Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sazerac

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Ritkán találok ilyen meggyőzően jó point-n-click játékot, mint a Killer Escape. A fejtörők a helyükön, mármint teljesen érthető, hogy mit kell keresni, csinálni, mi mire való, nem pixelvadász (sőt, már-már szájbarágós időnként, mondjuk ez a pixelvadászokhoz képest inkább…..
"Fontos megjegyezni, hogy minden valószínűségre fittyet hányva egy ámbráscet jelent meg egy idegen bolygó légterében, több mérföldnyi magasságban. Mivel ezek a körülmények nem ideálisak egy bálna számára, szegény párának kevés ideje maradt, hogy felfogja bálna voltát.…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Ezeket csak így kép formájában, ha szükséges feliratozva. A képre kattintva nagyítható.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/b_socc/feed", "width":"550", "height":"490", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Azta mindenit. 27.-én abszolút blogrekord született. Igaz, kellett hozzá egy kis Index-es támogatás (olyanfél napig be voltam linkelve a főoldalra), de ez még akkor is egy olyan adat, amelyet sok blog megirigyelne. Nem szeretek ilyen konkrét adatokat kiadni, de a nagy rekordokat eddig is…..
Sazerac 2009.08.29 18:03:31
@freddyD: Hát köszönöm, hogy válaszoltál nekem. MOst tök megtisztelve érzem magam. De komolyan. Te egy leganda vagy, és válaszoltál. Ráadásul másodszor. Hát beszarok. Nekem még soha egy blogíró sem válaszolt ha írtam neki. Te vagy az első. Asszem. Nem gondolkoztál azn, hogy midiaszereplő legyél? A sok pénz meg minden? Igaz, hogy el kéne adnod hozzá a lelkedet, de valakiknek ez nem probléma. És akkro szélesebb körben megismerhetetnének. És lehet, hogy még kevesebbet is kéne dolgoznod ugyanazért a pénzért, szóval lenne időd blogot írni, legalább amíg nem lesz gyereked...
Sazerac 2009.08.29 18:18:36
@Geri11: Hinnye! Szerintem nem azt kell nézni, hogy mekkora a befolyása az országnak, hanem azt, hogy szeretsz-e itt lenni...
A "Használati útmutató az Élethez" egy többrészes bejegyzés lesz, melyben leírom "szerény véleményem szerint" a legfontosabb dolgokat az élettel kapcsolatban. Tervezett témák a teljesség igénye nélkül, tőszavakban: párválasztás - párkapcsolat, magány,…..