Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pal444

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kiemelkedő ZSsztár a mai alanyunk: Ázsiában Jackie Chan után a legjobban fizetett színész, akit csak úgy ismerünk Superstar Rajni. Művészetét a blog indulása óta többször körberöhögtük és még énekelni nem is hallottuk. (Szerencsére.) Mert sajnos azzal is próbálkozik.…..
Hát ez ocsmány, mondtam, amikor megláttam a T-Mobile G1-et. Azóta persze kristályosodott valamennyit a véleményem, de a világsajtó jelentős részével együtt én sem tudtam feldolgozni, hogy a Google platformja pont egy ilyen rondaságban kezdi meg földi pályafutását. Pedig a HTC…..
pal444 2008.09.24 11:12:24
Mondjuk megértem, hogy ez egy Apple blog, így a fenti cikk erősen elfogult és a negatívumokat hangsúlyozza.

A készülék szerintem is iszonyúan néz ki, de a sajtóbemutatón résztvevő újságíroktól több helyen is azt olvastam, hogy kézbe véve egész kellemes (
www.engadget.com/2008/09/23/t-mobile-g1-first-hands-on/ )

Az Android ereje az iPhone-hoz képest a nyitottságában van, kicsit olyan ez mint a Firefox-ot és Safari-t hasonlítanánk össze... A Safari tényleg jobban néz ki de a Firefox bővíthetősége, átszabhatósága a legtöbb felhasználónak sokkal fontosabb mint a legszebb felület.

Én régóta Smartphone-okat használok (most éppen egy SE P900-ast már vagy 5 éve, de annak idején pl. vettem egy Apple Newton-t is, ami most a szekrényben pihen) és a legfontosabbak számomra egy telefonban a Telefonálás, Naptár, Gmail, Feed olvasás, Web böngészés és a szinkronizálás egy központi tárolóval. Mivel nem Mac-et használok, számomra úgy tűnik a G1 a legideálisabb a jelenleg kapható eszközök közül.

Ja és persze szeretnék majd a Spectrum, C64 és Mame emulátorokkal is néha játszani a telefonomon (mint a P900-asomon), úgyhogy iPhone sajnos kiesik és jön a csúnya G1. :)
Friss, ropogós: megérkezett a Google és a HTC közös telefonja, a G1. Azt hiszem, így elsőre is látszik pár előny az iPhone-hoz képest. Kezdjük mindjárt a billentyűzettel. Aztán: MicroSD, működő (!) wifi, klassz rendelkezésre-állási idő, "always online"…..
Már írtunk a Freebase-ről korábban. Egy olyan wikiszájt, mely nem csak enciklopédia (lásd Wikipedia), hanem gyakorlatilag végtelen számú kapcsolatot létesíthetünk a különböző entryk között. A Freebase célja, hogy a felhasználók tudásával adjon hozzáadott értéket a…..