Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.szem.tv

17 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly a CarToonCard ötödik születésnapját csendben ünnepeltük. Az autóskártya blog kicsit később indult, és ezt az évfordulót nem fogjuk elsunnyogni. Bár egészen pontosan megünnepelni sem tudjuk, mivel az első bejegyzésünk 2008. február 29-én élesedett, szökőnapunk viszont…..
Annyi jó hírem van, hogy degeszre tömi az internet. A Hangyász projekt nemhogy folytatódik, de egyenesen olyan, mintha egy Saturn V-re szigszalagozta volna a jóisten a sorsát. Ha szívesen bambulsz zenére, tekintsd meg a videót, amit készítettem a költözködésről.  Most pedig…..
Kérdés, hogy egy olyan bajnokság, ahol 7 (azaz hét) darab autó ér célba, érdemel-e egyáltalán annyi figyelmet, amennyit szentelünk neki, és ezekkel a posztokkal generálunk. Már-már hajlok arra, hogy úgy véljem: egyszerűen szánalmas az ORB. Talán mégsem akkora kár koptatni a…..
www.szem.tv 2012.08.22 23:45:28
@nyehehe: szabályhalandzsáról: a profi versenyzők az edzés alatt kerékcserét is gyakorolnak, leszakadt gumis, sőt, széttőrt felnis kereket is. ez nálunk nem divat. a csapatvezetők külföldön a technikai megbeszélésen a versenyzők szájába rágják az általad halandzsának nevezett szabályokat, még akkor is, ha azok az FIA általános szabályai. Lehet, hogy jövőre az is benne lesz, hogy a külföldieknek meg kell tanulni magyarul és a magyarok gyorsaságit állíthatnak meg, ha éppen kedvük van. Ezt a duenes cikk alapján feltételezem: "Amikor Delacour-ék megérkeztek, akkor mi meg akartuk állítani. Nem mondanám, hogy ők akartak megállni, inkább azt kell mondjam, hogy mi állítottuk meg. Mikiék kocsija az úton állt, Delacour pedig ki akarta kerülni, de végül meg lett állítva. Elég nehezen kommunikáltunk vele, én pláne, mert ő magyarul nem beszél."
www.szem.tv 2012.08.23 11:09:52
@zsiguli001: itt a pont. Már vártam, hogy valaki igazoljon engem, aki nem vagyok sportbíró, de vébé és külföldi nemzeti bajnoki futamokban évtizedekig érdekelt dolgozó médiás sebességhívő. A téma kibeszélése miatt jók ezek a blogposztok.
Szóval, Like-olnád a maffiát a Facebook-on? Oké, nem a maffiát, de olyan céget vagy embert, amely illetve aki köztudottan a maffiához köthető? Rá lehet könnyen vágni a választ, nem? Hát, ha jobban belegondolsz, nem. Miért? Ha Like-olod, akkor ugye ezzel azt jelzed, hogy ismered,…..
www.szem.tv 2012.07.20 12:04:00
Én továbbra is arra használom a lájkot, hogy kiemeljek tartalmakat és azok számára, akik számítanak a véleményemre. Persze jobban kedvelem az eredetiséget, de azzal más csatornákon élek. A fb elég zagyván fogalmaz a lájk magyarázatát illetően, látszik sosem volt dolguk szerkesztővel, olvasószerkesztővel, mint a papír érában ma is küzdő újságíróknak. Szóval: www.facebook.com/help/?faq=200273576682757
én az "or" után megyek, de nem tagadom és mág 1x írom, lehet hibásan. Ugyanis, ha senki sem lájkolná a maffiás posztot a maffia eltűnne az ismeretlenségben. És ezt lehetne még nem is tudom hány esetre, személyre felsorolni. Na, nem ironizálok tovább, marad a lájk a maffiánál, hogy terjedjen az életre valóságuk. Ja, a halálbüntetést is lájkolom a fentiek figyelembe vételével.
A pilóta százados, a csapatfőnök ezredes, a rendszám cseh. A versenyzés drága, a támogatók egy része állami megrendelésekből él. Honnan kerültek gumik a rendőr-versenyautóra? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
www.szem.tv 2012.06.18 13:27:42
@longhi: itt nemcsak a pénz számít és cikk sem arról szól, hanem azokról az intézményekről akik a pénzt utaztatják és akiknek az alkamazottaik elautazzák versenytempóban. Bent vannak a mosodában, de szarosak tetőtől talpig.
Sok tehetésges filmes csapat dolgozik idehaza, erről már mindenki megbizonyosodhatott, aki látott már párat mondjuk az OMGVisuals filmjeiből (ők állnak az új TCTV kamerái mögött is). Egy ilyen remek kis csapat a Keyframe is, akik ráadásul szeretik a ralit is és ha már ott voltak az…..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hajnalban az MTVA fizikai erőszakkal ki akarta szorítani az éhségsztrájkolókat az általuk kijelölt területről. Be akarták zárni a karácsonykor felállított kordont a biztonsági őrök. Megya volt a legszemfülesebb, és ugyanazt a taktikát választotta, mint Balázs a kordon…..
  Styxx rég nem járt erre, itt volt már az ideje.   Ezt a posztot egyetlen, konkrét személy ihlette. Annak ellenére, hogy az illetőt rokonszenvesnek (és még inkább különösnek) tartom, nem adok róla olyan személyleírást, ami alapján be lehetne azonosítani, hisz ez a blog az…..
Végy két zsenit, és nézd meg, hogy szteppelnek a pedálokon. Igaz, hogy közöttük van másfél-két évtized különbség. Egy biztos Jean Ragnotti és Petter Solberg teljesítménye olyan, hogy akár cirkuszban is lehetne őket mutogatni.Ragnotti lábmunkája (ja, és a cipője sem…..
Közkívánatra: az S2000-es autók számára kiírt SWRC szabályai szerint nyolc futamból hétben el kell indulni, ha valaki a sorozatra benevez. Friciék passzolták a mexikói futamot, így mindenképpen szükségük lett volna arra, hogy elrajtoljanak az utolsó, múlt heti versenyen is.…..
Csütörtökön, a WTCC Race of Hungary előtt két nappal sajtótájékoztatóval nyitották meg a túraautó-világbajnokság magyarországi hétvégéjét. A Budapest belvárosában, a Szent István téren található Creol Negro Bárban megtartott eseményen megjelent a Chevrolet-csapat…..
Mi sem jártunk jobban a Blikknél, amikor megkérdeztük a Duna TV-t, hogy igazak-e a bulvárlap értesülései ifj. Knézy Jenő lecseréléséről. A Blikk már tegnap megírta, hogy nem az első fokon felfüggesztett börtönre ítélt sportriporter vezette a hétfői SportArénát a Duna TV-n,…..
www.szem.tv 2011.04.21 20:08:24
@Garf: Szerintem is, meg addig sem rugdos nőket.
Úgyis sok a vevő, vége a válságnak? Eleged van, hogy mindig ki kell küldeni hírlevelet? Rombold le a bizalmat, csinálj magadból bazári majmot, belefér, nem igaz? Íme, mutatok is egy jó módszert, legyen ez egy esettanulmány. Van egy jó nevű japán márka, jelesül a Panasonic. Te…..
Talán ott kezdhetném a történetet, hogy Gábor tweetjét valaki RT-zte, akit követtem twitteren. Válaszoltam erre a tweetre (linkeltem egy bejegyzésem), hiszen úgy éreztem Galaxy S frissítés témakörben egészen otthonosan mozgok. Ezután beleolvastam Gábor tweet folyamába és…..
www.szem.tv 2011.02.17 13:12:02
@tomasztroli: Igen, igazad van, de azért vagyok gyanakvó, mert, ha nem nagyobb a szenzor vagy a képgyártó engine nem változik, akkor a több pixelből nem lesz jobb kép. Azzal együtt, úgy vélem, hogy a Samsung ezt nem engedi meg magának. Majd meglátjuk..
www.szem.tv 2011.02.17 19:50:28
@nem_hiszem_el: küldök neked egy nyomtató összehasonlító tesztet, talán még ma este, de holnap biztosan. nézd meg, érdekes
www.szem.tv 2011.02.17 22:55:45
@nem_hiszem_el: Ez egy viszonylag friss A4-es nyomtatók összehasonlítása
pixelmixer.posterous.com/a4-es-multifunkcionalis-nyomtatok-osszehasonl
A Samsung még mindig odafigyel a zászlóshajójára, csak Magyarországról nem látszik. Azaz XEU (és gondolom egyéb) Product Code-os telefonokon a Samsung Apps-ban megjelent két igen jópofa alkalmazás. Az egyik a PhotoEditor, a másik a VideoEditor. Előbbivel képeket szerkeszthetünk alap…..
WRC2011 / Svéd Rally / Sziasztok srácok :)Mint tudjuk, a múltban történt dolgok fölött nincs sok értelme azon elmélkedni, mi lett volna ha... Ezzel szemben miért ne kezdhetnénk úgy az évet, hogy felteszünk egy sor kérdést, ami úgy kezdődik: mi lenne ha...? Persze megvan rá az…..
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..