Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nus414

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam ez most közben van 2010.08.15 22:00:00
Picit józanodva, Museról elmenekülve, mert nagyon nem az én zeném, fájó térddel és bölcsifoggal, baszki, pár órával a vége előtt, még fűszeres meggyet vadászva, bejöttem.Most így totál közben vagyok, nem is igazán tudom leírni, de hogy érted, akkor ez a jó abban, hogy…..
Anyám 2 tojássárgát csorgatott a vájdlingba, aztán a házi malomban őrölt lisztet és monopropilén glikol 1,2-propándiol 1,2-dihidroxipropánt szitált utána, no meg 20 deka kókuszreszeléket. Hogy az olvasók házi receptjeiben nincsen ilyesmi? Hát másmilyen házban laktunk eszerint.…..
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Subba Igen? Nem? Nemigen... 2008.03.09 23:20:37
Mivel mi itt a Subbán nemigen szoktunk politizálni, ezt a posztocskát csak úgy szőrmentén biggyesztjük ide, a miheztartás végett, reméljük az üzenet érthető és világos. ..
Ebben a rohanó világban ugyan kinek van ideje végigülni másfél-kétórás filmeket? Ha hozzávesszük, hogy olyan 5 éve szinte csak szar filmek készülnek, talán érthető, hogy mai feltörekvő Youtube-artistánk miért klasszikusokat igyekszik 5 másodpercben összetömöríteni.…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Nem tudjuk, honnét származik, és azt sem, hogy esetleg nem-e kamu. Ez az olvasói levél így is, úgy is érett a Subbára...
Subba Random kínzó kérdés 2007.07.04 12:36:00
Na vajon az alábbi felirat melyik nagy múltú budapesti gimnáziumhoz részben csatlakozó szórakozóhely vécéjének ajtaján jelent meg?UPDATE: A Bartók Béla Zeneművészeti Gimnázium és Szakközépiskola belső udvarán működő szórakozóhelyen. Tehát itt konkrétan arról van…..
Subba Hey sexy! 2007.06.14 15:18:07
Mi eddig mindig szimpátiával figyeltük Viva Kristóf karrierjét, azóta meg pláne, hogy itt tök normálisan megvédte magát.Na de fiktív börtönnaplót írni Paris Hilton nevében? Se nem vicces, se nem jó. Minek ez?..
Subba Lovagmetál 2007.06.22 14:34:00
A véresen komoly rockerség még 2007-ben is nagyon vicces tud lenni. Az Ossian Tél hercegnője klipje egy csodálatos rock népmese egy marék szerepjátékos, és a Lancelot személyzete által előadva. "A Tél hercegnője az album lírai dala, egy szerelmes vallomás. Rubcsics…..
Subba ZsoltáRock: Oltári srácok 2007.05.07 12:14:00
Keményen kezdjük a hetet, máris megtaláltuk a hét videóját. Hófehér ruhás férfiak énekelnek és táncolnak egy templomban. Oltári srácok musical, van videóklip, sőt, hakni-verzió is. A nyolcvanas évekből itt maradt koreográfia, Travoltás mozdulatok.…..