Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunkrisztagabi

473 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
parádé Csak képek 2017.01.03 15:40:51
Mivel jó régen nem írtam már, ezért most néhány kép arról, ami történt! :-)  ..
parádé Holnap buli 2016.12.09 13:35:46
Hihetetlen, hogy már itt az év végi kettlebell buli! :-) És itt van, holnap lesz az Elefántban! Tegnap este azt találtam ki, hogy nem csinálok nagy ügyet a kajából, paraszt tál lesz! Kolbásszal, sajttal, meg egy kis almával. Süti ügyben még nem tudom, valószínű olyan almás tortát csinálok, mint múlt…..
parádé Harapom a vasat 2016.12.07 13:54:49
Nem akarom elkiabálni, de nagyon jól megy az edzike! :-) Ügyesen megy az egy kezes swing 16-ossal, a TGU 14-essel, guggolni is 16-ossal szoktam! Edzés előtt és után is hengerelek, az mindig jól esik! Szerencsére semmilyen gyakszinál nincs gond, még egy pici bejelzés sincs a derekamtól! Jupiii!…..
parádé December 1. 2016.12.01 14:01:41
Megkezdtük az év utolsó hónapját! :-) Hű, de izgi, mindjárt jön a Miku, aztán hipp-hopp itt lesz a karácsony is! :-) Várom már, jó lesz! Tavaly karikor szegény nagyika kórházban volt, úgyhogy neki most nagyon szupi karácsonyt kell varázsolni! :-) A tegnapi nap egy kicsit, vagy inkább nagyon vacakul…..
Indul az adventi időszak, visszaszámlálás karácsonyig! :-) Vasárnap már gyertyagyújtás volt, az első! És az anya szülinapi vacsija, fincsi kajákkal, tortával! :-) Szép kerek szüli, 60 lett az anya, ami annyira nem meglepő, mert én meg 40 voltam januárban! :-) A nagymutter szülije meg októberben…..
Tegnap volt a napja, amikor Tiszalúcra mentünk egy leendő lakót előgondozni! Hű, baromi messze van, jó sok autózással jutottunk el abba a messzeségbe! Sajnos nem én vezettem, amit, mint tudjuk nagyon rosszul tudok viselni. Azt, hogy ennyire rosszul, még én sem gondoltam. Feszülten figyeltem egész…..
parádé Tavaszias november 2016.11.22 11:42:03
Az eseménydús csütörtök után volt még egy még eseménydúsabb péntek! :-) Szombaton délelőtt Center Fitness Csill-lel, előadást hallgattunk egy fitnesz iskoláról, meg kicsit ki is próbálhattuk a G-flex eszközt! Előadás után vettünk egy cipőcskét a Hervisben, valami edzést akar Csill kipróbálni és…..
parádé Eseménydús csütörtök 2016.11.18 12:12:22
Az első és legfontosabb, hogy az anya tegnap volt 60 éves! :-) Egy jó kis Bon Jovi számot küldtem neki a szülijére, amit a '93-as koncin hallottunk együtt élőben! :-D Utána fel is hívtam és mondta, hogy az emlékek csak úgy jöttek elő és be is párásodott a szeme! :-D Mondtam, hogy egész nap ne…..
Hétfőn mentem először edzeni a köhögős kaland után, és eszméletlen jó volt! :-) Nem fájt semmim, bírtam a 10 kör planket is, deadlifteltem, egészen lent kezdtem 12-nél és 24-ig mentem fel, 5-5 ismétléssel! Aztán TGU 5*1-1 14-essel, guggolás 5*5, a végén pedig 10*10 swing, 12-essel! :-D Szóval szuper…..
parádé Annyi minden történt 2016.11.14 14:24:07
Többek között még többet köhögtem, meg alig bírtam felmenni a lépcsőn, annyira kevés levegő jött! Aztán kiderült, hogy egy kis tüdőgyuszikám van, kaptam mindenféle gyógyszit, azokat jól beszedtem, tudtam is aludni végig éjszaka! Aztán egy 3 napos, bentlakásos képzésre mentünk, ott is végig köhögtem,…..
Nem állja meg a helyét a szabis hét megnevezés, mert csak köhögtem, és köhögtem, és köhögök is! :-( Nagyon régen már, de vége lesz remélem, mert eléggé rossz ez nekem! Nem egyformán köhögök, valamikor száraz, valamikor felszakad, de a hajnali ébredés az egyforma és állandó, negyed 3-kor mindig…..
parádé Továbbra is szabi hét 2016.10.27 16:51:02
Tényleg jó lett időzítve a szabim, mert itthon kedvemre köhöghetek, hőemelkedésesdizhetek, fuldokolhatok, legfeljebb a Nagylacit kergetem ezekkel a sírba! :-D Tegyük hozzá, hogy baromi rendes lány vagyok, mert a nappaliban alszom, így nem sok vizet zavar a köhögésem! :-) Tegnap volt az izgi…..
Hétfőtől szabin vagyok, egy újabb októberi hétvége vége! Szombaton lett volna a Hortobágyon a behajtás, de nem mentünk, mert esett az eső! :-( Laci gyakszizott, én mászkáltam a Centerben, most kivételesen csak tisztítószereket vettem, aztán ittam egy fincsi kv-t! :-) Délután Szegedre mentünk, és jó…..
parádé Nem tudtam swingelni nap 2016.10.21 11:45:38
Kis butus voltam, mert azt hittem, hogy innen egyenesen fogok menetelni swingelés útján! Tegnap kiderült, hogy nem! :-( Nem volt jó, nem ment, próbálkoztam, de fájt. Tegnap délután kezdtem érezni, hogy nem olyan jól vagyok, lehet, hogy most amiatt nem ment. Mára sem lettem sokkal jobban, igazából a…..
Csütörtök van, végre, szupi, az meg még szupibb, hogy holnap péntek! Ééés a jövő héten nem dolgozom, yessss, annyira örülök! :-) Egy csomót fogok főzni, legalábbis ezt tervezem! :-)  Ma edzőcsaj leszek! :-) Tegnap is swingeltem, 10-essel, ügyes voltam! Volt hengerezés is, mert a csípőm kicsit…..
parádé Igazi swing, újra 2016.10.19 15:10:02
Majdnem 3 teljes hónapig nem tudtam swingelni, de tegnap megpróbálkoztam vele. Sikerült, csináltam 10-essel igazi swingeket! :-) :-) :-) Picit volt érdekes érzés a csípőmben, de nem fájdalom, hűűűű, izgi. Kíváncsi vagyok, hogyan fog ez működni, persze szépen lassan felépítve! :-) Mondjuk a…..
parádé Helyzet van 2016.10.18 15:29:16
Ma azt mondta az Arika, hogy nem jön szombaton a Hortobágyra,Pestre megy a gyerekéhez, a Csill meg azt, hogy Ari nélkül ő sem jön! Én meg azt, hogy akkor csajos borozás sem lesz! Pfffff, ketten megyünk a Nagylacival? Nem tudom, majd kiderül! Érdekes lehet és nagyon látványos, amikor a Kilenclyukún…..
parádé Csak úgy telnek a napok 2016.10.17 13:55:12
És egy újabb októberi hétvégén vagyok túl! Mozgalmas volt! Pénteken a melóhelyen volt 35 éves fennállás ünnepség! Jó sok, uncsi köszöntőbeszéddel, a gyerekek műsora nagyon édes volt! :-) Aztán álló fogadás következett, ott meg jópofizós beszélgetéseket kellett folytatni a meghívott vendégekkel! A…..
parádé Rövid nap, eső nélkül 2016.10.13 19:38:52
Végre ma nem esett az eső, a szipiszupi gumicsizim, meg a mégszipiszupibb vizi ruhám nagyszerűek! Ebben az időben ők kellenek, brutál sok esett, 22 mm, jujj, az nagyon sok egy nap alatt!  Fél 2-re mentem fodrászhoz, úgyhogy rövid napom volt! :-) A hajacskám csudiszép lett, változás nincs, próbáltam…..
parádé Eső és szerda 2016.10.12 13:44:39
Amennyire fájt a fejem az elmúlt 2 napban, annyira nem fáj most! :-D Yess, és még a szakadó eső sem veszi el a kedvem! :-D És már szerda van, telik az idő, csak úgy szalad, mindjárt megint új hét, és hétfő lesz! Csak kapkodom a fejem, ahogy telnek a napok, hetek! :-) Tegnap pillácska restauráláson…..
parádé Október 10. 2016.10.11 15:12:24
Valószínű életem egyik legrosszabb napja, de ma már 11 van, új nap! :-) Tegnap is ma is pokolian fáj a fejem, az is elmúlik majd! Vacak az idő, meg csupa agyalás vagyok most, nincs is min csodálkozni! Tegnap edzőcsaj voltam, 6-tól edzettem, de felejthető volt a fejfájás miatt, ma nem lesz edzi,…..
parádé Vége... 2016.10.10 15:38:11
Újabb mozgalmas hétvégén vagyok túl! Pénteken szakmai műhely Szegeden, régen nem látott kollegákkal találkoztam, sok, okos, hasznos dologról beszélgettünk! 2 után egy kicsivel végeztünk, utána Árkád és shopping! Eleinte azt gondoltam, hogy akkor most megint nem veszek semmit, asszem irányítottan nem…..
parádé 5 fok van reggel 2016.10.05 15:37:58
Tesssssééééék, mennyi, 5? Jesszus, az nagyon durva, még csak október eleje van! :-( Most 2 napig kocsival jöttem, és óriási bátor voltam, mert szoknyában vagyok, de brrrrr, megfagyok, nagyon hideg van az irodában. A fűtés meg csak 15-én kezdődik. Szóval be kell öltözni, hideg van és kész! Ezen a…..
parádé Kuponok, shopping, Szeged 2016.10.04 14:19:14
Ma reggel beszáguldottam a Sparba, és levadásztam a hétvégi kuponjaimat! Össze is írtam, hogy mit akarok venni, a szakmai műhely 10-14-ig tart és utána.... :-D Csak óvatosan azért a shoppinggal, mert lesz még Egerszalók, meg a Nagylaci szülije! Csak azokat veszem meg, ami nélkül nem tudok élni! :-D…..
Szóval a zsúfolt októberi hétvégékből egy már pipa! :-) A vonatnézésből nem lett semmi, szombat hajnalban átvittem a Bercit Elekre, nem igazán akart és bírt aludni 2-től, elalvások, ébredések mentek, aztán jött a sírás, azt meg nem bírom. Úgyhogy mondtam, hogy haza nem tudom vinni, de Elekre igen,…..