Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarmentaceous

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Izgalmas könyv jelent meg, egy amerikai séf vallomásai a szakmáról, amit elsőként magyarra fordítottak le. Kicsit belemelegedtem a beszélgetésbe vele, így elég hosszú olvasmány, de hétvégére pont jó lesz talán.És lehet nyerni dedikált példányt! Michael Gibney, New…..
Megdöbbentett a Budapesti Közterület fenntartó Vállalat szóvivőjének Inforádióban tett nyilatkozata: Nem hozza nyilvánosságra a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., hogy a város melyik részén mikor tart lomtalanítást: erről célzottan az adott körzetben lakókat, illetve a…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Bővelkedik Újbuda kriminális politikai eseményekben. Lassan alig lesz olyan szocialista vagy liberális politikus, estleg cégvezető a XI. kerületben, aki reménykedhet egyáltalán abban, hogy szabadlábon ússza meg Molnár Gyula regnálását.Újbudát a napokban ellepték a "Ki az a…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
A kiváló olasz bor- és gasztroguru, az általunk állandó linkkel is megtisztelt Kyle Phillips az egyik legnagyobb prosecco cég habzóborairól ír, és a nevek között ismerős betűsor szúrt szemet: cserszegi. A különlegességre már a bevezető bekezdésben kitér, aztán a Carpenè…..