Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy_Cthulhu

6 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig annak az ügynek a környékén tűnik fel, ami épp a legtöbbet szerepel a hírekben. Ez most épp a vörösiszap-katasztrófa, ezért Magyar György jelenleg Kolontáron szorgoskodik. Elvállalta az áldozatok egy részének jogi képviseletét a MAL Zrt.-vel szemben, no persze nem…..
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
Nagy_Cthulhu 2010.09.29 23:11:11
@Bölcs Lázadó:
Nos, a mondás úgy tartja: a stílus maga az ember. Látatlanban, össze-vissza prolizni, meg parasztozni, sokat elárul az emberről. Főleg, hogy hozzászólásaid alapján te sem vagy magasabb szinten.
De mennék sorban, mert alapvetően nagyon ritkán szólok hozzá a témákhoz, de a hozzászólásaid olvasva kirázott a hideg. Nem vagyok pszihomókus, de így látatlanba engedd meg nekem hogy kielemezzelek, ha már prolizunk, prolizgatunk. Nem túl hosszan persze, mert amúgy személyed cseppet sem érintett meg, legalábbis nem annyira, hogy pár mondatnál többet vesztegessek rád. Tehát véleményem szerint a te nemesebbik feled alá világéletedben oda volt tolva minden apuci-anyuci által, fizikai munkának közelébe sem szagoltál, de szerintem szelleminek sem. Vélhetőleg tanulmányi éveidet töltöd, valamelyik felsőoktatási intézmény bölcsész karának vagy hallgatója. Itt szájkaratézol, kínosan ismételve azt a pár "p" betűs jelzőt. Innen állapítható meg az is, hogy szókincsed meglehetősen beszűkült, ez sem a műveltség jele. De a szájkarate ellenére, ős budapestiként annyi tökösség nem volt soha benned hogy elmenj egy gettósabb kerületbe egy rendes szájbaverésért, ami legalább minimális élet-közeli élményt adott volna ingerszegény életednek.

De ha meg nem voltál soha olyan környéken, és apuci mercijével a közelébe se gurultál, akkor miért osztod itt az észt, hogy a film reális életképet, meg társadalmi helyzetet mutat? Azokra akik minimális témaismeret nélkül okosnak gondolják magukat, nekem is van egy "p" betűs szavam, ez a primitív.

De itt ragadnék még a "p" betűs szavaknál. Parasztozol itt világba, de fogadni mernék hogy abba bele sem gondoltál, hogyha mindenki annyira entellektüel lenne mint te, és úgy gondolná hogy parasztnak lenni gáz, akkor rövid úton éhen halnánk, mert nem lenne aki elvetné-learatná a búzát. Vagy ha a paraszt hallgatna rád és elköltözne, akkor is az előző verzió következne be. A paraszt, persze tősgyökeres panellakóként honnan volna fingod erről, azért ragaszkodik ahhoz a szaros földhöz, mert élvezi túrni a sarat, mert szeret sajgó derékkal feküdni, meg felkelni, hanem mert a föld adja az életet. Na várj, ez így neked magas lesz. Szóval a földből jön ki, így vagy úgy, amit megeszel. A proli nem különben azért melózik, hogy összerakja apuci autóját, a te iPhone-odat, meg a plazma tv-t, amin anyuci nézi a szexésnyújorkot.

Megjegyzem a költözz el abszolút felnőtt, férfias hozzáállás a dolgokhoz. Véletlenül se próbálj meg boldogulni, foggal körömmel küzdeni, ne próbáld meg jobbá tenni a helyet ahol élsz. Ha az ember így gondolkodott volna, még mindig bunkóval vadásznánk. Ez a te felfogásod, keresd a könnyebbet. Nem tudlak tisztelni ezért (sem).

Én tudom hogy nem a magyar a legtökéletesebb társadalom, ezt aláírom. De ahogy Exupéry mondta: igaz hogy a franciák nagyképűek, és beképzeltek, én mégis szeretem őket, mert én is francia vagyok.

Sajnálom, ha hozzászólásomban néhol sikerült a te alpári szintedre lesüllyednem, de kicsit elvesztettem az önuralmam.

Egy borsodi tősgyökeres paraszt.
Először egy kis költészet veva-tól: "A csendharang, ha megkondul, még a szusszanás is lengedez, s út nyílik a végtelenbe, melyet tábla többé nem jelez."   Most pedig következzen a rideg valóság: Lukáts Andor színművész és Khell "Csörsz" Zsolt…..
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
Nagy_Cthulhu 2010.02.26 11:06:57
@Over: Na ne csináld már, néha tényleg azt hiszem hogy komolyan tudod venni ezt....
Nagy_Cthulhu 2010.02.26 11:12:02
@Over: Huhhh, megnyugodtam :DD
Üdv!   Nem sok időm van mostanság, így nem tudtam írni. (Már ha olvassa valaki ezt a szemetet, amit nagyképűen blognak hívok. Végtére mindegy is. ) Pedig téma az van rengeteg. Tegnapelőtt néztem az ATV-t. Na, nem én vagyok ilyen mazochista típus, hanem fater. Öt perc után ő…..
Egy nappal Molnár Csabi után a Fidesz is bemutatta összehasonlító kiadványát az elmúlt évekről. A címe "Itt az idő!", és Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatójának elmondása szerint 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért készült, teljes költségvetése…..
BtheBest Új trendek??? 2010.02.23 17:30:00
Kicsit össze vagyok zavarodva, mert olvastam egy tanulmányt, és ezért jó ha az ember olvasott, mert akkor utána van min gondolkodnia. Szóval olyan új dolgot olvastam nem mástól, hanem egyenest Vivienne Westwood tollából, hogy 2010-ben az lesz a trend ha nem veszel ruhát! Ennek…..
Nagy_Cthulhu 2010.02.25 10:23:21
@szuperszégyen: A bálnáknak veszniük kell!!!!! Ha idehozzák a hideget, akkor azért, mert a északi sarkon nem marad elég, és elönti a árvíz a kontingenseket, még izlandot is! Ha otthagyják a északi sarkon a testüket, akkor meg azért, mert figyelmen kívül hagyom amit montál, mer az hazudás, a nagy test mozgatása igenissss jár hőenergijával is. Ezért kell pusztultatni minden bálnát, hogy szakítson a testmozgás és a hőenergija képződés, ne járjanak együtt. Mármint a bálnákesetébe. Na!

@Frucsasz, az őzikelány: Igenis fontos a jó mozgás a modelleknél, mert ha valaki modellnek megy, az ár eleve jól néz ki, és a szereposztó (vagy kifutó osztó díványon) ami a castingkor van, azon jól kell ám tudni mozogni, hogy kijuss Milánóba!

@ixdé: Igazad van, ezért mondtam én is hogy jobb hűtőházakban tárolni őket.

@Over: Csak az széngyellőss, ainek kicsi a csunyája. A enyém megvan 6,5 centi is erektáltan. Kicsi, vékony, de legalább gyorsan elmegyek. Ha valaki szeret azt a fél percet meg kibírj, nem?

@Kütyüuniverzoom: Fúújjj, azért én nem botránkoztatnám meg a lábfejeim önbecsületét azzal hogy ilyen szutyok kommersz tornacipőkbe bújtatom őket. Hol élsz te? Ugandában?

Whuá, (L) this blog! :DD
Nagy_Cthulhu 2010.02.25 10:25:59
@Nagy_Cthulhu:

Fülig di James,

Kelt : most
Nagy_Cthulhu 2010.02.26 08:01:01
@Dr. Körömlakk ®: Na, hogy egy orvos ennyi sületlenséget hordjon össze, az se semmi. Meg azért az a szó hogy buzi, politológikailag nem korrekt, na!
No, megint cigányos poszt, de csak hogy szó ne érje a ház elejét. Mert az eddigi bejegyzésekből az jön le, hogy rasszistaszemétmocskosnácifasisztasoviniszta meg a többi vagyok.   Pedig nem. Én csak azt írom le, ami megtörtént, és úgy ahogy megtörtént.   Álljon itt…..
Reality-Hungary Ammáesszászigit 2010.02.24 10:10:00
Újra. Megint.   Nem tehetek róla, lépten-nyomon beléjük futok. Vagy ők belém. Mondjuk ilyen ez itt Borsodban. Megyek haza vasárnap hajnalban az öcsémmel. Mondhatjuk, hogy ittasan. Az utca másik oldalán jön két cigány. Kiszúrnak, az egyik már indul is át hozzánk. Elénk…..
Április 1-ején lessz a születésnapom, már nagyon készülünk rá meg szerintem vmi meglepi buli is szerveződik de nem akarom elrontani hiszen az enyém. Ebből az alkalomból rendeznek megint egy országgyűlési népszavazást amire már előre eldöntöttem hogy minden képpen elfogok menni…..
BtheBest A R.E.M.-es alvás 2010.02.19 07:00:00
Erről nembiztos hogy mindenki tudja miről beszélek, vagy így csak azok akik orvosira vagy biológiaira járnak ezért kicsit körüljárnám a dolgot. Arról van szó hogy amikor alszol akkor csak nagyon rövid ideig álmodsz, nagyjából 1ésfél óránként egy kicsit. Ehhez képest nem…..
Nagy_Cthulhu 2010.02.19 13:46:14
@ixdé: Huh, mondjuk igazad van, a sztendáppot tolatnám én is, csak pont az a bajom vele mint neked. De mondjuk vannak ilyen új helyek, ahol már nem csak angolul lehet sztendáppolni, hanem lehet kanadaiul is, meg ausztráliaiul, meg van egy két hely( ezekmonnyuk ritkábba) ahol amerikaiul is.
Amúgy meg nem tudom miérbasztattyátok ikszdét, igaza van, Freud kajak nem a álomfejés atyja.
Amúgymeg, aki nem kíváncsi a divatra az igénytelen, vagy rokker.
A Farkas Gyula meg am. asszem valami honfoglaláskori erdélyi főméltóság lehet.
Nagy_Cthulhu 2010.02.19 14:08:40
@ixdé: Meg az anyag az erő, meg az energia ellenség. De ahhoz tényleg nem kell harcosnak lenni a űrhajósoknak. Meg a nyugalmazott űrhajósok lesznek a fizikusok, olvastam valahol, hogyha elegük lesz az űrből, akkor leszerelve mennek el fizikusnak. Vagy ha elegük lesz az űrből, meg besokolnak súlytalanság miatt (mondjuk manapság már fekpaddal lövik fel őket) akkor elhagyják a nevkből az űr szót, és akkor vezethetnek heti heteset, meg uszodát neveznek el róluk.

Ennek a Farkas Gyulának meg tán az apukája is űrhajós volt, nem?
Nagy_Cthulhu 2010.02.22 09:39:56
@Dr. Körömlakk ®: Amúgy a urulógus az, aki más emberek only exit (jobb esetben legalábbis) nyílásán befelé vizsgálódva diagnosztizál?
BtheBest Az Operabál 2010.02.15 11:00:00
Nem tudom voltatok e idén vagy szoktatok e járni, ha igen az jó mert akkor kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is, ha meg nem akkor itt a lehetőség h megtuggyátok h milyen egy ilyen nivós esemény belülről. Elöljáróba leszögezném sajnos voltak elég sok oda nemillő elemek is, ami…..
Nagy_Cthulhu 2010.02.19 08:14:43
@huszfiller: Huh, vaze, kösz a felvilágosítást, hatalmas kő esett le a szívemről, és elmorzsoltam egy homlokomról legyöngyöző izzadtságcseppet, ami már az arcomon járt, és elegyedett a könnyemmel.

Tudjuk mi is, csak játszunk.

Srácok, Eric, hétvégén jó lenne összeütnötök valami új posztot, mondjuk hogy melyik a legtrendibb politikai párt, vagy még jobb lenne, a háziállatokról bővebben valamit, mert főleg a kutyákat taglaltátok, ha jól emlékszem.
Nagy_Cthulhu 2010.02.19 09:25:36
@ixdé: Na, írjad csak meg gyorsan! Írjál egy választás előttit, ahogy látod a helyzetet, belemehetsz esélylatolgatásba is, választás után meg összehasonlítod az eredményt az előzetes elvárásokkal, meg levonod a konklúziót.

Alllig várom!

Mert sokakat érdekel a politikai spaletta, és valóban nagy felelőség részt venni az ország munkájába. :D

Muha??!
Nagy_Cthulhu 2010.02.19 14:04:08
@huszfiller: Azé keményen adogatod, hogy Malory "csak egy buta közönséges lány"
Ezek mind ilyen sértő jelzők nálad?
A buta nem rossz, csak oviban kiröhögtek ha ilyet mondtál másra. A közönséges jelzőt leginkább a csajok mondják, ha egy részeg (vagy színjózan végülis mindegy) csávó rámarkol a seggükre, vagy odaszól foghegyről, hogy de megsütögetném benned a kolbászom. Életképes lány erre csípőből dobja vissza, hogy a zsírját meg anyába csöpögtesd. A lány pedig ne legyen már szitokszó, én kajak nagyon szeretem a csajokat. Senki nem beszélt a szájba szarásról, csak szájba fingásról. A különbség a kettő között kézzel fogható, bár elismerem hogy rosszul érintett így is.

Én pedig piszok jól szórakozok/tam, de letelt a munkaidőm, úgyhogy kezdődhet a hétvégi ereszd el a hajam, hétvgén nemhogy gépet ne lássak, meg netet, hanem a szobámat se. Na kabbe gyíkok, én leléptem. Csak a Cartman fetish miatt.
BtheBest Hazi allatok 2010.02.02 08:15:00
 Latom hogy a lovak amikor szoba kerultek akkor nagyon sok embert erdekeltek vagy legalabbis beszeltek rola! Eppen ezert gondoltam hogy irok most arrol milyen hazi allatokat kell tartani ahhoz hogy igazan teljessegeben azt lehessen mondani h mennyire cool arcok vagyunk!! Elosszor is ott…..
Nagy_Cthulhu 2010.02.16 08:01:16
@ixdé: 'szt mi a te nővérjed pasija? Asztalos? Mert most ide böfögted az ő véleményét, de nem adtál semmilyen referenciát, ami alapján neki hinni lehetne.

Mondom ezt főképp azért, mert megint hülyeséget írtál. A GTK még mindig se nem Gazdasági és Társadalomtudományi Kar, de még csak nem is gazdálkoDÁS tudományi kar. Hanem, ahogy fentebb írtam, Gazdaságtudományi Kar. Ezen belül van az általános szak, amit az én időmben még, mikor még nem Bsc-Msc volt, hívtak GazdálkoDÁSi szaknak.
A Gazdaságtudományi és a Közgazdaságtudományi karok ugyanazt takarják. Ezekben vannak a különböző szakok, figyelj, mert ha az ilyen menedzsmentes dögunalom baromságokat trendinek tartod, akkor jó lesz megjegyezni melyik karon találod meg.
A szakok tehát: Pénzügy-számvitel, marketing, vállalkozási/vállalat gazdaságtani, szervezés-vezetés (aka menedzsment), nemzetközi kapcsolatok, külkereskedelmi (ahol van). Meg persze lehet még közgazdász-tanári, meg egyéb hasonlók, mint például a human resources, én tanultam azt is, az mekkora baromság. Aki menedzsmentet végzett, simán mehet HR-esnek (leánykori nevén személyzetisnek)is.

Nu, ezekkel a társadalomtudományi karok köszönő viszonyban sincsenek, azokat mondjuk nem is ismerem, úgyhogy hülyeséget nem is akarok mondani.

De ne nővéred pasiját kérdezgessed, hanem nyugodtan üssed fel a felvételi tájékoztatót, biztos van neked is, ha jogra készülsz, és olvasgasd. Bár már szerintem késő.
Nagy pacsi nővéred pasijának. Biztos valami menedzser gyerek lehet.
Nagy_Cthulhu 2010.02.17 09:30:34
@ixdé: Ja, abban a doksiban több van mint amiket én leírtam, de simán benne vannak azok is. Itt tényleg Gazdálkodástudományi Kar van, én speciel mikor egyetemre jártam Gazdaságtudományinak hívták.

Nem kötekedésképpen, de nekem van vállalkozó ismerősöm, aki asztalos. :)
Nagy_Cthulhu 2010.02.19 08:04:20
@ixdé: Ne már, komolyan, már fáj amit csinálsz.
A vállalkozó az szakma ám. Cigányoknál esetleg.
- Oszt honnan van a merdzsód tezsvírem?
- Há, tudod, ilyen vállalkozó vagyok.
- Gyá, de rajos shávo vagy, neked beadta a gyümőcskosarat.
Vastagbőr Családi kör 2010.02.17 11:31:00
Aki esetleg még nem olvasta volna ...Demszky Gábor bizalmasa Mesterházy Ernő. Ernő felesége Mécs Mónika. Mónika apja Mécs Imre. Imre felesége Magyar Fruzsina. Fruzsina testvére Magyar Bálint. Bálint felesége Hodosán Róza. Róza volt férje Demszky Gábor. ..
Reality-Hungary LEGO 2010.02.17 09:06:00
Tegnap este megnéztük a Milán - Manchester meccset. Lájtos sörözéssel, meg cseppet sem lájtos pálinkázással egybekötve. Most teszteltem először a pálinkámat, múlt héten főtt ki, 51,6 % törköly. Nagyon finom, és nagyon hatásos. Én ezzel szálltam be. Meg persze olyan is volt…..