Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeRaTh

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
SeRaTh 2010.06.24 22:15:46
@kékzonbi: Sikerült valami probléma megoldást találni a illegal memory adress error-ra ? :S
Úgy egy éve már megállapítottam, hogy Stellának marha szarul megy, mert egy kultikus Mesterlövész után képes volt egy "Divat Suli" nevű játékhoz szerződni. De úgy tűnik, ott sem megy már jól, most már a GTA : Episodes from Liberty City diszkójában tevékenykedik…..
SeRaTh 2010.05.09 14:48:19
@Homer25: Azért elég hasznos. Fel tud healelni
A múltkori Beach Socceres videónak olyan jó fogadtatása volt, hogy kipróbáltuk ezt is  ..
Olyan jól kigondoltam valamit a következő videó elejére, de mikor neki akartam volna állni, akkor azzal kellett konfrontálódnom, hogy nem tudom, hogy csináljam meg. Azt hittem találok rá valamilyen megoldást, de nem sikerült. De hátha ti nektek jobban megy, úgyhogy kérném a…..
CzBeno találta ezt a képet a Penny-Arcade honlapon. Fura, hogy a mai napig kapok néha "pro Mortyr" e-maileket. Elfogadom, hogy egyeseknek a nosztalgiafaktor miatt kedves, illetve nem tartozik a világ legrosszabb játékainak elit kategóriájába, de nem változtat a tényen, hogy…..
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
SeRaTh 2009.12.30 18:39:28
@Barasz: Nagyon is igazad van , a két csoport közel sem hasonlitható össze.
És igen Radaconte ott hagyta az orosz szinkront súlyos hiba, az iskolai kalandokba a hangok iszonyatosan nem száj mozgásra teremtek. Az alap ötlet nagyon jók votlak a videóknál , de azért ilyen alapvető hibákra figyelni kellene.És akor ez most hogy van ? Az előző csoportba az emberek haraptak ezekért a problémákért itt meg nem?
CaRlose01 sokkal jobb pontot érdemel , mert ő legalább nem hibázott ( Meg amúgyis nagyon állat lett )
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
SeRaTh 2009.12.29 22:25:51
@Balintkaa: Az ilyen féle véleményeket tartsd inkább meg magadnak a lehetséges.
A viselkedésedet elnézve nem lehetsz több egy 12 éves kis pisisnél akiknek a mai világba az IQ-ja iszonyat alacsony szinten van.
És gondolom olyan jól tudsz ilyen féle videókat csinálni , mint amennyire kritizálni.
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..