Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stop Light

19 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Heves 2011.06.17 22:26:00
Stop Light 2011.06.20 16:28:11
@penelope garcia: Ok, ez egy dolog... de miért gondolják úgy a nők, hogy ha ők rámásznak a pasira, az biztos, hogy akar is dugni, meg kívánja... stb. Engem egyszer hasonló szituációban egy mattrészeg lány kapott le, majd mászott rám és amikor visszautasítottam ő volt felháborodva, fel akart pofozni csak amikor adta a pofont félre álltam ő meg a nagy lendületébe orra esett.... vannak ilyen nők, bőven.
Subba A tökéletes képrejtvény 2011.04.27 14:42:00
 A megfejtés a PMS!..
Szóval az van, hogy szinte minden szabadidőmet az én drága szerelmemel töltök és nem igazán érek rá ide firkálni. Vagyis ráérnék, de vannak ennél fontosabb dolgok is. Egyelőre a mobilomról gonoltam vakarászni ide, de a blogspotot jobbnak láttam, de azt nem viszi a telefon, ezt meg…..
Amikor írtam az előző bejegyzést még álmomban sem gondoltam volna, hogy két nappal később éjszakás műszakban azzal a kolegínával fogok dolgozni, akit nagyjából 5 éve ismerek látásból már, sőt nem csak én hanem apám is....Történt ugyanis, hogy a hölgyemény már hónapok…..
Subba Való Világ: Szandika 2010.12.02 11:29:00
Valami borzasztó szinten szarja le a mai modern magyar felnőtt a tévéadásokat. Nincs ezzel semmi gond, részünkről. Azoknak minden bizonnyal fájhat, akik például olyan szennytől reméltek valamit, mint a Való Világ. Attól a bizonyos rétegtől rabolni a pénzt szavazatokra akiknek ez…..
Stop Light 2010.12.07 15:57:36
@skippy67: Angliában ugyanennyi... sőt a lakosság méretével egyenesen arányos.. sőt ott ugye több a csatorna is... ugyhogy.
Bár az aktuális internetcsomagjaik mellett található PDF-ekből ez egyáltalán nem derül ki, az ÁSZF állítólag már júniusban módosult, hogy 3990 forinttal büntetik a korlátozásból visszakapcsolt előfizetőket. Mintegy megelőlegezve a telekomadót. Szerencséjük, hogy a…..
Lassan több mint 2 éve ismerek egy koléganőt, aki eleinte egy kicsit unszimpi volt, mindig olyan morci fejet vágott, jóformán köszönni sem volt hajlandó. Viszont már hónapokkal ezelőtt nagyon jó haverok lettünk és teljesen megváltozott róla a véleményem...Eleinte nem is tetszett,…..
Tegnap este unalmamban nézegettem a youtube-n régi MTV videókat, így jutottam el a bemondó nőkig... ugye a nagy régiek, Takács, Kertész, Kudlik, Kovács P... stb. De 2006-ban amikor az MTV megszüntette a bemondóságot akkor volt egy pár fiatal férfi (pl. Mann) és csajok is (pl. Tóth…..
Na, ide sem írtam már egy ideje.A korábban említett makett megérkezett, olyan lett amilyen. Majd rakok fel róla képet. Nekem megfelel, elsőnek meg aztán szerintem tökéletes. Lehet, hogy nem hagyom így, elképzelhető az is, hogy igen. Emellett van egy jobban sikerült darab is, de az nem…..
Úgy érzem, a címben lévő szó némi magyarázatra szorul. A tocsnyik szó leginkább forgócskát jelent (nem összekeverni a tócsnival, lapcsánkával, röstivel, ami lényegében egy krumplilepény) , ha lefordítjuk. Mifelénk így hívták ezt a ma már klasszikus, nem kevésbé…..
A videóból kiderül, hogy Tanita a TOROK, Jeszy azóta sem tudta kifújni az orrát, és Kozsó milyen régóta nem találja meg a hozzá passzoló hairstyle-t.    ..
Stop Light 2010.11.10 18:04:57
@Secnir: meg Egerben dolgozott a Hungária Biztosítónál, ahol összesumákolt egy csomó lóvét és nem ítélték el, meg boltba tört be... stb. itt minden volt GMSZes tudja, hogy nem több csak egy köztörvényes gyökér
Subba Gágá 2010.11.08 16:12:17
 via..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Subba Füge 2010.11.02 14:45:00
Vajon Kaló Jennifer miért nem került be legalább a legjobb huszonötbe a Miss World döntőn? ..
Stop Light 2010.11.03 10:57:35
Valamelyik nap kevés volt a munka és kártyázgattunk a kollégákkal. Vagyis én próbálkoztam volna, de már az is nagy eredmény volt, hogy közel 5 év után ismét kártyát vettem a kezembe.Most nézegettem a Póker szabályokat, annyit pofázik róla mindenki, meg játszák előttem a…..
Ma lezárult egy korszak.Egy olyan korszaknak vetettem véget, amivel több alkalommal próbáltam véget vetni. Volt amikor ideig-óráig sikerült is, de évek óta meghatározta a mindennapi interneteztésemet.Ennek most vége. 2003 óta elég volt belőle.Látom a közösség hanyatlását, a…..
Gondolkodtam... tehát vagyok. Na de nem azért. Gondolkodom már évek óta, hogy mégis milyen terepasztalom legyen. A digitális már adott, több mint 3 éve vásároltam egy digitális start készletet, így ez a probléma megoldva. Sajnos a szoba még mindig nincs meg, de ez a legkeveseebb...…..
Éljen október 23! Éljen 1956! Éljen 1989! És éljen anyám is, aki krumplis pogácsát csinált. És éljek én is, hogy bezabáltam belőle. Éljen!..
Netem böngészve teljesen véletlenül találtam meg a régi blogomat. Hihetetlenül rendszeresen írtam. El sem hiszem, hogy ennyire ráértem annak idején, hogy ennyi szabadidőm volt. Régi szép idők.... Istenem mennyit lébecoltam a munkából, mégis a kutya nem vette észre... kötetlen…..
Éjszakás voltam. Hazajöttem nagy nehezen el is aludtam, de kb. óránként felébredtem. Felkeltem, letusoltam, elvoltam. Most meg tiszta kóma vagyok, de nem olyan szinten, hogy el is tudnék aludni. Fáj a fejem is egy kicsit. Buzi F1-et sem tudtam megnézni, mert elmaradt az időmérő és…..
Van én nékem egy szar elektromos kerékpárom (néz ki inkább motornak, na mindegy..). Ennek van egy töltője. Ez eddig rendben is van. A töltője elromlott, garanciában kicserélték. Ok. Az új töltő faszán tölt. Fel is tölti a szokásos 5-7 óra alatt a bicajt. De rohadjak meg,…..
window.onerror=function(){return true;};Próbálkoztam már bloggal, többel is. A második próbálkozástól kezdve mindegyik ott kezdődött, hogy próbálkoztam már, hogy nem biztos, hogy rendszeresen fogok írt! Aztán elmaradtak a bejegyzések... Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon. Volt olyan…..