Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincze Béla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen hinnék, de az óvilági borhagyomány felfújható közellenségének, Robert Parkernek nem Napa vagy Barossa, hanem a Rhone-völgy a kedvenc borvidéke. Immár három évtizede tanulmányozza behatóan a régiót és borait, van tehát súlya annak, amikor azt mondja, hogy 2007 az eddigi…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Vincze Béla 2009.10.29 21:54:44
Te jó ég, mekkora karja van már!! Senki sem vette észre, hogy mennyire asszimetrikus, vagy annyira élvezte a szkandert, hogy nem akarták elrontani az örömét? Talán a mértéktelen bőrözés vezetett ide? Végülis mindegy, hisz bajnok lett, de ez akkor is elég…..
Vincze Béla 2009.10.15 23:08:16
2006 óta szeretem, a tavalyi talán a legjobb portugieser volt a praxisomban. Az alapanyag a mozsgói telekszomszéd szőlője. Csavarzáras, számomra szimpatikus csomagolás, az ár elmegy, bár önmagában nem vevőcsalogató (1655 Ft). Andreas Ebnert jó ideig a pincetechnológia (értsd:…..
Valamikor május környékén kaptam az első e-mailt, melyben meghívtak az augusztusi Nemzetközi Škoda-találkozóra a Pécs melletti Orfűre. Májusban! Válaszoltam is a kedves levélírónak, hogy a nagy nyári pörgésben abban sem vagyok biztos, elérek-e a vécéig, vagy szimplán csak…..
Vincze Béla 2009.08.28 22:25:11
Subba A Üzenet 2009.08.27 09:37:00
Kedveseim! Tudom, tudom. Ti is számtalanszor érzitek magatokat elhagyatva, úgy érzitek nem találjátok az Utat, nem tudjátok merre tovább. De ennek vége! A Raelian Mozgalom végre hazánkba is eljutott, és ami a legfontosabb, magukkal hozták A Üzenetet!! Igaz, csak a kínai…..
Vincze Béla 2009.08.28 22:22:45
Jancis Robinson a napokban arról írt, hogy egy languedoc-i borverseny szünetében kóstolás-kompatibilis fogkrémmel kínálták meg, ami állítólag semlegesíti a savakat, felfrissíti a szájat, és mindezt úgy teszi, hogy utána különösebb gond nélkül folytathatja a zsűrizést. A…..