Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarekCsont

0 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a szezonját kicsit kozmetikázhatja szerda este az Olasz Kupa döntőjén, amelyet a Mapei Stadiumban rendeznek, viszont hétvégén a Bologna ellen is kötelező győznie az Öreg Hölgynek, hogy esélye legyen a BL-hely megszerzésére. Leonardo Bonucci bizonyosan kimarad a szerdai meccsből, mivel…..
Az UEFA elnöke, Aleksander Čeferin arról bezsélt, hogy az európai labdarúgásért felelős szervezet még továbbra is egyeztet a jogi részlegével, de arra számít, hogy a kiszakadni szándékozó klubok "belátják a hibájukat és leszenvedik a következményeket". "Beszéltem a Roma és a Marseille…..
A korábban az AS Roma és a Juventus csapataiban is megforduló, majd Torinóból az FC Barcelonához szerződő Miralem Pjanić elmesélte, hogy a zebramezesek már korábban is szerették volna leigazolni, ahogyan az Inter és a Bayern München is érdeklődést mutatott iránta. "Most a Barcelonánál játszom, a…..
Cristiano Ronaldo a Juventus leggólerősebb játékosa, azonban ezért nagyon komolyan megkéri az árat, spanyol források szerint azonban nem az elsődleges oka annak, hogy a klub meg szeretne válni tőle. Az FC Barcelonához szoros szálakkal kötődő, és ezért is egyes ügyekben megkérdőjelezhető hitelességű…..
A Sampdoria elleni sima győzelem után vasárnap este a római farkasbarlangba látogatott az Öreg Hölgy, ahonnan végül 1 ponttal távozott. „Két teljesen különböző csapattal ütköztünk eddig meg idén, szóval tudtam, hogy teljesen másképp kell kezelnünk a meccset, mint a Sampdoria ellenit.” - kezdte…..
A tegnap esti legfrissebb hírek szerint az UEFA megbüntette a Manchester City egyesületét, így az arab tulajdonban lévő klub a következő két évben nem szerepelhet európai nemzetközi klubtornán, így természetesen rögtön felmerült, hogy hova távozhatna a klub katalán mestere, a valószínű opciók között…..
A Juventusszal alighanem hamarosan szerződést hosszabbító Moise Kean édesapja, Biorou Jean Kean még továbbra sem tudott megbékélni a torinói klubbal, s ismét ennek adott hangot, mikor fia múltjáról és jövőjéről beszélt. "Minden úgy kezdődött, hogy a piaci standoknál sétáltunk, s azt mondtam neki,…..
MarekCsont 2019.07.17 12:12:42
Kedd este végül valóban megérkezett Torinóba a Juventus következő igazolása, Matthijs de Ligt, aki ma délelőtt teljesíti az orvosi vizsgálatokat, majd öt évre elkötelezi magát az olasz rekordbajnoknál. A klubváltással kapcsolatban megszólalt a holland tehetség ügynöke, Mino Raiola is.  "Nem az volt…..
A calciomercato beszámolója szerint a Serie A nagyágyúja edzőkeresésbe kezdett Massimiliano Allegri posztjára, miközben a Paris Saint-Germain igencsak érdeklődik a mester iránt. Ha hinni lehet a fenti forrásnak, a mester sem utasítja el a PSG közeledését és nyártól válthat, eközben azonban a Fabio…..
A Juventus és az AC Milan érdeklődve figyeli Sergej Milinković-Savić, aki ismét felmerült a Laziót esetlegesen elhagyó futballisták listáján, a rossonero klub sportigazgatója, Leonardo pedig szívesen leigazolná a középpályást. A Spanyolországban született, ám a szerb…..
MarekCsont 2019.03.02 10:30:01
A Juventus ugyan Torinóban tartaná, egyre erősödnek a pletykák arról, hogy Medhi Benatia nem kívánja a szezon második felét is a kispadon tölteni, s amennyiben a marokkói válogatott végül valóban távozik, a klubnak védőt kell igazolnia a téli mercato idején. A Sky Sport Italia…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az Arsenal középpályása, Aaron Ramysey, valamint a játékos képviselői már torinói utazásuk időpontját is lekötötték, s még januárban sor kerül majd a szerződés aláírására. A Sky Sport Italia szerint a walesi válogatott játékos azt követően érkezik majd…..
Finoman fogalmazva kijelenthető, hogy Marko Pjaca nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Fiorentinánál, ahogy a Juventusnál sem. A horvát futballista tehetsége kétségtelen, azonban a térdsérülését követően nem sikerült bizonyítania Firenzében, ezért pedig a Fiorentina vezetősége elvesztette…..
A napokban ismét felmerült egy nyári edzőváltással kapcsolatos pletyka, a Juventus ügyeiben sokszor jól informáltnak bizonyuló Luciano Moggi szerint Massimiliano Allegri nyáron a Real Madrid irányítását fogja átvenni, az ő helyére pedig Zinedine Zidane érkezhet. A livornói…..
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, hiszen az olasz rekordbajnoknak előbb a Manchester United csapatát fogadva kell kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, vasárnap este pedig már az AC Milan otthonába látogatva kell tartania a távolságot a kitartó üldözővé váló…..
A Juventus fölényes játékkal győzte le legfőbb kihívóját, a Napolit, azonban a diadalmas este egy váratlan bejelentést is tartogatott, hiszen a klub ügyvezető igazgatója, Beppe Marotta bejelentette távozását. "Rendkívüli nyolc év volt, s a Juventust mindig is a szívemben őrzöm majd." - mondta…..
MarekCsont 2018.09.29 20:57:33
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..
A zsinórban megnyert hét bajnoki címet követően a Juventus magabiztosan futhat neki az új szezonnak, amely során nem lehet más a célja, mint megvédeni hazai egyeduralmát, s mellette kísérletet tenni az európai dicsőségre is. A zebramezes csapat idegenben, a Chievo vendégeként…..
Napokon belül lezárulhat Cristiano Ronaldo ügye, s a portugál támadót egyre türelmetlenebbül és izgatottabban várják Torinóban. Most megszólalt a zebramezesek történetének egyik legeredményesebb góllövője, David Trezeguet is, aki úgy látja, nem szükségszerű Higuaín eladása…..
A Juventus ügyvezető igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, hogy tíz napon belül lezárulhat Emre Can végeláthatatlan klubváltási szappanoperája, de szó esett a nyári átigazolási időszak további célpontjairól is. "Bizakodóak vagyunk Emre Can ügyében." - kezdte helyzetértékelését Marotta a sajtó…..
Spanyol források szerint a Juventus továbbra is érdeklődik Mateo Kovačić iránt, azonban a torinói klub most arra vár, hogy a horvát középpályás a klubjának a tudtára adja távozási szándékát. A bianconero csapatot ezen a nyáron hírbe hozták több középpályással, egyikük…..
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
A Milan csapatkapitánya, Leonardo Bonucci felfedte, gólszerzése esetén nem szeretett volna ünnepelni, ezt az elképzelését azonban megváltoztatta, amikor az Allianz Stadium közönsége elkezdte szidalmazni őt. Az egykori Bianconeri-védőt első "hazalátogatása" alkalmával a torinói közönség minden egyes…..