Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozikiller

11 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók!  Ezen az oldalon szinte kizárólag a kihasznált, megalázott, ellehetetlenített munkavállalók történeteit lehet megtalálni. Nincs is ezzel semmi gond, szerintem nagyon hasznos a blog, de én szeretném elmesélni saját történetemet, amely talán egy más…..
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..
A Fidesz ahelyett, hogy megszabadulna a csúfosan megbukott polgármestertől, valamiért kiáll mellette. (Fotó: Mitter Balázs/szeretgom) Három dolgot biztosan megtudhattunk a tegnapi, Lázár Jánossal készült Magyar Nemzet-interjúból. Az első, hogy a Fidesz vezetősége végre…..
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
mozikiller 2010.10.11 20:12:36
@Izomor Lánya: Meg hát népszerű, mert a kapitalistát mostanában a nép újra utálja, és akkor is ő a felelős, ha mégsem (kísértet járja be a világot, mondom). A kormány is utálja, szelektíven.

Hol láttál kapitalistát a környéken???

Gondolom a tulajok kicsiben kezdték mint családi vállalkozás, az első alumínium kanalat még a nagyapjuk készítette a pincében...
Utána kéne kicsit olvasni a dolognak, a németeknél jó kis cikk volt mostanában róluk...
Lehet, hogy Rii nem örül a véleményemnek, de a káromkodós részt leszámítva én is kitöltettem volna a kék-sárgát ilyen esetben, mert lehetnek kívülről nem látható sérülések is az autón, aminek a javítását különben az életben be nem hajtom a károkozón. Meg a…..
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
Az egyoldalú szerződésmódosítás tilalmát most akarják jogszabályba foglalni. Vajon a banki lobbin kívül milyen érdek vezetett eddig ehhez a bankoknak igen csak kedvező jogszabályi környezethez? Tisztelt Zugügyvéd, már régóta tekintem a csodával határos két jelenség…..
mozikiller 2010.09.15 18:26:31
@Belpo: És akkor még nem láttad az Érdi Erste fiókot. Amíg náluk voltunk kénytelenek voltunk a Bartok Bélára bejárni. Ma Már K@H banknál vagyunk.
Szerintem az embereknek ott kell hagyni a bankot gond nélkül (ha lehet) és átmenni egy másikba. Így talán valamilyen versenyhelyzet alakulhat ki (hacsak meg nem egyeznek a háttérben)

A csúcs számomra az akkor is az OTP.
Felmondom a lakossági számlavezetést és kérik vissza a kártyát. (minden évben fizettem érte...)ha nem tudom vissza adni akkor fizethetek most is. Ja, hogy dombornyomott volt a kártya. Az akkor 2szer ennyi. (5000 Ft.) Miért?
A rendszerben ha dombornyomott akkor az más adat? A monitoron kidudorodik vagy mi?
Ja és ha lehet akkor a számlavezető fiókomban mondjam fel mert ez nála lesz mínusz pont... (gondolom a számlanyitás plusz pont)
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
OurFashion Rejtélyes por 2010.03.29 23:09:00
Felmerül a kérdés, hogy vajon miben gázolhatott Lindsay kisasszony bokáig, mielőtt utcára lépett. Amúgy sem néz ki valami rózsásan, de ez a beazonosításra váró fehér por megkoronázza az összhatást. Ha ilyen szépen csúszik le a lejtőn, akkor én a helyében nem nagyon tenném…..
A II. világháború három helyszíne, melyet a történelem levegője jár át és turisták millióit vonzza, hogy szembesüljenek a tényekkel és leróják kegyeletüket az áldozatok előtt.   Normandia Normandia méltóságteljesen őrzi a hadtörténelem egyik legnagyobb hadműveletének emlékeit. 1944. június 6-án,…..
mozikiller 2010.03.24 20:02:27
  Vajon a dízelmotor elég ahhoz, hogy a Mazda lyukat üssön a kategória átlőhetetlen falába? Vélemények az azonos című írásunkról...
mozikiller 2010.03.19 21:48:02
@ommm:
A cikk fotóján, a belinkelt fotón és az életben a dizelben és a benzinesben is ugyanott van: első 2 az ülés billentő fül alatt kissé elöbbre, a hátsó pedig nem látszik egyik képen se de a belinkelt fotón jól megsaccolható a háló sarkainál.
Amikor én vettem a kocsit, vettem hozzá 2 fajta hálót, és 2 csomagtartó rekeszt valamint teljes csomagtartó tálcát.
A padlórekeszbe pedig nem raknék semmit mert a pótkerékhez szerintem nem kéne...

A feleségem BMW-jén a hátsó ajtóban még nincs elektromos ablak, ezek szerint a BMW csak ócska elmaradott, középkori autókat gyárt kézi ablak tekerővel.
Mit is mondjak?! Szabadidőm egy részét a gépem elött töltöm és sok mindent megértem már a játékok terén! Online játékok (cod széria, Counter-Strike széria, Wolfeinstein) sokasságában játszottam már és most az fps-ek kerülnek teritékre!Néhány jelenséget, furcsa…..
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
mozikiller 2009.09.05 16:54:56
Nos most is letöröm a kedvét azoknak akik azt akarják látni hogy leírok egy mozifilmet! Mert bizony ez is egy jól sikerült film volt méghozzá szerintem ez az idei év egyik legjobb filmje ! Johnny Depp tökéletesen játssza John Dillingert aki a világháborúk közötti kis időszakban…..
Manapság már kevés olyan sorozat van ami haladna a korral (Jóban Rosszban pl.) Persze ez ízlés függö de én most megmutatom a kedvenc mai sorozataim közül néhányat! Elsőnek itt van a Minden lében négy kanál című műsor! Nekem kifejezetten tetszik! A sztori a következő : Egy…..
mozikiller 2009.08.31 14:37:26
Nos ez egy olyan film volt amitől nem vártam túl sokat elvégre egy amerikai propaganda játékbabáról beszélünk! :S Nos, lehet azért mert nem vártam sokat vagy csak azért mert jo volt de tetszett! Akciódús pörgős menete volt a filmnek! A sztori is megfelelt Úgyhogy egész tűrhető…..
Na ezt én találtam ki de vicces! (asszem :D[nem árt az önkritika :D]) Ötlet a tv-böl az hbo-t nézve!1. Nem zörögnek a popkornos zacskoval mögötted!2. Nem ül eléd a benga nagydarab srác akit már a buszon is megnéztél olyan nagy darab!3. Nem röhög visítva a szomszéd székben…..