Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunázósün

0 bejegyzést írt és 578 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nyakig benne vagyunk a magyar lakáshitelesek megmentésének vitájában, érdekes lehet megnézni, hogy a jelzáloghitel-válság hazájában, az USA-ban mire volt képes a politikai az ottani otthontulajdonosok megmentésére, és mire jutottak mindezzel.(forrás) 2009 elején Obama…..
sunázósün 2011.09.13 15:29:31
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
Nyilván a kiskumin leírja majd neked, hogy ő és a haverok körüzenetet kaptak Szoboszlóról, hogy most eladni.
Először költői kérdésként akartam feltenni a poszt címében, hogy vajon tényleg jó döntés volt-e a Spar Jó döntés! kampánya, de rájöttem, hogy ez még viccnek is rossz lenne, nemhogy költői kérdésnek. Valahányszor meglátom a tévében valamelyik jódöntéses filmet, vagy…..
  Tegnap megvédtük a vélemény szabadságát, keljünk hát a hír szentségének védelmére! Szentség? Ajjaj, csak nehogy ez ellen is határozatot hozzon az európai baloldal.   Szavaztak Strasbourgban: Orbánéknak módosítaniuk kéne az alkotmányt - áll a hvg.hu…..
sunázósün 2011.07.05 20:21:10
Kumin szerint Skizofrénia 2011.07.05 15:29:00
A skizofrénia vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. (Wikipédia) Nem sokat kockáztattam, amikor tegnap az Inforádióban egy hosszabb beszélgetésen azt mondtam, hogy a mai strasbourgi EP plenáris ülésen a…..
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
sunázósün 2011.07.05 18:07:29
@Prof. William: Érted amit olvastál?
Nem Magyarország rombolt le mindent Európában, hanem Orbán Magyarországon.
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..
sunázósün 2011.07.05 12:10:20
@tölgyes: Te játszod az álnaivat.
Almássyt arra tartották Orbánék, hogy vagy beolvassza a Fideszbe vagy szétverje az MDF-t.
A küldetését teljesítette, a gazdái kifizették.
A hatályos törvények tiltják, hogy az igazságszolgáltatásban dolgozók párteseményen vegyenek részt. Ennek ellenére a Legfelsőbb Bíróság több vezetője kapott meghívót a Fidesz vasárnapi kongresszusára. (Az esetet közlő nol.hu három meghívót kapó kollégiumvezetővel is…..
sunázósün 2011.07.04 17:09:56
@zsírvezér: A posztoló sem írt mást.
Bár, egy ügyes jogász kihozza a felbújtást is egy ilyen meghívóból.
Katasztrófák, balesetek, véletlenek végtelen sorozat vezetett e poszt megszületéséhez, ma mégis megíródik. Ha időrendben szeretnék haladni ezek felszámolásával, első és legfontosabb hibaként Lázár János politikai pályára állását kell megneveznem, majd háromszori…..
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
sunázósün 2011.07.04 13:03:53
@Retexis: Kevert pálinka is van.
Barack után szilva.
Az előző posztom utáni kommentekből tanultam egy érdekes jelzőt: „szíjjártópetyai”. Ahogy ez a politikában lenni szokott, már a definíció megfejtéséhez sem mindegy, hogy honnan nézünk a szóra. Én azt mondom: a jobboldallal nem szimpatizáló kommentelő meghatározása…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Kumin szerint Mádl Ferenc elment 2011.05.29 22:43:00
Teljesen váratlanul ért a hír, amikor ebéd után rutinból ránéztem az internetre. Feri bácsi meghalt? Nem is tudtam, hogy beteg volt. Diszkréten kezelte a testi gyengülés ügyeit, hogy ezzel még halálában is ráerősítsen arra a jellemvonására, amely közéleti pályafutása során…..
Vigyázat: kivételesen képes blog következik. Miként egy korábbi bejegyzésben már jeleztem, "választott" falum idén legalább nyolcszáz éves lett - legalább, mert az első írásos említése egy 1211. május 29-én keltezett dokumentumban található. Egy ilyen alkalom…..
 - Ma üzletileg nincs keletje úgy tűnik a visszafogott értelmes hangvételnek - ezt mondta Hajós András a Rádió Café megszűnéséről. Azt is állítja, hogy a rádiózás ma egy szűkülő piac. Igaza van. Ezzel az anyaggal mutatkozik be neketek Zsófi az xnews.hu új…..
sunázósün 2011.05.26 10:43:37
Ez most egy apró munkafüzet az előző bejegyzéshez. Kivételesen nem is írok semmit, csak a bejegyzés végén a megfejtést. Két idézet következik: 1. „A hagyományos jóléti államok kora lejárt. Olyan, jobban működő államra van szükség, ahol az adófizetők forintjaival…..
Bejelentkezett az elvonóra Charlie Sheen. A színész még a múlt héten került kórházba egy monstre, két napig tartó házibuli után - a hivatalos indoklás szerint rekeszizomsérvvel, de a kórházból való kiengedése után való rehabra beiratkozás némiképp mást sejtet.…..
sunázósün 2011.01.31 00:27:46
Leginkább panelépületek károsodtak a ma szombat esti dunántúli földrengésben, derül ki az első hírekből. Az Index ezt írja:   A harmadik kerületben komolyabban a Huszti úton egy 11 emeletes panelház szerkezete sérült meg, és Oroszlányban is egy panelházban okozott kárt…..
sunázósün 2011.01.30 10:26:32
@vitalis06: Nem azért hallott csak panelről mert csak 10 emeletes ház sérült, hanem mert eszetlen és csak azt akarta meghallani.
Kecskéden, legközelebb az epicentrumhoz repedtek meg családi házak, 10 km-rel arrébb Vértessomlón szintén sérült meg ház.
Ennyit erről.
Ron Jeremyt nem kötelező ismerni, de nem csodálkoznék, ha a többség már hallott volna az úriemberről, aki a saját szakterületén bizony elismert tekintély. Ez a terület nem más, mint a pornóipar, Ron Jeremy pedig kitartásának és legendás adotságainak köszönheti tekintélyét.…..
Feltehetőleg kuriózumnak szánták a Budapest-Bamako szervezői, hogy a 2011-es "fapados Dakaron" elindul a világ legkisebb embere, a 65 centiméteres Pityu, aki civil foglalkozását tekintve állítólag "késdobáló és jégtánc művész". A mélynövésű Colin…..
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..
sunázósün 2010.12.22 13:02:23
@Alvarez: az utódja.
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
Meggyes Tamástól Bokros Lajoson és Hagyó Miklóson át egy mítosz és egy gondolkodásmód bukásáig: 2010-ben sokan buktak, és nagyot. Folytatjuk év végi listázásunkat: 2010 legelképesztőbb politikai karrierjei után az idei év legnagyobb bukásait gyűjtöttük össze. Íme! 5.…..
sunázósün 2010.12.22 09:27:29
@sztd: Akkor mi a faszom bukott meg 2001-02-ben ha nem a Matolcsy-víziók?
A 7%-os növekedés meg az egyéb baromságai.
sunázósün 2010.12.22 12:42:07
@sztd: Valamit nagyon keversz.
Én nem a kormány bukásáról írtam, hanem a Matolcsy-féle légvár kipukkanásáról, amit a közgaszdászok többsége kb. elismer.
Szkinhed a szociális bizottság élén, egy kommunista számol le a kommunista alkotmánnyal, egy pártkatona ellenőrzi a kormány költekezését – 2010 egy kifejezetten abszurd év lett. Folytatjuk 2010 "legjeit" összegyűjtő listáinkat: mostani cikkünkben 2010…..