Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marko77

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
Kezd kicsit tragikomikumba fordulni a nemzetközi sikereket halmozó BKK alkalmazottak utcai harca, ami sosem történik meg, csak Facebookon terjesztik mindig. A legfrissebb esetnél bár állítólag bementek a metróállomásra, egyetlen biztonsági kamera sem rögzítette, ahogy az ellenőr nem…..
Nagy siker az elsőajtós felszállás, hiszen nagyságrendekkel többen vesznek BKV-jegyet, mint anélkül. Hátránya, hogy csúcsidőben élhetetlenné teszi a közlekedést, ha az emberek felének nincs jegye és a sofőrtől akar venni. Extrém ötletnek hangzik, de miért nem telepítik vissza…..
A Moszkva téri Gastland étkezde betámadta múltkori naiv ügyfelet, aki nem akarta az egész "menüt" kifizetni: Sziasztok, a Gastland bistroval kapcsolatban írtam nektek egy cikket még talán egy hónappal ezelőtt, remegő kézzel írom-e sorokat, ugyanis ma reggel egy rendőr keltett, a…..
Aki az elmúlt 30 évben kapcsolatba került a magyar vendéglátóiparral, annak annyira nem lesz meglepő, hogy a külföldiek szerint Budapest legrosszabb éttermében az összes létező tétellel trükköznek: A maradék ételt felhasználták újra és újra. Marha/sertés hol volt, hol…..
marko77 2013.07.10 17:19:29
@atörökk: Aki odamegy megérdemli.
Ebben a maffiában szerintem az önkormányzat is vastagon benne van.
Ez egy ilyen ország. Jó helyen kell megkenni, és mindent szabad.
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
László nem egészen érti, kit szopott le az Apple, hogy kizárólag nekik nem kell cserélniük a hibásan eladott termékeiket. A Vodafone-nál rádumálták egy iPhone 5-re, aminek nem működött a wifije. Másnap visszavitte, de nem voltak hajlandók kicserélni, azt bírták neki mondani,…..
marko77 2012.10.06 19:25:18
A Való Világ 4 nyertese az RTL Klubtól kapott lakás-utazás-kocsi-lóvé kombóból eddig elég sok mindent kiélvezhetett, de mivel átnyergelt a Tv2 óriásit bukó Összeesküvők című műsorába, az RTL Klub igyekszik tenni arról, hogy ez a jövőben ne így legyen. A szerződésszegést…..
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
Mások is megszívták a kriminális Nokia C5-03-mal, de a Vodafone és a Nokia hozzáállása sem segített a helyzeten: Ezt a mocskos szemét ócska VODAFONE-T! Három alkalommal 55 NAPOT VÁRTAM A MOCSKOS SZERVÍZÜKRE, egyszer hardver, egyszer szoftver hiba a telefonon, ami amúgy zsír új,…..
Anna rokonságától értesült, hogy a hírhedt MLM-es "távközlési" cég, az ACN immár hazánkban is megkezde áldásos agymosó tevékenységét. Amíg megkapjuk az első felháborodott videotelefonos ügyfél panaszát, nézzünk egy egyszerűbb esetet, amikor csak simán a…..
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
Rendesen ledöbbentem. Csak erős idegzetűek nyomjanak a továbbra. Figyelem! A tartalom szigorúan 18+! Kéretik kulturáltan kommentelni! ..
Minden okostelefon beázik a szervizben, de még a tabletek is, hogy ne kelljen garanciálisan javítani azokat, ha a szoftverfrissítés nem válik be? Tény, hogy a legtöbb készüléket direkt hiányos funkciókkal (goto app store), gyakran félkész, de legalábbis erőteljesen kiforratlan…..
marko77 2012.03.29 16:15:27
@techmob: Ez így van.
A fogyvéddel fölösleges köröket futni, bíróságra kell menni egy független szakvéleménnyel.
A Samsung(Cordon vagy Cirma kft) hirhedt, ha szorul a hurok nevet változtatnak.
MI megdöbbenve észlelt egy QR-kódot a Fogarasi Tescóban, ami természetesen nem valamilyen termék információit osztotta meg vele, mint Dél-Koreában, hanem csak az áruház Facebook-oldalára vitte. A biztonsági őrök azonban jó szokás szerint minden telefonemelésre ugranak, nehogy…..
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
Grotesque / Gurotesuku (2009)   Rendezte: Koji Shiraishi Újabb csemegével szeretném meglepni olvasóimat. Akiknek olyan gyenge a gyomruk, hogy már egy Csáth Géza novellától is kiakadnak, azoknak íme egy rövid kritika, hogy a többit ne kelljen elolvasniuk: Ez egy beteg,…..
Dóri Barcelonában próbálta meg letiltatni frissen ellopott iPhone-ja szimkártyáját, de hajnali 4-kor nem sikerült humán operátorhoz jutnia. Otthonról másnap csak délben oldották meg, fél nap alatt pedig a tolvajok összetelefonáltak egy 100 ezres számlát. Bíróságra nem ment, a…..
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy csatlakozott a T-Mobile Biztonsági Programjához. Úgy látszik, nem csak a gázszolgáltatók szeretnek a rokonsággal szerződni:A T-MOBILE a mai napon kapott szerződés-kiegészítés szerint csatlakoztatott a "Biztonsági Programhoz". Én…..
Az iPhone-okban található nedvességérzékelők sok felhasználó életét keseríthették meg a szervizekben, ilyenkor ugrik a garancia. De minthogy a telefonokat a legritkább esetben szedik szét a tulaj szeme láttára, így bárhol rámondhatják hasraütésre, hogy mivan. Alábbiakban az…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..