Regisztráció Blogot indítok
Adatok
light22

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi jogi ügy számos sebtől vérzik, a Zugügyvéd inkább elrettentő példaképp teszi ki a blogba, hogyan nem szabad beleugrani egy lakásadásvételbe. Üdv!Egy elég érdekes esetben szeretnék tanácsot kérni. Elég szövevényes ügy, de megpróbálom érthetően…..
Cinege  Kamerás odú 2011.03.06 16:19:00
Közeledik a tavasz. Remélem lesz lakója a bekamerázott odúnak. Már felraktam a fára, hogy megszokják a cinegék. Egyet-kettőt már láttam, hogy benézett, de természetesen még üres. Maga az odú magasabb az átlagosnál, hogy éles legyen a kép. A tetejére fúrtam néhány lyukat,…..
light22 2011.03.18 21:50:18
Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve. A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új…..
Amikor még az MTV zenecsatornaként funkcionált, ment rajta egy idétlen rajzfilmsorozat, amiben két pattanásos, idétlen kamaszgyerek fikázott mindenféle videót, és ütötte el vicces marhaságokkal a napot (mindegy, csak suliba ne kelljen menni). Mike Judge volt a készítője, Beavis és…..
Mindenkinek megvan az idilli amerikai kertvárosi utca? Na nem a béna kis faházas, amit elvisz az első arra járó tornádó, hanem a sokméter magas kovácsoltvas kapus wannabe Robin Masters birtok. Ilyeneket itthon is lehet találni - leginkább természetvédelmi területekbe építve -, de…..
Gyerekszoba Szivárvány-ház 2011.01.28 16:21:00
Londonban épült fel a legszivárványosabb ház, ami csupa szín a maga minimál módján. A fehér falak között egy nagy játszóház és gyerekbirodalom az egész, legalábbis a színei alapján. A legnagyobb dobás a házban természetesen a csúszda, mert melyik gyerek ne lenne oda meg…..
light22 2011.01.29 13:33:52
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Cinege  USB toldás 2011.01.09 18:12:00
Végre sikerült beszerezni olyan USB toldókat, amelyek kiérnek a szobámból az etetőig. A padláson keresztül egy szellőzőn jön be a 12m-es toldó. A kültéren gégecsőbe húztam, hogy védve legyen az időjárástól. A szobában csatlakoztatok hozzá egy 5m-es toldót. Ezt le lehet…..
 Meglepő módon nem az USÁ-ban található, hanem Belgiumban, Brüsszelben. A neve, Nemo33, egyszerre utal a víz hőmérsékletére és a mélységére is, 33 méteres, azaz olyan mély, mint amilyen hosszú például a Margitszigeten a fedett medence a Hajósban. Ehhez persze rengeteg…..
Egy társas házat terveznek a Gül Baba utcába, nagyjából a türbe alá, ami Gabriellának nagyon nem tetszik. Mint írja: Tisztelt Urbanista!Az oldalon nem találtam a Gül Baba utcára vonatkozóan semmit.Szeretném megtudni,hogy ki fogadta el ezt az ottani milliőbe szerintem nem illő…..
light22 2010.10.12 08:38:32
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
A Georgiai Műszaki Egyetem szakemberei nemrégiben világra szóló fölfedezésről számoltak be: először sikerült úgy programozniuk egy pirinyó járművet, hogy az hamis nyomokat hagyjon maga után, magyarán megtanították a robotot hazudni. Aki mindezt bagatell ügynek tartja, nem lát a…..
Olvasónk férjét nem fizette ki a munkáltatója, ekkor kezdődtek törlesztési nehézségeik.TÖRÖLVEA szakértő válasza:Ahhoz, hogy pontos és korrekt megoldás szülessen, a banki ügyintézővel kell felvenni a kapcsolatot. Ilyenkor érdemes minden szerződést és a számlakivonatokat is…..
Ahogy Larry Hagman deres ábrázattal, rongyolt homlokkal ránéz a dallasi szép napokban készült, a nők fúrótornyaként elhirhedt régi önmagára, az egy Emmy-díjas alakítás, pedig még csak a harmadik másodpercben járunk. Ahogy kenetteljesen mocskosnak nevezi az olajból származó…..
A jelek szerint újra indul a zseniális valóságshow. Ugye nem csak egy rossz vicc? ..
Futóblog Amikor nem jön össze 2010.08.17 15:08:00
Van úgy, hogy a dolgok nem úgy jönnek össze. A szándék megvan. A múlt héten szerdán délután 3-tól mentálisan már az esti 4 x 2000 méterre készültem. Csinovnyiki énemet hátrahagytam műszak után, majd a klaviatúrát mosolyogva eltoltam és indultam haza autóval, felvenni a…..
Egy körúti lakásban lakni igencsak megedzi az ember ingerküszöbét (méregdrága parkolás, kutyaszarszőnyeg a járdán, csövesarmada, állandóan határérték fölötti károsanyag tartalom a levegőben, sosem szűnő forgalom), cserébe viszont kihasználható minden előnye, amit egy…..
Az olasz Vogue gondolt egyet és ártisztikusan reflektált a valóságra, itt éppen a BP-olaj szivárgására. Többezer dolláros ruhák, modell, mint olajban vergődő kismadár.... érzéketlen, buta giccs, amit nehéz nem leleplező, általános fogalmatlanságként értelmezni. További…..
Új-Zélandon száguldoztak nagyjából 100 kilométer/órával ezek az őrült longboardosok az autópályán, az egyik forma ráadásul mezítláb tette mindezt. A rendőrök annyira nem értékelték.  ..
Aki eddig a szomszéd postaládájába tömködte a kéretlen reklámszemetet, most jó eséllyel behordja majd az összeset, hogy otthon, kávézás közben álljon bosszút rajtuk. A Pigeontail Design, kézi iratmegsemmisitővel kombinált bútora, a Papercore Coffee Table remekül bővíti…..
Ha félsz a magasságtól, ez a mutatvány minden bizonnyal kicsapja nálad a biztosítékot! Valószínűleg a 30 éves Daredevil, polgári nevén Eskil Ronningsbakken csinálja a legveszélyesebb és legelmebajosabb mutatványt a világon, amikor elképesztő magasságokban egyensúlyoz a…..
Művelt alkoholista hosszabb útra dugóhúzó nélkül nem indul el, sőt kedvenc poharai nélkül sem, de azért fölkaptam a fejem, amikor a www.drvino.comon megláttam, hogy cipővel nyitják a palackot. Lehetséges? Dr. Vinónak nem sikerült, de a videók tanúsága (és a hozzászólók…..
Hogy milyen lesz a jövő fürdőszobája? Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy jellemzően a környezettudatos hozzáállás befolyásolja a koncepciók többségét, ezek közül pedig Jun Yasumoto tervei keltették fel leginkább a figyelmem. Mindamellett, hogy a szennyvíz újrahasznosítása…..
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
Barry - Demel, K. Touré, Zokora, Tiené - Eboué, Y. Touré, Tioté - Gervinho, Drogba (kap.) (vagy Dindane), Kalou Az ellen: Julio Cesar - Maicon, Lucio (kap.), Juan, Bastos - Elano, Gilberto Silva, Felipe Melo - Kaka, Robinho, Luis Fabiano//   Mint becsületes, tehát vak és elfogult…..