Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athéni szél és spártai eső

1 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy 2009 óta minden évben, idén tavasszal is megkérdeztük olvasóinkat arról, mi a véleményük a magyar közéletről, illetve a Mandinerről. Kérdőívünket 1579-en töltötték ki, nem reprezentatív felmérésünk teljes adatállományát közzétesszük majd további elemzésre. A…..
athéni szél és spártai eső 2013.06.03 20:22:18
Dehogyis, még csak az kéne! Alighanem csak egy szép hátteret kerestek a prospektusukban egyik villamosuknak (9. oldal). A kontinens első földalattiját épp azért találták ki, hogy ne rondítsák el vele az Andrássyt. De azért furcsa gondolatkísérlet nem? (Tipp: BDZSH - heti beton)…..
athéni szél és spártai eső 2013.06.03 20:16:13
Míg nyáron még csak a dinnye minimum árát határozta meg a kormány, 2013 év elejétől egy nagyságrenddel komolyabb területen avatkozott be a piaci folyamatokba. A lakosság széles körében támogatott rezsicsökkentés jól jelzi, hogy a Fidesz sikerrel aknázza ki a társadalomban…..
athéni szél és spártai eső 2013.05.27 23:36:42
A kormány közzétette a miniszterelnök által az idei deficit-cél elérésének egyik végső eszközének nevezett reklámadó tervezetét. A túlzottdeficit-eljárás lezárása érdekében meghozandó intézkedésekről címet viselő javaslat azonban arra egészen biztosan…..
athéni szél és spártai eső 2013.05.27 23:36:00
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.17 09:30:00
Zach Woods, a Sabre emberét, Gabe-et alakító színész állandó szereplő lesz az Office következő évadában.A Skins amerikai remake-jében nem lesz Maxxie, lesz helyette egy leszbikus karakter, Tea néven.A Jersey Shore készítői elégedetlenek pár karakter második évados…..
Volt már egy kis időm nézegetni a tegnapi eredményeket, az országos listára került töredékszavazatokat és különösen annak az 57 egyéni választókerületnek a helyzetét, ahol még folytatódik a küzdelem (ezekről később részletesen írok majd). Ezek alapján nekem úgy tűnik,…..
athéni szél és spártai eső 2010.04.13 01:17:36
@ubul2000: ha viszont félretájékoztatott, az oltári nagy blama, és a választók alapos megtévesztésére alkalmas.
Tény-leg ? Politikai családfa 2010.04.10 21:30:00
Holnap választások. Családban marad.Jobbik – a testes, öblös hangú nagybácsi, aki az asztaltól felállva, gyakran kiabálva fejti ki a véleményét,  olykor igaza is van, de a gyereket hétvégére azért nem bízzuk ráLMP – a gyerek, akinek ugyan még nem tudjuk milyen…..
Azt hiszem az eddig sem volt kérdéses, hogy Michael Emerson a Lost egyik legjobb színésze, ezt már egy Emmy-díjjal mások is elismerték, oké, de ha ezért az epizódért nem adják neki oda a következőt, nagyon nincs igazság a földön. Spoileresek leszünk az ugrás után, óvatosan.…..
Ma inkább csak késő este érdemes csak tévézni. És ezt most tényleg nem azért írom, mert megint késésben vagyok az ajánlóval. A Terence Hill nélküli Bud Spencer-filmek nekem sosem jöttek be annyira, mint a bunyós páros klasszikusai (fordítva viszont működik: a Szuperzsaru az…..
Zala, Tolna és Baranya járhatatlan a hótorlaszok miatt, úgyhogy esti programnak marad a házibuli, a gyerekkel legózás vagy a tévé. Az m2 már délután elkezdi a retró blokkot: 14:55-től Sztankay István és Antal Imre konspirál kettős ügynökként a nemzetveszejtő imperialisták és…..
comment:com Az utolsó kilövés 2010.01.30 16:30:00
A 25 centis hó valszeg sokakat otthon marasztal, de nyugi, legalább lesz mit nézni a tévében. Héttől az örök klasszikus, bárhányszor megnézhetős A tizedes meg a többiek lesz a Duna TV-n. De Kiricsi biztos az ...és megint dühbe jövünk (19:30 RTL Klub) című BS-TH-filmet ajánlaná,…..
athéni szél és spártai eső 2010.01.30 19:04:15
Szerencsésebbeknél van a fiatalos nagypapa, aki Szentdélelőtt és Szentdélután moziba és/vagy szánkózni viszi a család összes gyerekét, így apa nyugodtan káromkodhat, miközben megpróbálja beszuszekolni a fát a talpba és a lakásba, anyának megnő az esélye arra, hogy a…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
A tegnapi hervasztó felhoztalhoz képest mára igencsak kitettek magukért a csatornák. Már kora este nehéz lesz dönteni, mert a Michael Clayton (HBO2, 20:00) igazán feszült krimi George Clooneyval és a remek alakítást nyújtó Tom Wilkinsonnal, a '30-as években játszódó Tolvajok, mint…..
athéni szél és spártai eső 2009.12.18 18:30:13
comment:com Dzsessz, nők, őrület 2009.12.17 16:30:00
Filmvonalon elég soványka nap mai, de azért érdekesnek tűnik Emilio Estevez Vietnám-szindrómás drámája a rendező mellett apuva és Kathy Batesszel a főszerepben (Házi háború, MGM, 20:30) és két magyar film is: Az örökség (Filmmúzeum, 21:00) Mészáros Márta igazán lenyűgöző…..
Nekem egyik örök kedvencem a Régi idők focija (Duna, 21:05), úgy meg külön érdekes lehet ma esti programnak, hogy előtte Sándor Pál mond bevezetőt (Duna, 21:00), utána meg lenyomják a rendezőről szóló "Kell egy csapat!" című dokumentumfilmet (Duna, 22:25), de azokat is…..
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
A tévés szakemberek egyik legvadabb rémálma vált valóvá hétfőn este az Egyesült Államokban, ugyanis hosszú ideig áram nélkül maradt a Nielsen főhadiszállása, így az aznap esti eredményeket nem lehetett összegezni. A Nielsen ottani idő szerint kedd délutánra ígérte a hétfő…..
comment:com Richard Dawkins az m2-n 2009.10.30 15:07:00
Richard Dawkins nevét szerintem majdnem mindenki ismeri. A hívők azért, mert harcos ateista a fickó, és biztos volt már pár olyan beszólása, ami miatt visszadobtak volna egy kétkilós kenyérrel. Az ateisták azért, mert ateisták és neki drukkolnak. A maradék meg azért, mert itthon…..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.27 09:30:00
A Dr. Csont 100. epizódja immáron hivatalosan is egy flashback lesz, mégpedig Booth és Brennan első közös ügyét mutatja majd meg. Ray Romano Men of Certain Age című dramedyjében (bemutató december 7, TNT), Robert Loggia alakítja majd Romano faterját. Miért nem viccesek már…..