Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arvisura

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Nohát, milyen sztorit mesélt nekem a Tékozló Homár, amikor összetalálkoztunk a kis magyar szennyóceánban!   A Havas Henrik nevű médiageci lánya három éve üzemelteti kis Üvegtigrisét a Lánchíd lábánál - szóval a büfé nincs rossz helyen, csak kurva ronda. És…..
Subba Foglalkozása: riporter 2007.06.12 16:27:00
Időnként színt kell vallani, megtesszük hát most mi is. Nincs magyar ember, akit kevésbé tudnánk elviselni Havas Henriknél. Például ha megjelenik a tévében, legszívesebben ott helyben meghalnánk. Egyszerűen borzasztó érzés vele egy országban élni, egy nyelvet beszélni, egy…..
Tisztelt hölgyeim és uraim!Filozófikusabb gondolatok jutottak eszembe, mint a sok évi átlag. Kezdjük is azonnal!"Én aztán megértem, aki lelép ebből az országból!"Én meg nem értem meg! Nem tudom, honnan jött elő ez a "szomszéd kertje mindig zöldebb"…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Egyre erősödnek azok a szabad demokrata hangok, amelyek elégedetlenek a Gyurcsány vezette reformok intenzitásával. A szabad madarak ráadásul egyre többször hozzák nyilvánosságra kritikájukat, amely magatartás egyébként nem jellemző rájuk, ők ugyanis sokkal jobban szeretik…..
Meghalt a király! Éljen a király! Ezek az MSZPsek teljesen hülyék? Megint eljátszák amit Medgyessyvel? De nézzünk már picit a kulisszák mögé? Igazi pofátlan lehúzás az egész! A tények:1 éve szivatják a parasztot agyba főbe, megy a padlásseprés. Az emberek hitleből fizetik…..