Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenins

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy vendégposzt, ami eredetileg Dagenham oldalán jelent meg. Ha van kedved, küldj te is nekünk Operával kapcsolatos cikket, leírást, vagy egyszerűen mutasd be a kedvenc kiterjesztéseidet! Vajon hogyan tudtam eddig Image Preview Popup nélkül élni? Persze, jobb klikk, megnyitás…..
lenins 2011.06.05 16:38:39
Rengeteg olyan regény íródott itthon az évtizedek alatt, amely könnyedén képezhetné az alapját egy-két nagyobb költségvetésű hollywoodi filmnek. Jómagam inkább a ponyva-illetve szórakoztató regényeket (azon belül is sci-fi vagy fantasy) részesítem előnyben, úgy gondolom, hogy…..
lenins 2010.10.16 13:12:37
Itthon február 18-án mutatják be a Viharsziget thrillert, Leonardo DiCaprio lesz a főszereplő, aki a poszteren gyufával világít, pedig az öngyújtót ekkor már rég feltalálták (1823-ban), a film 1954-ben játszódik  DiCaprio egy nyomozót alakít, aki azért érkezik a…..
Filmdroid Meginterjúvoltak minket 2009.08.31 16:19:00
Kb. két hete kaptam egy mailt a Bloginterjú szerkesztőjétől, megkérdezte lenne-e kedvem néhány kérdés megválaszolására. Pont akkor mentem a Bükkbe néhány napra, szóval az interjú kicsit eltolódott, de mikor hazaértem megkaptam a kérdéseket, amire szépen meg is válaszoltam,…..