Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kollarg

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét megvívtuk a harcot! Büszke népünk győzelemre áll! Van-e olyan, aki nem tudja mi ez? Emlékszünk még erre?   Aztán ugye ez működött is, mert nem azért készült, hogy csak lessük:   Na, most akkor erre rádupláztunk! Persze így ez erős túlzás. Nem kell egy…..
kollarg 2015.09.20 11:38:53
@Car Mandiner: pedig ismeretterjesztő jelleggel a mindennapi dolgok is érdekesek. :)
kollarg 2015.09.20 19:37:52
@Car Mandiner: mondhatnám, hogy ismerős a helyzet. Ugyanezért nem blogolok, pedig tervben volt már többször. Nálam csak hobbi a leharcolt motorok rendbehozása, nincs idő fotózni és írni is a heti 3 órában amit rá tudok szánni.
kollarg 2015.09.22 10:36:35
@Car Mandiner: Azért nem tettem le róla, legfeljebb majd feltűnésmentesen előszedem a fél-egy-kettő évvel ezelőtti fotókat az olvasztótorony melletti tárolóból kirángatott kétkerekűekről. :)
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Belsőség Heti merítés 2015.04.19 08:56:30
Aranyoskám ...kiakadt a gázbovden. megáll, kiszáll, megnéz. hát... kiderült, hogy nem bírta a drótozott-ragtapasszal előző tulajok valamelyike által készített, innovatívnak innovatív, de szépnek nem mondható rögzítés. fúrás, faragás, menetfúrás és megvan az új…..
kollarg 2015.04.19 11:28:09
@totál kár: "a kocsi nem érte meg a pénzüket
Veterán Pannoniákat loptak el egy garázsfeltörés alkalmával Várpalotáról. Mindkét motor egyedi fényezésű, így könnyen felismerhetőek. Az ügyben már természetesen a rendőrség is nyomoz, de talán a közösség ereje is segíthet megtalálni az ellopott motorokat. Aki…..
kollarg 2013.12.28 22:12:14
@decompression: pedig mást nem nagyon fognak tudni csinálni velük - a lényeg, a papíros váz-blokk páros a lopással "elveszik" (felhasználható nem lesz legalábbis), csak egy halom alkatrész marad. Azt meg csak felhasználni lehet máshoz vagy felismerhetetlenné téve eladni.

Az tényleg megkönnyítheti a megtalálást, hogy nem teljesen gyáriak - lehet legközelebb nekem is el kellene valamit térni, hátha neadjisten...
Be a hero! Magyarul: légy hős! Ez a GoPro sportkamera-gyártó szlogenje. A videó főszereplője, Tigerman véresen komolyan veszi: ötven köbcentis Suzukival viszi végbe igencsak komikus hőstetteit. Az első epizódban még egy barna hajú szépség "készítette fel" a sárga motort az…..
Nemrég volt egy írásunk a kerítések rendbetételéről. Ez a mostani poszt reflektál az abban írottakra. Egy barátom festett, vas zártszelvény kerítését raktuk rendbe. Sikerült elkapni azt a pillanatot, amikor még igazából nem volt komoly rozsdamennyiség a vaskerítésen,…..
Mai találatom egy igazán mindennapinak látszó, ám mégis különleges darab. Egy osztrák összeszerelésű Fiat 124. Kicsit ugyan törött és nagyon látszik rajta, hogy leállítása előtt ment 14 évet. Én igazából egy Specialt szeretnék, vagy egy 1973-as modellév utáni Coupét.…..
matchboxfanatik Dobozfanatik 2009.02.22 01:25:00
Nos, kérem szépen, kezdjük egy kis mentális tornával a mai posztot. Amíg a bevezető mondókám végére érek, lehet találgatni miért, kerül a képen látható doboz közel 10szer annyiba, mint a hozzá tartozó autó. Úgyis mondhatnám, hol van a hiba elrejtve? Az igazán szemfülesek…..