Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Missy88

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
Missy88 2009.11.26 08:06:53
@pkrisko: Pont ebbe szerettem volna én is belekötni.:) Nyelvtan órán tuti bent volt a csaj, de lehet, hogy a föcit ellógta, vagy annyira oda van magától, hogy azt sem tudja, merre van arccal.
Egy lány épphogy átesik első nemi élményén, azonnal beleszeret egy szűz srácba. Hogy beavassa őt is a tutiba, egy romantikus csók után hancúrozik vele. A fiú előreszalad a macsóság skáláján, és elkapkodja a féltékenykedést, amivel annyit ér el, hogy szakítópróbára küldi…..
Missy88 2009.11.26 07:34:30
„Ő egyre többet ivott a haverokkal, akik olykor nem átallottak engem obszcén szavakkal illetni.” Egy lány szívét-lelkét beleadja egy hálátlan kapcsolatba, majd szakítás és szolid bunyó következik. Újra a tövig futtatott kérdés kerül terítékre: hogyan rakjuk ki…..
Missy88 2009.11.23 08:10:02
@Devil2: Végre valaki, aki megértette a történet lényegét!:) Köszönöm:)
Missy88 2009.11.23 08:14:32
@deflorator: Biztosan megtanulta a leckét!:)
@Igazság Atyja: A baráti körömön nem kellett változtatnom, mivel a "taplók" az ő barátai voltak, nem az enyémek. Természetesen voltak közös barátaink, de mindkettőnknek meg volt a saját kis társasága. A különbség mindössze annyi, hogy az én barátaim elfogadták őt és soha nem bántották meg. Mondanom sem kell, hogy csak miattam tettek így.
De minden mindegy, az élet megy tovább!:) Csak kár, hogy egyre kevesebbet süt a nap...:(
Missy88 2009.11.23 10:23:13
@Nikica21: Az nem olyan!:) De azért köszi:)
Tudom már biztos ezerszer hallottad, de a szolárium iszonyat káros. 12 perc alatt annyi káros sugárzás éri a bőrödet, mint a napon egy év alatt. Nem hangzik túl jól. Én inkább várok néhány hónapot.:)
Tudjátok, mi történt 2005.12.20-án? Egy srác megtalálta élete értelmét. A téma még lezáratlan, jelenleg is zajlik, bár erősen egy kilátástalan tili-toli játéknak tűnik. A csaj eleinte nem törődik a srác érzéseivel – aki annyira bele van pistulva, hogy még az…..
A jégpályán nem csak hanyatt, de szerelembe is lehet esni. Ez persze nem garancia a sikeres folytatásra. Az ígéretes kezdet után érzelmi dodgem következik, éles kanyarokkal: a fiú váratlan bejelentést tesz. A kapcsolat most a fiú-lány barátság DVD nézéssel kikövezett útján…..
Missy88 2009.11.17 10:36:55
@vagány csaj: Nana...Ilyet nem mondanék...:)A vödröt odaadtam volna neki:D Még mindig nem jöttek meg a pillangók?:(
Missy88 2009.11.17 12:36:03
@vagány csaj: Rendben:)Hétvégén?Msn?:)
Missy88 2009.11.17 13:12:45
@vagány csaj: Oks!:)Mikor?:)
„Alex persze fülig szerelmes volt belém, de én nem tudtam őt szerelemmel szeretni” – a történetben egy csajra két pasi jut, mindezzel kilátástalan helyzetet teremtve. Az egyikkel hivatalosan jár, míg a másik versenyzőt apró csipkelődésekkel igyekszik ellökni…..
Tizennégy évesen érkezik az első szerelem, és ennek megfelelően nem is tart sokáig. Amint a lány cseperedik, egyre nagyobb vonzerővel bír, és egyre több kiskan figyelmét kelti fel. Tizenöt évesen még játszik, de amint betölti a tizenhatot, már komolyodnak a gondolatai. Egy lány…..
„Azt hittem, talán megcsókol vagy valami…de nem történt semmi. A nyaralás után nem igazán kerestük egymást” – egy lány beleszeret egy fiúba, de az valamiért nem tudja viszonozni az érzelmeit. Egy közös bulin aztán elcsattan egy nagyon érdekes ízű csók, de…..
Missy88 2009.11.07 08:10:33
@vagány csaj: Mondanám, hogy nem így van, de minek tagadnám?:) Nem csak ő, hanem az egyre több meló. És persze a hűűű de jó programok..Ma is hova megyek?! Honvéd meccsre... Nem gáz, mert szeretem a focit, csak hát elég cink lesz közölni mindenkivel, hogy a FRADI a kedvenc!:)
Majd valahogy túl élem...Elvileg:D
Amúgy minden nap jövök és olvasom a "jobbnál jobb" történeteket, de legtöbbször már le van rágva az a bizonyos csont...:S
Próbálok majd többet jönni!:) Puszi :*
„Mi voltunk az álompár sokak szerint” – indul a történet, ám a keserű folytatás sajnos nem marad el. A lány egy szép nap árulkodó SMS-ekre bukkan barátja telefonjában, mire bosszú hadjáratba kezd - alapos taktikai tervezéssel - hogy féltékennyé tegye csapodár…..
Missy88 2009.10.27 05:57:02
@vagány csaj: Mértékkel?:)Asztal a támasz vödör a mérték...:D
Komoly a történet. Szerintem igazad volt, hogy bosszút álltál, akartál állni, de ha valakit szeretünk... Én is voltam olyan helyzetben, amikor szívem választottjának meg kellett mutatni, hogy az amit csinál, nem feltétlenül kellemes. Viszont, ha valakit szeretünk és meg akarunk tartani, akkor elég, ha felnyitjuk a szemét. Ha nem, akkor bizony hajrá... :D
Missy88 2009.10.29 07:07:12
@vagány csaj: Nálam a felnyitni a szemét azt jelenti, hogy addig szívatni, amíg meg nem érti észre nem veszi magát. Amint igen, abba kell hagyni. Persze vannak olyanok is, akiknek csak akkor van nyáluk ha a szájukba köpsz, vagyis sosem veszik észre magukat, vagy csak akkor, amikor már késő. Ezeket le kell szarni a francba... Ami nem megy, azt különben sem szabad erőltetni. A kapcsolatok olyanok, mint az autók. Ami működik, működjön, ami nem, azt hagyni kell...Mi értelme tologatni, ha lehet másik?! És akkor ne beszéljünk a tömegközlekedésről:D Jó hülye vagyok ismét..csak beszélek(?!) össze vissza..:D
"Sose bánj meg semmit, amit tettél, hisz attól lettél az, aki most vagy". A szokást megtörve (csak formailag) nem egy összefüggő történet következik, hanem több apró pillanatkép egy lány életéből, apró fejezetek, randi-ikonok. Némely egészen szórakoztató, és…..
A srác úgy toppant a lány életébe, mint a fehér lovon érkező lovag, ám mégis tragédiával végződött a kapcsolat. Nem olcsó és drámai szakítás tette ki a pontot az együttélés végére, hanem még annál is nagyobb erő.   Sziasztok! Elmesélem, hogyan ismertem meg a…..
Missy88 2009.10.24 12:35:42
@Dr_D: Teljesen igazad van. Nem tudom hogyan tudtok ilyenkor is ennyire...
Az árvaházi élet általában kemény és lélekőrlő, ám akadnak kellemes pillanatok is. A következő történet írója inkább a pokolt tapasztalta meg. Beleszeretett egy sorstársába, akitől később teherbe esett, a fiú pedig addig rugdosta, amíg el nem veszítette a babát. …..
"Mikor egymás előtt álltunk, se szia, se semmi, csak megcsókolt!" - kezdődik egy befejezetlen történet, ami annyira friss, hogy jelenleg is zajlik. Ha párunk hirtelen, minden magyarázat nélkül le akar cserélni, nem mindig megy könnyen.   Az én történetem még…..
Missy88 2009.10.22 11:52:48
@lunatik: Nem volt kész magyarázata!Erre már együtt jöttünk rá:)
@Erásss: Látod...:) Tényleg ma mindenki milyen pihent ma mindenki:D Bocsi nem hagyhattam ki:)
Missy88 2009.10.22 14:49:52
@alib: Mert srácok nem próbálták meg felszedni, mivel be lehet úgy állítani, hogy csak nők, vagy csak férfiak nézhessék meg az adatlapját. Ő beállította, hogy csak nők...ezért fiúk nem is látták,hogy mi van.:)
"Amióta elment, az ágyban fekszem és a pólóit szagolgatom, amit telenyomott a parfümjével. " A lány szerelmesebb, mint Anna Karenina. Egy tanéven keresztül szenved, mert az illető szóba se áll vele. Ha meg igen, minden alkalommal szakítás lesz a vége, és újra a csuklóra…..
Missy88 2009.10.16 09:46:45
@Lobelt: Az nem én voltam:) NA jó de...én ömlengtem...
Köszönöm a kommetedet!:)És a kedvességedet is!:)
Missy88 2009.10.16 09:53:05
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Annyira jó ez a szám:)
Missy88 2009.10.17 13:30:18
@vagány csaj: Hűű...sok mindent.. Emberünk mindenben hazudott, mint már mondtam. Munka, család, barátnő és h mivel telt az elmúlt néhány év, amíg nem találkoztunk.
„Egymás szemébe néztünk, és ott elkezdődött valami.” Az alábbi történet szenvedő alanya egy különös sráccal kavar, aki drogot csempész a lány italába. Csak találgatni tudunk, hogy buta tréfa vagy szándékos mérgezés volt a célja. Később a fiú eltűnik a…..
Missy88 2009.10.15 11:24:46
@vagány csaj: Dehogy csak Sz@raxik a netem, meg sok a melóm...Sajna..Pedig hiányoznak ezek a sz@r történetek:D
Missy88 2009.10.16 06:42:18
@vagány csaj: Nem kicsit!:) Igazán jól sikerült!:)
Énekelgettünk, volt gitár, konga, szájharmonika és rengeteg alkohol!:) Még egyszer köszi am, h eszedbe jutottam. :)
A lány megismerkedett egy fiúval, beleszeretett, és rögtön elveszítette a szüzességét. A fiú ezután értelmetlen vitákba kezdett és nekiállt befűzni a lány barátnőjét is. A következő történet igen tanulságos, ugyanis láthatjuk, amint egy lány mi mindent megtesz, hogy…..
Képzeld el, hogy van egy pasid, aki néha lefekszik egy másik nővel, aki utána felhív téged telefonon, és részletesen ecseteli neked, milyen jó is volt pároddal a szex…   2005 nem várt fordulatokat hozott az életembe. A május hónapot úgy zártuk akkori párommal, hogy kb.…..
Missy88 2009.10.07 05:16:49
@Glg: Nem, ez előre betervezett volt!:)
Amúgy egy csillag a pocimon!:) Cuki lett és nem is fájt, de mondjuk nem is nagy. Majd a következő. Az nagy lesz és szép és cuki!:)Nektek van tetkótok?
Öhmm..am most mi van itt? Kacc?:)
„A legjobb barátnőm pasija a legjobb barátom, és az ő legjobb barátja az én pasim.” Most megtudhatjuk, meddig húzható a mézesmadzag. Ismét a kavarással, és az őszinte beszéd hiányával találkozhatunk. Az alábbi történet lassan indul, és óvatosan bontakozik ki: a…..
Missy88 2009.10.07 11:36:55
Ki a f@szom ez a drága?! Hogy talál ide minden hülye??

Na ez a poszt már megint?! Ezt a szart már csak azzal lehetett volna fokozni, ha: A barinőm barijának a barija az én barim és az ő barija az én legjobb barim. Aztán amikor a barinőm barijának a barija nem akarta a barim lenni, akkor annyira depcsi lettem, hogy asszittem öngyi leszek. De nem lettem öngyi mert a barinőm meg a barija, akik az én barijaim megvigasztaltak, mondták hogy ne legyek szomcsi, mert a barinőm barijának a barija nem akart az én barim lenni. Pedig ha a barim akart volna lenni, akkor mehetünk volna négyen a barinőm , meg a barija, meg én, meg a barim aki a barinőm barijának a barija. De nem teCCettem neki, nem akart a barim lenni, pedig olyan jó lett volna, ha a barinőm barija meg az én barim legjobb barik lettek volna, meg mi is a barinőmmel legjobb barik lettünk volna, meg mi is a barinőm barijával legjobb barik lettünk volna, meg a barinőm és a barim is legjobb barik lettek volna! Amúgy 14 éves csajóca vagyok, aki aranyos és szép, mert a barinőim ezt mondják, és ők nem hazudnak mert én tényleg szép vagyok, meg mert ők is a barinőim. Most megyek szerzek új barikat és barinőket, akik majd egymás barijai és barinői lesznek és majd ők is mondják, hogy milyen szép és aranyos vagyok és hogy a barinőm barijának a barija egy faszcsi, mert nem akartat az én barim meg a barinő barija lenni,ezért nem lettünk 4es barik.Puszcsi
Folytassam?!?!?:D Megint jó napom van!:D
Ki tud hajmeresztőbb karácsonyi üdvözletet, mint amikor egy friss és boldog kapcsolatot egy SMS tesz tönkre, amelyikben a pasid volt barátnője közli, hogy a közös gyerekük már öt hónapos?   Sziasztok! Pár történet elolvasása után, úgy döntöttem, hogy én is megírom a…..
Missy88 2009.10.07 08:09:32
@nyuszkoo: Bosshoz hasonlóan én sem értettem ezt a dolgot. Talán így kellett volna leírnod: "Amikor elmondta, hogy az egyetlen, amit magára tetováltatna, az a kislány neve egy szívben, úgy döntöttem nem lehet tovább közöm egy ilyen álszent, képmutató baromhoz." Ez a pali és az összes ilyen "Apuka", kasztrálást érdemelne... Csoda szép gesztus magára tetováltatni a nevét, vagy a fényképét, de fontosabb a törődés és a szeretet...Szerintem
A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.   Sziasztok! Nem…..
Missy88 2009.10.05 14:49:58
@bazmegbazmeg: Megint ütött!:D:D Sírok!!!:D:D:D:D xD xD
"Hirtelen vízzuhatag zúdult mindkettőnk nyakába. Csak röhögtünk." Idilli, nyaralós történet következik: amíg az ember fiatal, minden őrültségben benne van. Egy lánycsapat elszalaszt egy remek alkalmat, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat ápolják, de nem töri le őket.…..
Missy88 2009.10.02 06:50:16
@bazmegbazmeg: Jó ez a cover!:D Vagy csak a szemszög más?:) Az tuti, hogy a posztok egyre szarabbak, de a kommentek ott vannak!:)
Missy88 2009.10.02 11:48:55
@Panni CsP: Az egyetlen pozitívuma annak, hogy ezeket a szarokat is közlitek, hogy lehet oltani ezeket a nyelvtanórát biztosan átalvó idiótákat. Néhány komment igazán jó, néha fejelgetem a billentyűzetet a nevetéstől. Jó lenne, ha több posztot közölnétek, mert akkor nem lenne annyira zavaró, hogy szarok a posztok. Légyszi, légyszi, légyszi...:)