Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeniMan

373 bejegyzést írt és 546 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
comment:com A nap kurvaszar híre 2014.02.11 15:00:00
A TNT elkaszálta Frank Darabont Mob City című noirját, pedig frankó kis cliffhangerrel ért véget az első évad. A nézettsége rámes volt egyébként, 2,3 millióval nyitott, a harmadik hétre (hetente két rész, 3 hét alatt lement) 1,35-re esett vissza, csodálkozni nem nagyon lehet a…..
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
BeniMan 2012.09.15 14:00:23
@Hunsolyom: @¡Viva La Onda!: Mivel többen is szóltatok, hogy nem láttátok a Kis Cézárt, beleraktam egy linket a listába, ott megnézhetitek, feliratosan. Jó szórakozást. :)
BeniMan 2012.09.15 23:43:58
@csillámpóni: és ennek mi köze van a gengszterfilmekhez????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
BeniMan 2013.09.08 22:48:15
@ZoO71: Aki legyőzte Al Caponet a film címe :)
A képek a Goldfinger, Casino Royale, Diamonds are Forever és a Live and Let Die filmek forgatásain készültek. via Proud Galleries ..
BeniMan 2012.10.29 16:53:30
@Doro_: egyszerűen eltűnt és most keressük rá a magyarázatot... :S Nem mi csináltuk...
1982-ben a Conan a barbár hozta meg Arnold Schwarzeneggernek a sikert, ezzel tört be az álomgyárba. A film hallatlan népzerűségnek örvendett és örvend ma is. Kapott egy pofás folytatást is, a Conan a pusztító nem okozott csalódást. Sajnos úgy gondolták érdemes megcsinálni a…..
BeniMan 2012.10.28 09:13:22
@_Rorschach_: Valóban így volt, szóval meg kell hogy védjelek. :)
És kössz a figyelmeztetést :)
Quentin Tarantino még 2007-ben beszélt arról, hogy szeretne készíteni egy spaghetti westernt, ahol a rabszolgaság kulcsfontosságú szerepet játszik. Amerika déli része két évvel a polgárháború előtt. Egy különös módszereket követő profi fejvadász (Christoph Waltz) egy…..
BeniMan 2012.10.27 23:47:04
@AldoWinnfield: Az Agorában lehet leadják, legalábbis ott előszeretettel küldik moziba feliratosan is a filmeket. Bááár amióta digitalizáltak azóta egyre kevesebb van a kínálatukban...
Az elmúlt héten sem tudták letaszítani a trónról az Elrabolva második részét. Hat új bemutató is volt, akik bejutottak a legjobb tízbe. Közülük a 3D-s Lorax teljesített a legjobban, hiszen második helyen végzett és közel 25 ezren voltak rá kíváncsiak. A Looper szeptember vége…..
BeniMan 2012.10.26 15:35:39
@purga: Köszi, javítottam
Filmdroid OFF 2011.01.27 20:15:00
Bármi, amit mondani szeretnél, ami eszedbe jut és esetleg nem találsz hozzá másik posztot. Minden, amit a nyomdafesték elbír...
Filmdroid Kérdezz Wolverine-től 2012.10.26 11:00:00
Az új X-Men film, a Wolverine kapcsán a főszereplő, Hugh Jackman és a film rendezője, James Mangold különleges lehetőséget biztosít a rajongóknak, ugyanis jövő héten hétfőn élő chatbeszélgetésen tehetik fel kérdéseiket a nézők. A Sydneyben folyó…..
Filmdroid InterCom hírlevél 2012.10.26 10:30:00
Az Argo-komédia (16) A szaksajtó és a nézői visszajelzések feszültségéért, izgalmáért és fordulataiért dicsérik Ben Affleck új rendezését, Az Argo-akció-t (16) (Argo, hazai bemutató: november 22.). A CIA legtehetségesebb túszmentőjének őrült akciójáról szóló…..
Megérkezett az első kép Arnold Schwarzenegger-ről a Ten cimű filmből. Kedvenc akcióhősünket elküldték fodrászhoz, és néhány pofás tetkót is kapott. Schwarzi hiába 65 éves, még mindig iszonyat keményen néz ki!  A Ten egy DEA egységet állít a középpontba, nem holmi…..
Több hír is napvilágot látott a készülő X-Men az elsők folytatása kapcsán. Először is megvan a hivatalos cím, ezek szerint X-Men: Days of Future címen kerül a mozikba a folytatás. A stúdió azt is megosztotta a rajongókkal, hogy a film Chris Claremont 1981-ben megjelent…..
BeniMan 2012.10.26 09:31:30
@Is: Köszi hogy szóltál. Lemaradt, de javítottam :)
John McClane Oroszországba utazik, hogy kiszabadítsa elrabolt fiát. Mindeközben egy visszavonult tábornok merényletet tervez az amerikai elnök ellen, aki Moszkvába érkezik látogatóba. John McClane természetesen akcióba lép és újra drágán adja az életét. Február…..
Filmdroid Újabb Alkonyat videó 2012.10.26 08:00:00
Új nap, új Alkonyat videó. November 10.én érkezik a mozikba az Alkonyat széria befejező része. A főbb szerepekben Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Billy Burke, Rami Malek,…..
Ahogy már beszámoltunk róla, a Beverly Hills-i zsaru, nem kap folytatást helyette tv-ben folytatódik sorozat formájában. Aaron Foley lesz a főszereplő, aki Axel Foley fia és a Detroiti rendőrség kötelékében dolgozik. Megvan már a főszereplő is, Brandon T.…..
George V. Higgins 1974-ben adta ki a Cogan's Trade regényét, Andrew Dominik, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford alkotója megírta a forgatókönyvet és a rendezői feladatokat is elvállalta. A főszerepre Brad Pitt szerződött le, Jackie Cogant játssza és egy…..
Hetek óta lázban tartja a rajongókat az a kérdés, hogy mégis mikor fog játszódni a Wolverine film. Megjelent egy hivatalos kép a projektről, ahol Rozsomák látható de nem a jól megszokott adamantium karmokkal, hanem csont karmokkal. Ez több kérdést is felvet, így megszólalt az…..
A Shrek és a Madagaszkár alkotói ezúttal az őskorba helyezik hőseiket, a Crood családot, akik hihetetlen kalandokon keresztül fedezik a különleges lényekkel teli színes világot. Az eredeti verzióban olyan színészek kölcsönzik hangjukat a karaktereknek,…..
Újabb részletek derültek ki a Vasember 3-ról, ezúttal Kevin Feige a Marvel fejese Mandarinról beszélt. Ezek szerint egy teljesen új eredettörténetet ismerhetünk meg Mandarin kapcsán, amely teljesen más lesz mint amit a képregényekben láthattunk. Feige leszögezte, nem lesznek…..
Újabb kép jött a Noah-ból, most épp Ray Winstone-t csodálhatjuk meg, igencsak viharvert állapotban. Egyelőre semmit sem lehet tudni a karakterről. Darren Aronofsky évek óta próbálja megvalósítani Noah című projektjét. Már-már lemondott volna róla, mikor a Fekete…..
Alex és Nica jegyben járnak, az esküvő előtt úgy gondolják, hogy még kirándulnak egy jót. Telepakolják hátizsákjukat és a Kaukázus felé veszik az irányt. Ott egy idegenvezetőt kérnek meg, hogy vezesse őket körbe a vadonban, mutassa meg, mit érdemes megnézni. Csodálatos…..
Filmdroid Rontó Ralp videó 2012.10.25 10:00:00
Rontó Ralph nem elégedett saját sorsával játékában. Szeretné, ha őt is úgy körberajonganák, ahogy a játék Jófiúját, Fix-It Felixet. A probléma csak annyi, hogy a Rosszfiút senki sem szereti, ám a hősöket annál inkább...így, amikor egy modern, fps videojáték érkezik,…..