sort is olyan színvonalon elénekelni, mint ezek a srácok!

/ mellékelve még ideírom, hogy maga a klipp nekem sem a szívemcsücke, de még ha nem ismerném a darabot, akkor sem jutott volna eszembe, hogy mindenféle háttérinformáció nélkül elkezdjem leszólogatni. A minimum, hogy utána nézzek annak, hogy mit is akarok szidni.../

És egy záró gondolat: őszínte szívvel tudom sajnálni azokat az embereket, akiknek örömet szerez ez fajta undorító szokás (értsd: az azonnali fikázás). Elég szomorú, hogy ez Nektek élvezetet jelent és nincs jobb dolgotok......

Üdv és szép estét mindenkinek!