Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spammer blogger

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megváltozott az életem. Tegnaptól mindent értek. Teljesen más megvilágításba helyezték a dolgokat. Látjátok, ezért jó, ha ilyen remek vezetőink, politikusaink vannak! Gondoltunk mi erre, meg arra, nyitogattuk a bicskát a zsebünkben, öntöttük ki híg fost a…..
spammer blogger 2009.09.10 15:44:54
@derelyegrádi szellem: sőt! A köcsög szomszédom is folyton hangoskodik, ezért Dekszkynek le kell mondania! :D
Demszky azért maradhatott ennyi éven át a helyén, mert a hozzátok hasonló kretén állatok a lejáratókampány-kísérleteikkel mindig elérik, hogy a bizonytalankodók nagy része rá szavazzon.
Rájöttem! Panelház 2009.09.10 13:23:00
A panelházat a kommunisták találták fel annak érdekében, hogy a rendes embereket minél kisebb helyre zsúfolhassák össze. Ezzel az elvtársak két legyet ütöttek egy csapásra: egyrészt a panelba beköltözött emberek agyatlan zombikká változtak, így segítettek hatalomon…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
spammer blogger 2009.09.09 08:47:09
@esef: aham... Hitler meg forog a sírjában. :(
spammer blogger 2009.09.09 09:14:53
@gpetersz: javasolnám, ilyen alapon keresd fel pl. az MKB vezérét és cigányozd le! De említhetném az Orbán Vekkert is. Fog neked örülni! :D
spammer blogger 2009.09.09 09:17:12
@kovi1970: sajnos (bár egyetértek veled) tévedsz, még ezeknek a tetveknek is vannak személyiségi jogaik. Ebben a kibaszott országban még az is előfordulhat, hogy a felvételeken szereplő férgek személyiségijogi pert indítanak a felvételt publikáló ellen és meg is nyerik. :(
Kettős Mérce Radikális Buzulás 2009.09.08 17:32:00
Ma délelőtt a Kossuth téren radikális melegek tartottak tüntetést. A Radikális BuziFront elnevezésű egyesület tagjai kizárólag „exhibicionista” melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek és transzvesztiták lehetnek. Amint azt szóvivőjük elmondta, külön…..
spammer blogger 2009.09.09 07:49:12
@Omár: azt hiszem, félreértesz.

Az meg külön imádnivaló, amikor a jobb esetben csak a kisebbségen gúnyolódó, rosszabb esetben ellenük erőszakosan fellépő alakok kérik ki maguknak, hogy a kisebbség sértegeti őket...
Molnár Oszkár, Edelény polgármestere szerint a környékbeli terhes roma nők egy része gumikalapáccsal és különböző gyógyszerekkel tudatosan károsítani akarják a születendő gyereküket csak azért, hogy a későbbiekben több segélyt kapjanak. A Fidesz vezetői ezt helyi ügynek…..
spammer blogger 2009.09.09 06:23:34
@Lófasz Hadnagy: na te is egy tipikus kis zsebnyilas barom lehetsz... Gondolod, hogy a "magyar" nőneműek közt nincs a terhességét végigcigiző-piáló ribanc? Elhiheted, van annyi köztük is, mint a cigányok közt.
spammer blogger 2009.09.09 06:24:49
@Gréver: kérdés, hogy ezt neked ki hiszi el... :D
spammer blogger 2009.09.09 06:27:31
@koetschoeg: én régóta nem olvasok Moldovát (sőt... asszem, az első nagy sikerű könyvét olvastam el, de már arra sem emlékszem, hogy miről szólt), de ha jól sejtem, ez nem lehet annyira friss dolog. Akkor miért nem lett belőle rendőrségi ügy a mai napig?
Húsz kilométert lebiciklizni nem olyan kevés. Fizikai állapottól függően lehet rá akár büszkének is lenni.   De másfél óra alatt lebiciklizni, majd telekürtölni vele a világot, az az azért túlzás.   Russel Crowe-ról a másfélórás húsz kilométer (pontosabban 19,3…..
spammer blogger 2009.09.08 19:20:21
@Bögöy: szerintem te nagyon el vagy tévedve... Nekem a csúcsom, amikor már nagyon formában voltam kb. féléves napi szintű tekerés után, az úgy 40perc/12km volt... de akkor mocskosul kidöglöttem a végére. Arról nem beszélve, hogy te komolyan vennél egy ilyen "versenyt"? :D
spammer blogger 2009.09.08 19:50:36
@igazi hős: _naponta_ - és kérdés, hogy milyen bringával...
Én úgy 4-5 éve 110 kilósan értem el ezt a csúcsomat egy MTB nyergében 3-4 kilónyi fotós cuccal a hátizsákomban. :)
spammer blogger 2009.09.08 19:59:01
@igazi hős: Hmmm... próbáld meg MTB-on! :)
Lehet, hogy romlani fog az átlagod. ;)
Gyula polgármester jó. Átad (azt is, amit nem ő épített, ld. Skála „Alee”), átvesz (a Kopaszi Gátat, hogy az önkormányzat fizesse a fenntartás 200 milláját a magánbefektető helyett), táncol (a ZP-ben forever), és szép öltönyöket is hord. Egyszóval: kúúl csávó.…..
spammer blogger 2009.09.08 19:17:22
@mrs. white: de, az események hasonló sűrűségűek voltak, csak
- részben kevesebb volt a szimpla rágalmazásnak minősülő "ügy"
- részben a maszop-szadi ellenzéki tevékenysége nem arról szólt, hogy mindenáron megpróbálja lejáratni a fideszes rablóbandát
- mindezeken túl valahogy a távolság mintha megszépítené az emlékeket a nemtaggyűlés vekker szimpatizánsai körében... (Kaya Ibrahim, koronaúsztatás, Milleniumi országjáró, fidesz székház-tisztikaszinó körüli ügyletek stb., hogy csak a legismertebb húzásokat említsem
spammer blogger 2009.09.08 19:55:06
@mrs. white: emlékezz a szuhay balázs-féle parabola utánzatra, aztán próbáld meg kissé objektív szemmel (nem fog menni, tudom) összehasonlítani a kettőt!
A HH (amikor pár éve utoljára láttam), még nem kizárólag azzal foglalkozott, hogy baszogassa a fideszeseket. Inkább az aktuálisan legkicikizhetőbb politikusokon szórakoztak, pártállástól függetlenül.
De biztosan igazad van, ti nézitek a HH-t, én meg nem... :D
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
Szeretheted bármennyire a másikat (nem kétlem, hogy a kapcsolatunk első két évében odavolt értem ő is), a rossz szex tönkretehet mindent. Ha a szex nem működik, más sem fog. A kép innen Kedves Szakítós-Szerkesztőség és -Olvasók! Lecsóba bele: történet főhősi…..
Amióta haldoklik szerencsétlen Budapest tévé, azóta készülnek összeállítások a legszebb jelenetekről, próbálja az ember kitartani a pillanatot, hogy ne kelljen szembenézni az elmúlással, hogy nem lesz többé ez az izé. Mi is készítettünk anno ilyet, és most hogy a halál a…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
8ker Imre csempéz 2009.09.06 16:53:00
 Imre nem unta meg a tevékenységet, sőt! Az elkészült virágágyásokat felturbózta: egy szivacsréteget tett a föld alá, és csövet vezetett keresztül rajta, hogy biztosan meglegyen a folyamatos nedvesség a virágoknak. Hogy lássák, ez tényleg egy gondozott kis kertecske, kerítés-félét rakott a szélére.…..
spammer blogger 2009.09.06 18:18:54
@LION_heart: ha a virágágyás-_BA_, azzal csak jót tesz. A többség max. rá... ;)
Roxfort a nagy angol (!) varázslóképző a Harry Potter-regényfolyamban. Itt tanulnak a diákok mindenféle érdekes tantárgyat: sötét varázslatok kivédését, átváltoztatástant, mágiatörténetet, vagy pl. rúnaolvasást (utóbbinak alább még lesz jelentősége). A…..
spammer blogger 2009.09.06 15:48:42
@Loge:
1. Nem csupa latin (épp az imént olvastam egy másik blogon - ahonnan idetévedtem), hogy pl. az "avada kedavra" (vagy valami hasonló) az pl. arab eredetű.
2. Kibaszottul imádom az ilyen kultúrlényeket, akiknek "plebsz" a latint még hírből sem ismerők népes csapata.
"Szájer kilátásba helyezte, hogy amíg Szlovákia nem vonja vissza a törvényt, addig egyetlen olyan felszólalásuk sem lesz az Európai Parlamentben, amely erről az ügyről ne emlékezne meg." (MTI híre)   Elképzelem, amint valamelyik magyar néppárti képviselő az EU-konform…..
spammer blogger 2009.09.05 06:16:52
@G.d.Magister: mer' báncsa a szent szájert! Éééérted? ;)

@mikka: ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a magyar bármiben is jobb a szlováknál vagy románnál vagy ... ?

@fraki: lehet így is magyarázni, mégiscsak aktuál(?inkább magyar)politikáról szól az írás. Akár ez volt a szerző szándéka, akár nem. Sajnos tény: ennyi barmot (a tisztességüket most ne feszegessük) egyetlen párt vezetésébe bezsúfolni és mindehhez egy félországnyi rajongótábort gyűjteni... lássuk be, nem kis művészet!
spammer blogger 2009.09.06 08:21:44
@sapuh: én biztosan tudom, hogy egyformán sok a szarházi, jellemtelen alak itt is, ott is. Meg azt is, hogy pusztán attól, hogy magyarnak születtél, nem vagy több a másik embernél.
Szájer meg hazudozzon amit akar, értelmes ember nem foglalkozik vele.
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Joshi Bharat viccesnek szánt monológja arról, miért szar a magyar reklámszakma. A végén  "poén".  jujjbaz+++++ A film valószínűleg a "Hogyan ne csináljunk vírusreklámot?" szekció példamunkája lesz az Országos reklámkonferencián: Hová tűnt…..
spammer blogger 2009.09.05 07:48:39
Éppen délutáni tárgyalásra mentem, amikor jött a hír: közös megegyezéssel távozik az Origo Zrt. vezérigazgatója, Fischer András.Van már cikk a Kreatívon és persze az Origón is, ott elérhető a teljes hír. Én csak nagyon röviden kommentálnám:Elkezdődött. ..
spammer blogger 2009.09.04 18:54:33
@Mária: cicuskám, ne féltékenykedj!
Egyébként én sem értem, mit keres ez a főoldalon. :(
Az EU nemrégiben fogadta el a (már régóta tervezett) jogszabályt, melynek értelmében fokozatosan betiltják az európai piacokon a hagyományos (wolfram-szálas) izzók gyártását és forgalmazását. Mától nem lehet gyártani 100 Wattos izzókat, jövőre a 75, 2012-től a 40 és 25…..
spammer blogger 2009.09.04 16:17:43
@ZF2: igaz, ennek közel tíz éve, de életemben egyszer próbálkoztam ilyen energiatakarékos szarral: kb. két órányi használat után ment a kukába (akkor egyébként úgy emlékszem, nem volt ennyivel drágább a hagyományosnál, mint mostanság).
Vettem egy 23W-os, 100-asnak megfelelő fényűnek kikiáltott darabot (nagy méretű, gömb alakú), járattam úgy másfél órán át, de a fénye nem volt erősebb egy 60-as izzóénál. Akkor jegyeztem meg többek közt az Osram nevét is, hogy ilyet soha többé.
A rendőrség láthatóan nem találja a helyét. Nem tud olyat csinálni, amibe valaki ne kötne bele. Vagy túl kemény, vagy túl gyenge. Most pl. a homofób hangulatnak kíván megfelelni, gyáván: ...a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívta a Meleg Méltóság Menetének szervezőinek…..
spammer blogger 2009.09.03 20:32:03
@BKV reszelő: ellenben hurcolnak egy sokszáz éves hullacafatot. És csak azért nem csókolgatják, mert üvegbúra alatt van.
spammer blogger 2009.09.04 06:39:18
@ebenbry: miféle "félelmet" te istenverte náci barom? Ilyen alapon tiltasd be a körmeneteket is, mert azoktól még több félnivalód van - emlékeztetnek a bűneidre, meg arra a pár pedofil papra, akik gyerekkorodban molesztáltak téged.

(többiektől bocs, de amikor valaki erre hivatkozik, az azért teszi, mert a nyilasgárda betiltásával akarja összemosni a buzifelvonulást)
spammer blogger 2009.09.04 08:01:41
@Zoli a séf: ez igaz, csakhogy ebbe a rendőrség nem ugathat(na) bele.

@városjáró: ebben nem vagyok biztos. :D
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Kedves Munkahelyi Terror!Összefutottam egy régi ismerőssel, aki most egy nagy közüzemi szolgáltató telefonos…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
A terézvárosiakat állítólag idegesíti, hogy zaj van lent az utcákon. Senki mást nem. Nos, ha megállapodást akarnak, lehet megoldás. Nekik ugyanis, ahogy ők mondják, nem konkrétan azzal van a bajuk, hogy ott van egy csomó ember, hanem azzal, hogy zajonganak.Úgyhogy javaslatom a…..
spammer blogger 2009.09.03 07:09:49
@1bambi: a városi közlekedés zaja is zavaró, de ahhoz a monotonitása, frekvenciája stb. miatt hozzá lehet szokni.
Az önkormányzat által kihangosított, Andrássy úton rendezett bulik meg nem nyúlnak az éjszakába, pláne nem napi rendszerességgel. Csakhogy ennek felfogásához kéne némi ész, ami bennetek sehol sincs.
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
spammer blogger 2009.09.03 06:56:09
@Megvagy hadnagy: de... egy méretes ló... khm... najó... még a végén valaki azt mondja, hogy trágár vagyok, ha leírom, hogy egy szép, méretes lófasszal. ;)
spammer blogger 2009.09.03 07:05:55
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: _úrias_ - az nem én vagyok! :D
VENDÉGPOSZT Kósa András, a Hírszerző rovatvezetőjének írása. A 168 óra online-on „Király Helga írása” megjelöléssel publikáltak egy cikket szerdán, amely az OECD szeptember 1-én közölt gyermekjóléti felméréséről szól. Ugyanebben a témában Tóth Vali, a Magyar…..