Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buci55

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a nagy helyzet, hogy rájöttem mennyire egoista is vagyok én. HA valakitől megkérdezem hogy vagy, azért teszem, hogy elmondhassam, velem mi történt (Bár mások nem nagyon kérdezték, hogy mi is van velem)... Ha mások boldogságáról hallok, a saját magam szomorúsága jut…..
What I think... Pöstország 2009.10.11 16:01:03
Nagyonnagyonnagyonnagyonnagyon régen nem voltam fenn blogon. Nem írtam, nem néztem senki blogját és ezért ezer és egy bocsánat!Kedves Olvasóim!Hamarosan lesz rendesen neten a saját gépemről és így (talán) többször fogok írni. Mostanság érzem, hogy kicsit kezdek megint visszaesni…..
What I think... Meg még pár:P 2009.08.31 20:56:43
Akarva-akaratalan, Agyam dalra fakadt,Szavak haladtak ajkam aladt.Esztelen elme!Merre tekereg eme eszmerejtelmes sejtelme? Abbahagyjam?Azt akartad?Szavakkal tartalak.Jelentem, befejeztem!Elfelejtem eme nyelvet,Eszperente szenvedelmet... ..
Miért adtam ezt a címet ennek a bejegyzésnek? Nem tudom. Ösztön, sugallat, megérzés. De amint leírtam, már tudtam, hogy a leghelyénvalóbb. A napokban elég rossz kedvem volt, de jelentem, azt hiszem túljutottam a mélyponton és emelkedek a fény felé. Hogy kit látok az álmaimban?…..
What I think... Pedig már... 2009.08.21 23:16:17
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és viszonylag nyugodt életet élek. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy az idióták, akik csak másokat idegesítenek, nem találnak meg... Pedig már kezdtem azt hinni, hogy....Nem tök mindegy, mit kezdtem hinni? Ez nem hittanóra.…..
What I think... Gólyatábor 2009.08.28 20:56:00
Az igazat megvallva, nagyon féltem, hogy nem fog tetszeni a gólyatábor, mert sok lesz a szivatás, mert a társaság rossz lesz. Szerencsére nagyot tévedtem. Az egész ott kezdődött, hogy a táborban egy csapatba kerültem Buccal, ami némileg oldotta a feszültségemet. MSN-en…..