Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuci (cziki)

117 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Mindenki!Egy kicsit eltűnttünk. :-) A nagy hó a hibás... :) Szóval minden rendben. Hol is tartottam? Szóval a karácsony. Nagyon jól éreztük magunkat :) Annyi, de annyi szép ajándékot kaptam! Amiket ezúton is köszönök szépen! Amikor nagyobb leszek, Anyáék majd…..
Anya kezében a cumisüveg, Milla kortyolja, és éppen Apára tekint kis kancsal nézésével :)..
Végre visszajöttél! :)  ..
Ökölbe szorított kéz, gurgulázó hang :) Várom a büfimet, hogy végre kijöjjön. Jöhet a második menet? ..
Meglátogatta pici Millát a Pataki család :) Milla szerencsére jó hangulatban és kevés sírással ismerkedett meg Andreával és Krisztiánnal. A gyerkőcöket majd legközelebb ismeri meg. Most féltünk, nehogy valami nyavaját elkapjunk... Ezt a szupi kutyust is kaptuk. Már érdeklődve…..
Remélem jól összenyálazza majd valamelyik kis cipőjét :)Elárulhatom, hogy virgácsot biztos kap!..
Elnéző Ujjacskák. :)..
3 hónappal a szülés után már CSAK 6 kiló pluszban van a versenysúlyához képest.. Szerintem már nem is látszik :o) Kitartást!..
Czikora Milla világa... Brrrr... 2009.12.04 03:19:00
JUPPIIIIIIIIIIII..
Nyuszifül helyett, nyusziszem.....
Czikora Milla világa... Nahát! :) 2009.11.28 03:13:00
Egyre erősebb a hasizmunk, bizony! Lassan oldalra fogok fordulni :o)..
 Apával elszórakoztunk, míg Anyuci végre kimozdult picit.....
Az "első" dolgok között mindent meg kell említeni. Volt már az első fejbe verés nálam, most Anyunál volt egy éjszakai sokkhatás.Anyu bement Millához, mert elég nyugtalan volt. Többször büfizett és valószínűleg a gyomorsav csíphette a pici torkát. Először pici…..
... Anya csak úgy itthagyott engem :(..
Nagyon édes Milla, amikor a pici simibocit magához húzza. A takarót is rendszeresen markolássza. ..
Czikora Milla világa... Kis séta 2009.11.19 02:59:00
Családi idill. Így is fogalmazhatnánk. Szép idő és mindenki boldog. Nem volt sírás es sikítás sem sok... Pelus csere nélkül megúsztuk az óbudai óváros részi sétát. Végre hárman látszunk egy képen. Milyenek vagyunk? Ez egy érdekes kép lett :) Sziasztok pajtások!..
Kicsit forrónak éreztem a kis buksit, így kipróbáltunk egy érdekes szerintem nem megbízható lázmérőt. Ezt a szív alakú lapot a homlokára kellett tapasztani, és, ha elszíneződött, akkor lázas... Nem Szineződött el szerencsére a papír, csak a Milla feje, amikor Anyja ügyesen…..
Falatozás közben, illetve utána még a arra sem volt erőnk, hogy becsukjuk a szánkat :) Elaludtunk Anyun, aki alig mert levegőt is venni, nehogy felébredjünk. Sajnos a tegnap éjszaka és a mai nap nagyon fárasztó volt, mert nem tudok kimászni a taknyos náthából. Ez pedig ilyen pici…..