Regisztráció Blogot indítok
Adatok
REACTOR

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láthattuk az előző cikkben, hogy a Lego modernizálással és a témák folyamatos frissítésével próbált lépést tartani, a 90-es évek harsány játéktrendjeivel. Ebben az időszakban minden játék területen egyre színesebb, vadabb, figyelemfelkeltőbb játékok láttak napvilágot és ez nyilván a keresletet is…..
Úgy tűnik manapság mindenki odavan a trailerekért, egy adott film vagy játék esetén az előzetes hype gyakran sokkal nagyobb, mint az a hatás, amit maga a kész “termék” hagy az emberben. Egy ideális világban ez persze fordítva lenne, de az okokat nem olyan nehéz kitalálni: 2-3 percnyi szórakoztató…..
REACTOR 2021.11.01 08:05:13
@sántakígyó: Annál a zene fantasztikus.
Az Afrikai földrész vándormozisainak, kézzel készült beharangozó plakátjaival bombáztak meg a minap. Egyszerre vállalhatatlanok, gagyik és viccesek is. 2012-ben már szenteltem ennek egy kedves bejegyzést. Csendben jegyezném meg, hogy ezeknek a plakátoknak már komoly gyűjtői is vannak, és mivel elég…..
Most, hogy a feka hős már átlagos és már Artúr király udvarában is volt minimum 2 NBA játékos és a férfiak is úgy falják egymást a filmekben mintha nem lenne holnap, ki kellett valami újat találni. Ráadásul a scifikben is újítani kellett mert már uncsi volt, hogy minden bádog pirítós potenciális…..
A rend éber őrei mintha kikoptak volna a mozikból a szuperhősök javára, azonban régen ott voltak mindenütt. A kisképernyőt ugyanúgy leuralták, ahogy az ezüstvásznat. Akármelyik évtized termését is kezdjük vizsgálni, jó eséllyel találunk magunknak tetemes mennyiségű zsarufilmet. A '80-as évek ebből a…..
A jövő szombaton kezdődik az 58. monte-carlói tévéfesztivál, ami az a hercegségnek, ami a filmfesztivál Cannes-nak (azért is jött létre annak idején, mert annak idején a herceg megirigyelte, hogy a celebek és filmsztárok az 50 kilométerre arrébb fekvő városba mennek és nem…..
Valahol mélyen, Amerika egyik sötét bugyrában igen csak tökösnek kell lenned, ha jutni akarsz valamire. A város határát jelző tábla átlépésével egy olyan településre érkeztél, ahol a legtöbb konfliktust már régen nem beszéddel, sokkal inkább ököllel oldják meg. Azonban mindezek ellenére mégis van…..
Nem volt éppen szerencsés éve a Trónok harcának, már ami a titoktartást illeti: meghekkelték a szerverüket, kiszivárgott egy forgatókönyv, véletlenül előbb játszottak le egy részt és így tovább (az összes balhét összegyűjtöttük a cikk végén). Úgyhogy nem csoda, hogy az HBO azon agyal, hogy érjék el,…..
A Trónok harcát kísérő jelenségek közül nem a spoilereket, a hype-ot, vagy a mindent túlmagyarázó, szüntelenül spekuláló rajongókat utálom a legjobban, hanem az átlag büdös trollparasztot. Aki elé leteszik ezt a paradigmaváltó sorozatot, ami nem pusztán tévétörténelmet ír, hanem megváltoztatja az…..
REACTOR 2017.09.09 17:00:07
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
REACTOR 2017.07.23 14:57:11
@JasonX2: A Zöldfülű narrátora eszméletlen. Ilyen tömény érdektelenséggel beszélő hölgyet nem sokat hallottam még a hangalámondásos korszakban se.
REACTOR 2017.07.23 16:04:33
@Operátor: Legyünk pontosak: "Ki a fasz ez a William T. Santiago közlegény?" :)
Régi bölcsesség, hogy addig üsd a vasat, amíg meleg, azonban a filmiparban jóval azután is szokás, hogy már kihűlt. Az se jelenthet akadályt, ha a főszerepet játszó színész elhalálozik! Ezesetben jöhet egy előzményfilm, spin-off (oldalág), vagy, ha már végképp kimerült az összes lehetőség, akár…..
Éljen május 4-e, a nemhivatalos Star Wars-ünnep! Ami ugye amiatt lett ünnep, mert egyszer állítólag egy német tévé szinkrontolmácsa a közismert Felkelő-köszöntést, a May the Force be with you-t úgy értette: May the 4th be with you, ebből lett a Május 4-én találkozunk! Május 4-én tehát gombamód…..
REACTOR 2017.05.16 09:44:27
@takacs: Sorban álltam érte az újságosnál suli előtt. El is késtem miatta, de aznap én voltam a király a suliban. A felsősök jöttek kunyerálni, hogy legalább pár oldalt mutassak meg ha nem is adom kölcsön. (csoda, hogy nem vertek meg). Pár héten belül már alig lehetett kivenni a képeket a sok indigózástól.
Steven Spielberg legtehetségesebb tanítványának hiába tolta a szekerét nagybefolyású mentora, eleinte bukást-bukásra halmozott. Bemutatkozó rendezését, az I Wanna Hold Your Handet a mai napig a kutya nem ismeri. A fiatal Kurt Russellt is felvonultató vígjátékot, a Tragacsparádét ugyan imádta a…..
A svéd/dán krimisorozat utolsó évadának bemutatójáig már alig 277-et kell aludni. ..
Filmbook Logan - Farkas 2017.03.01 06:00:00
Szükséges egyáltalán, hogy lássuk hőseinket elhullani...?..
REACTOR 2017.03.04 13:56:15
@Gery87: Az írásodból ítélve te még olyan mozi közelébe se jártál, ahol játszották a filmet. Ha esetleg megtekinted a filmet, akkor a kérdéseid 90 százalékára megfelelő válaszokat fogsz kapni. Az értő olvasás se megy igazán, ha a "berozsdásodott" résznél nem vetted észre a hasonlat használatát.
Pitch Black-el kezdve, majd xXx-en át a Halálos iramban szériáig bezárólag Vin Diesel megpróbált mindent beleadni, hogy betörjön abba a szűk elitbe, ahol a nagy öregek már a 80-as évektől kezdve lazulnak. Sztár akart lenni, egy olyan akciósztár, mint Arnold vagy Stallone. Vajon…..
Egy 1960-as szovjet diafilm jövendölései 2017-re. Kommunista sci-fi bajkeverő, robbantó imperialistákkal, akik egy csendes-óceáni szigetre szorultak vissza. Élet egy utópisztikus Szovjetunióban, videofonnal, földalatti kvarc-nappal, internet nélkül. "Az alábbi szovjet diafilm kockái pár napja…..
Régóta akarok már írni egy ilyen toplistát, és így az év vége felé úgy gondoltam miért is ne. Időről időre eljutok beszélgetésekben a szórakozás topichoz, és ha kérdezik általában ilyenkor bejelentem, hogy bizony már több mint 15 éve nem igazán nézek tévét. Nagyjából SEMMIT ami folyik belőle. Ez egy…..
A pénzpusztító projektek visszaszámlálása lassan a célegyenesbe ér. Kevin Costner félrekézbesít, Sandra Bullock zátonyra fut, Michael Bay partra vetődik, de arra is példát kapunk, hogy miért nem éri meg az előzménynek előzményt csinálni, hogy történelmi csatákat rekonstruálni költséges szórakozás és…..
A tengerentúlon alapvető vagy viszonylagos érdektelenségbe fulladó filmek legújabb tízesében animációs eszközökből fogy ki a tinta, idei nagyravágyók feneklenek meg és a történelmi csatározások ugyanúgy emésztik a pénzt és a stúdiót, mint a tudományos-fantasztikus ábrándok. Brendan Fraser megint…..
Ritka az, hogy egy forgalmazó burkoltan már a vetítés előtt akarva-akaratlanul felhívja a figyelmet, hogy a film bizony nem lesz jó, hogy nem kell itt gondolkodni, mert ez a szórakoztatás jegyében készült, és az a pozitívuma, hogy magyar. Már a plakátot, illetve az előzetest látva sem bizakodtam…..
Kissé meglepve és megrökönyödve vettem tudomásul két nappal ezelőtt, hogy gyerekkori szerelmem, egyik kedvenc színésznőm, aki számomra mindig is a tökéletesség földre szállt angyala volt, mind szépségét, mind tehetségét tekintve, immáron 50 éves lett. Most azt hagyjuk, hogy még mindig milyen…..
Ha valakivel előfordult már, hogy belefutott egy klassz csajba, aki helyes, értelmes, és valami elképesztő módon dolgozik a kémia kettejük közt, akkor ezt a filmet imádni fogja. Ha pedig olyan helyzetben következett ez be, amikor mindez egy oltári nagy véletlennek volt köszönhető, és az idejük is…..
comment:com Az önirónia királya 2016.09.19 11:30:00
Az Amazon idei pilotjai közül én a legjobban a Jean Claude Van Johnson címűn szórakoztam, ami arról szól, hogy Jean Claude Van Damme saját magát alakítja benne, egy kiégett, leharcolt, egykori sztárt, aki már senkinek nem kell (saját megfogalmazása szerint: visszavonult, de nem úgy, mint Nic Cage,…..
REACTOR 2016.09.20 09:03:02
@homar4prez: Reméltem, hogy találkozom egyszer egy olyan emberrel, aki hallott erről a filmről és még tetszett is neki. Nem sokan mernének egy olyan monológot bevállalni, amit lenyom a bankban az életéről.
Conan O'Brien a legutóbbi műsorában érintőlegesen foglalkozott az Eb-vel. Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy rém unalmas döntőről mutattak egy darab helyzetet, illetve megmutatták C. Ronaldo sérülését ezzel is bizonyítva, hogy az amerikaiaknak a rendes foci még mindig baromi unalmas. Éder…..