Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veslan

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dellamorte Dellamore / Cemetery Man (1994) Rendezte: Michele SoaviAzt kell, hogy mondjam: VÉGRE! Vagyis végre találtam egy olyan italo-horrort, amit mindenki csak ajnároz és nekem is bejön, sőt ez még enyhe kifejezés. Igaz, a Démonok is ilyen megítélésben van nálam, de azért ez…..
Veslan 2010.11.24 22:36:26
Horror-Mirror Kezeket csonkolom! 2010.11.12 06:30:00
Én volnék az új szerkesztő. De pánikra semmi ok, kritikákat nem írok! Főleg, mert kb ennyi lenne: "Ez szar!". Persze, nem ilyen szegényes a szókincsem. Előfordulna még esetleg a "Nagyon szar" vagy az "Ezt az szart meg ne nézzétek!" is. Szóval afféle…..
Mivel alapvetően ez az ünnep kinn eléggé gyerekbarát, ezért egy kicsit mi is legyünk azok. Éppen ezért most következzen 3 olyan film, amit érdemes megvenni, mert a felnőtteknek is kikapcsolódást nyújtanak. A rendezőt, Tim Burton-t meg remélem senkinek sem kell bemutatnom. 1.…..
A blog látogatottságához mérve elég sokan szeretnétek, ha időnként beszámolnék néhány DVD megjelenésről, esetleg 1-2 várható hazai mozifilmről. Előre szólok, hogy én nem vagyok a lemezek ismertetésében profi, úgy hogy csak a lényeges elemeket szűröm ki. A cikk alján lévő…..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Kissé megilletődtem, amikor még a hó elején megkerestek a TV6-tól (Aka Viasat6), hogy működjünk együtt. A részletek csak mostanra tisztázódtak és a végeredménnyel mindannyian elégedettek lehetünk. Szóval a nagy hír a következő: A TV6-on október 8-tól, minden pénteken este…..
Veslan 2010.09.25 11:59:23
@purga: Gratulicsek :) azért mondjuik, látom hogy nincs beleszólásod :D akkor tutira nem egy Fulci film debütálna ;)

zombiepowa :)
Veslan 2010.09.25 13:07:50
@homerkaro: Agree :D
Rendkívüli bejelenteni valóm van.Felfoghatatlan.Ugye tudjátok, hogy nálunk a Pandorum fél év késéssel került a mozikba.Most megvan az új csúcstartó. Egy tavaly(!), július 24-én(!) debütált filmről van szó, melynek hazai mozi-premierje, november 18-án lesz.Ráadásul erről már…..
Veslan 2010.09.23 09:07:39
@purga: Brrr, én olyat nem akarok látni :D
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
Veslan 2010.09.22 09:56:16
@Népi ellenőrzési iroda: Jézus, te meg hány éves vagy?:D 60?
Elég baj az, ha egy nő úgy alakítja az életét, hogy egy férfinek megfeleljen... már elég elterjedt az a nézet, (ha még hozzád nem jutott el, elmesélem neked) hogy egy nő nem csak arra való, hogy leszüljön 20 kölyköt, elnevezze őket a turulmadárról és befogja a pofáját.
Ja, és hogy ne más farkával verjem a csalánt... :D
Nem nézek kereskedelmi tévéket, vas is van bennem, tetovált is vagyok és bár nagyon kedves tőled, hogy bebukott életek miatt aggódsz, én faszán jól érzem magam a bőrömben :) Amióta lemásztunk a fáról az embernek elemi vágya, hogy formálja, módosítsa a testét... talán neked is bele kellene törődnöd, méginkább elfogadnod, hogy ilyen van, létezik. :)
Legkiválóbb tisztelettel ;)

On.: Akarok egy ilyen vasat, szerintem halál dögös :)
Veslan 2010.09.22 20:04:11
@Népi ellenőrzési iroda: Köszönöm:)
Nem iszunk egy kávét valamikor? :D:D:D:D:D:D
remekül elcsevegnénk :D
Örülhettek, mert folyamatosan jön az ihlet, ezen a poszton kívül még legalább 8 ötletem támadt, ami még folyamatosan növekszik az általam elfogyasztott filmekkel egyenesen arányosan. Szóval igyekszem saját magamat utolérni:) Ezért is kaptok megint egy hármas csokrot, lehet…..
Tehát: hivatalosan, olyan "mindenki egyért" közös, egységes jegyáras mozizás idén sajnos nem lesz, azonban a legtöbb moziban mégis lesz akció 16.-tól (holnaptól) 19.-ig (vasárnapig). Persze mindenki más néven fogja futtatni, mindenesetre ez egy kedves gesztus tőlük.Az…..
No, ha már a legutóbbi posztommal már megszellőztettük a Karácsonyt, miért ne ugorhatnánk egyből a következő évre? Lássunk néhány trailert, amik ígéretesnek tünnek.   1. Daybreakers   Várható premier napja: 2010. Január 8. Így rögtön az elején egy film, ami…..
Veslan 2010.09.13 13:12:05
@purga: Ez 2011, de cukisááááág :)
www.eatersthemovie.com
alig várom :) zombienyami :)
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
Veslan 2010.09.06 11:13:45
@purga: Jéé, Purga nézd mit találtam, csak neked, csak most :)
Ha van egy uncsi estéd... :D:D:D:D:D és ne feledd, mindig van lejjebb :) Szubjektív véleményem az, hogy nagyon hatásvadász :D (osztva 1-gyel ofc :)

www.youtube.com/watch?v=vsgDN2AjN8w
Shutter (2004)   Rendezte: Banjong Pisanthanakun és Pakpoom Wongpoom Jól olvastátok, Thaiföld, mivel ez nem a 2008-as amerikai remake (amit még én sem láttam és egyébként itthon Árnykép néven ismert), hanem az eredeti, amit szokás kultúrsznob körökben hangoztatni, hogy sokkal…..
Horror-Mirror A spanyol istenek 2010.08.16 07:35:00
Lustaságomnak ellenére is (most mit keressek kifogásokat?), örömmel vettem tudomásul, hogy azért a törzsolvasó gárda rendszeresen fel-fel jött egy poszt reményében. Hálám jeléül most nem egy, nem is kettő, hanem egyenesen 8 (!) filmről fogok rövid kritikát írni! Az okosabbak…..
Veslan 2010.08.17 11:26:46
@purga: Ezt is megértük :) Úgykinéz csak zombiügyileg vagyunk más állásponton. :)
A listához én még hozzácsaptam volna az Imago Mortist... :) A Rec-es fickó agyából kipattant újabb cucc... szal maga az alapstory okékás, kár hogy alulrendezett, így kb annyira para, mint lepkét fogni egy kutyaszarral teli parkban.... :S
De jó a hangulatvilága :D
Ritka ha egy tetoválást az ánusz (közismertebb nevén segglyuk köré) köré készítenek el, még ritkább, ha ez egy pornószínésznőn van. Ilyen esetben lehet, hogy az adott testrész nem a legjobb választás, mert hamar kikophat a tetoválás, a különböző szakmai ártalmaknak…..
Veslan 2010.08.16 11:17:44
@leginkább tejből: Oooh, üdv néked derék nyárspolgár ! :) Eltévedtél?:)
A tovább után még egy kép, és lejjebb a döbbentes válasz!    ez kérem szépen egy beregfürdői strandon készült HENNA! A srác majdnem bele is fulladt az allergiás rohamba, amit a szer okozott neki! Szerintem ez a heg sajnos élete végéig ott fog díszelegni a karján, és…..
Veslan 2010.08.16 11:04:27
The Untold Story / Yan yuk cha siu bau (1993)   Rendezte: Danny Lee és Herman Yau A cím kissé csalóka (ezt már megszokhattátok tőlem, muhahaha), mert most egy '93-as, szintén hong-kongi műről van szó (hogy ott anno miket forgattak, ejj). Sajnos nagyon sok mindenben megegyezik a…..
Ééééééééés most fogom csak igazán kicsapni a biztosítékot! Sokat gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, mert félő, hogy elriasztom magamtól még azt a kevés kis törzsolvasómnak a felét is. De nem bírom magamban tartani. A lista erősen szubjektív, előre szólok.…..
Veslan 2010.07.31 20:10:21
@purga: Már bicsibocsi, hogy beleszólok, de te állandóan a koroddal jössz :) Nekem van olyan 25 alatti ismerősöm, aki kifejezetten bírja a holtak hajnalát és nem köpköd, ha kimondom "Romero".... Neked nem tetszik, ennyi a lényeg.

Jójó, tudom, ez egy szubjektív blog, el is fogadom, hogy szerinted minden ami zombie, az kakás.... :D Nem tudom, láttad-e a Dellamorte Dellamore nevü alkotást, érdekelne a kritikád róla.
"Braaaaiiiin, braiiiin, braaaaiiiiin"

ps.: 31 évesen a véleményem az, hogy az első láthatatlan ember egy raklap szar. A frankenstein meg szupercukiság, de nem para és nem elvarázslós pörgés. :P
Kedves olvasóim! Ti, kik rendíthetetlenül naponta (akár többször is) be-benéztetek az oldalra egy esetlegesen új poszt reményében, most imáitok meghallgatásra talált. Itt vagyok és írok. Kárpótlásul valami nem hétköznapi, igazi underground csemegéről kaptok beszámolót.…..
Veslan 2010.07.22 16:15:34
@skizo...: Már bejártam érte a nagy internet rengeteget, de sehol se találom, csak vmi doku, ugyanazzal a címmel. Ha valaki tud vmit az engem is érdekelne :)
bAz August Underground's Mordum-mal vigasztalódtam :)

On.: Nekem a philosophy of knife akkor is ütősebb volt. Hogy úgy mondjam, monumentálisabb, igaz, egy LotR maratonhoz képest nem sok az a 4 óra..... :)
Horror-Mirror Papírtokos Horror 2009.05.25 11:05:00
Napról napra jelennek meg a DVD-k olcsóbb, papírtokos változatban, ugyanazokkal az extrákkal (többnyire), 5.1-es szinkronnal. Ez jó, mert az embernek kedvet ad a vásárláshoz, hiszen kb. 300 HUF tényleg nem sok, és talán ezzel a módszerrel kevesebben fognak töltögetni. Sajnos horrort…..
Veslan 2010.07.14 19:20:16
@RyuK:
A crow azóta jelent hollót, amióta a wolverine farkast.... :D

Egyébként nekem az ifjú Hannibál vizuálisan teljesen kielégítő volt, komoly eyecandy a srác.:P, a story az télleg zéró.
Tudom, tudom. Jobban örülnétek egy igazi bejegyzésnek, de a foci VB mellé még egy költözés is becsúszott párommal, net meg egy ideig nem volt. Azóta meg kompromisszumként én nézhetem a meccset, de cserébe a többi műsort ő választja, persze itt 90%-ban egyezik az ízlésünk, de a…..
Nem is tudom, hogy mivel is kezdjem. Ha már az Eden Lake is sok volt, akkor ezt az alkotást messzire kerüld. Ha azonban direkt arra vágysz, hogy egy film tökéletesen kizökkentsen a valóságból és emocionálisan abszolút átvegye fölötted az uralmat, akkor lesd meg a címet, zárd be az ablakot, szerezd…..
Veslan 2010.06.21 12:10:42
George A. Romero 4 [8] általam látott filmje   Tudom, hogy a következő sorok sokaknak nem fog tetszeni, hisz a horror imádók körében Romerot igazi mesternek, filmjeit pedig alapműnek tartják. Cinikusan mondhatnám, hogy valóságos ódákat zengnek róla. Az új filmjét ráadásul…..