Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libelle

117 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékcseppek - csepp emlékek 2021.06.16 13:52:00
Nagyapám hatalmas ember volt, legalábbis én mindig annak láttam. Még akkor is, amikor már én is felnőtt lettem.. Hatalmassága nem csak a testi adottságaiban mutatkozott meg, hanem lelkierejében is. Magas, szikár alakja, hatalmas kérges tenyere volt és mindig egyfajta méltóság lengte körbe. Öt…..
Emlékcseppek - csepp emlékek 2019.09.18 12:52:43
Azok a boldog szép napok, ég veled - Nagy Feró hangja üvöltött reggelenként az összes hangszóróból. Utólag már nevetek rajta, de akkor minden alkalommal szívroham közeli állapotban voltam. Szerintem az összes többi gyerek is.  Nyolcan voltunk egy szobában, de lehet hogy tízen. Erre már nem…..
Emlékcseppek - csepp emlékek 2019.09.18 10:44:15
Hallottam a harangot, de nem nyitottam ki a szemem. A nagyszüleim már felkeltek, Nagyanyám a konyhában motozott, nagyapám az istállóban az állatokat etette. Éreztem magam körül a nehéz dunna ölelését. Hiába volt nyár, akkor is a méretes dunnával takaróztam. Nem volt kedvem felkelni, még annyira…..
A fejemet az üvegnek támasztottam. Nem bántam, hogy hűvös, és nem zavart a kocsi zötyögése sem. A lengéscsillapítók nem voltak a legújabbak, így minden egyes zökkenőnél odakoccant a halántékom az üveghez. Zsongott a fejem a nap történéseitől. Fáradt voltam, lehunytam a szemem. A húgom már rég aludt…..
És ez igaz. Elmondom, hogy történt. Gyanútlanul bementem az irodánkhoz legközelebb eső boltba, ami történetesen egy CBA, hogy tejet vegyek az irodába a kapucsínókészítéshez. A pénztárhoz érve azt hallom, hogy a pénztárosnő felkiált: - Aú, ha ez az alma kiszakítja a…..
Libelle 2014.11.05 15:24:11
@Hujber Tünde: Szerintem bolttól függhet az alma mérete, nekem kimondottan szép, nagy alma jutott. Ráadásul a kedvenc fajtám, a zöld. Igaz, hogy még nem kóstoltam, de biztosan finom is, mert kedvesen adták. Jól indult a reggel.
Először is boldog új évet mindenkinek! Szánalmasan keveset írtam az elmúlt évben a blogra, igyekszem ebben az évben több időt fordítani erre is. No nem arról volt szó, hogy abbahagytam volna a PTC-zést, csak egyszerűen sokkolóan kevés időm jutott a blogra.  Nos, akkor…..
Marketagent.com online reSEARCH GmbH sent you €6.96 EUR Transaction ID:  Dear , Just thought you'd like to know Marketagent.com online reSEARCH GmbH sent you €6.96 EUR. Get the details Once you've received the payment, you can: Spend the money online…..
Sajnos időhiányban szenvedek, nem sikerül annyira karban tartanom a blogot sem, amennyire szeretném. Ennek ellenére azért a háttérben folyik a szorgalmas munka.  Akinek több ideje van, mint nekem, regisztráljon erre az oldalra, mert most nagyot lehet szakítani. Rengeteg a hirdetés,…..
Jól megérdemelt nyári szünetem véget ért, reményeim szerint ezentúl ismét rendszeresen fogok jelentkezni - jövő nyárig :) Addig is, amíg összeszedem a gondolataimat íme egy magyar oldal, ahol egyszerűen tudsz alkalmanként akár 1000 Ft-ot is keresni. Csak egy kattintás. A feladat…..
Ellenőrizd a postafiókod, mert új kérdőív érkezett. A feladó most is, mint mindig csak simán "info". Autókkal kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni, bónuszként meg lehet tekinteni 2 db reklámfilmet. Az egyik nagyon poénos. Jutalom 1 €, kb. 15 perc munkáért. Ha nem…..
Kicsit elhanyagoltam a blogírást, de most pótolok egy kicsit. Íme az utóbbi bizonylatok: A kifizetéseket innen kaptam: Northowl.com sent you $1.14 USD Transaction ID:  Dear , Just thought you'd…..
Már régen írtam bejegyzést, most éppen itt az ideje és egy olyan témát választottam ami a PTC-k világában rögtön a "Mennyit fizet egy klikkért?" és a "Biztos hogy fizet?" kérdések után következik. Hogyan szerezzek REF-et? Először is mi az a REF (referral)? Minden egyes…..
Nekem ezt a szépséget: A paypal számlámon található pénz egy részét erre a csodás tablet pcre költöttem :) A paypal számlámat pedig a következő oldalakon való aktív közreműködéssel töltöttem fel: Ez a lista most a…..
És mégis megérkezett a másik oldaltól is a pénz. Így a mai nap hajszál híjján $30 a bevételem. Nem is rossz így karácsony előtt. Természetesen ezért tennem is kellett valamit, mégpedig regisztrálni, klikkelni és kikérni a megérdemelt dollárjaimat. Csatlakozz te is, kattints a…..
Szerettem volna úgy kikérni a pénzeimet, hogy egyszerre érkezzenek meg, de a neo a kikérést követő másodpercben már utalt is, szóval igazán gyorsnak mondhatóak. Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints a bannerre. Ha segítségre van szükséged írj kommentet vagy levelet a…..
Ha figyelemmel kíséred a blogot, különösen a neobux-statisztikáimat észrevehetted, hogy az utóbbi pár napban őrült módon nyereséges vagyok. Ennek oka, hogy elkezdtem használni a Mini Jobs funkciót. Lényege, hogy kérdésekre kell válaszolni, amit jól megfizetnek. Lemértem, egy…..
A marketagent kérdőívet küldött, 120 pont az értéke, kb. 25 percet vesz igénybe a kitöltés és a vásárlási szokásokkal kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni. Ha regisztráltál már ellenőrizd a postafiókodat, ha még nem itt a kiváló alkalom. Katt a bannerre: ..
Először az utalással kezdem, a marketagent oldal ismét utalt € 5.10-et. Ezzel összesen € 15-t kerestem az oldal segítségével - lényegében a semmivel. És pont ez indította el a gondolataim folyamát. Az oldalhoz 2010. áprilisában csatlakoztam. Először átverésnek hittem…..
Sajnálatos, de a PTCBox zárolta a kifizetéseket. Mindenesetre nem elveszett pénz ez, ha hinni lehet a híreknek, csak gondjaik vannak a Paypal számlájukkal. Azért én továbbra is aktív maradok, mert napi 3 db klikkel 1,5 centet lehet összeszedni és ha sikerül helyretenniük a…..
Úgy döntöttem kikérem az összegyűjtött pénzemet, és láss csodát, tényleg azonnal utaltak. Mire beírtam a számlámhoz tartozó jelszót már meg is érkezett a pénz. A bizonylat itt: NeoDev LDA sent you $5.93…..
Bizony, bizony, nem elírás. Az újabb utalásom pontosan huszonhárom dollár hetvenöt cent :) Egy régebbi bejegyzésemben már írtam erről az oldalról, akkor nagy lehetőségeket láttam benne. Nem is kellett csalódnom. A kifizetés azért késett ennyit, mert problémáik voltak a…..
$1.12 ettől az oldaltól érkezett. Kicsit sokáig tartott a kikéréstől az utalásig, de csak magamat hibáztathatom, mert nem vettem észre egy apróságot. A kikérés után nullázódott a klikkelésszámláló és még 50 db klikket kellett teljesítenem az utalásig. Lusta voltam, na. Van…..
Pár bekezdésben össze szeretném foglalni, hol tartok most az oldalakkal. Legelőször is a Pandastart-ról egy-két szó: Teljesen meg vagyok elégedve, sikerült a saját ízlésemnek megfelelően kialakítani a kezdőlapot és már össze is gyűlt 150 pontom. Ha meg szeretnéd nézni, hogy…..
Mostanában tele van vele az e-mail fiókom, egyre több hirdetési oldalon felbukkan és lassan már a csapból is folyik ez az oldal, illetve a reklámja. A szöveg pedig ez: Szia !Ettől garantáltan dobni fogsz egy hátast:Egy olyan üzleti lehetőség, ahol- nem kell vásárolnod- nem kell…..