Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Centi the real

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dreher név nem csak egy brand, hanem fogalom is. Magyarország és a Monarchia egykori fellegváraként működő gyár megjárta a mennyet és a poklot. Megkíséreljük összefoglalni a kultikus sörgyár viharos másfél évszázadát...
Abban megegyezhetünk, hogy amikor bármilyen kínai gyártmányú terméket vásárolunk az első dolog, ami felmerül bennünk: vajon meddig bírja? Sokan azt is kétségbe vonják, hogy a kínai gyártmányú termékek esetében lehet-e érvényesíteni maradéktalanul a garanciát. Ezeket a kérdéseket nincs miért…..
Nagyjából két hónappal ezelőtt untam meg az állandó elemcserélgetéseket a drón távirányítóimban. Ha csak a televízió távját nyomkodtam volna, soha nem jut eszembe átváltani elemről akkumulátorra, de mivel a fenti repülő alkalmatosság adói szabályosan zabálják az áramot, vettem néhány Sorbo márkájú,…..
Azt szokták mondani, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. Gondolom így lehet ezzel a frissen munkaerőpiacra lépő is. Minden infó új neki. Az is, ami látszólag evidens. Így most nézzünk meg néhány olyan munkahelyi attitűdöt, melyekhez ha tartjuk magunkat, nagyot nem tévedhetünk kezdőként. És…..
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
Kaptam egy csomó fotót egy csomó héliumos lufiról. Ma reggel készültek. Tele van lufizva a Corvin-köz környéke, a metrómegálló és a pláza között. Egyelőre nem tudom, ki gerilláskodik, valami reklám-e vagy szerelmi vallomás, de vén rókaként az előbbire gyanakszom. Mindegy,…..
Centi the real 2014.03.21 06:48:38
Hogyan drágul az olcsónak hirdetett jogosítvány, miért kötelező a pótóra, és miért fontos, hogy elnyerjük a vizsgabiztos bizalmát? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Centi the real 2012.02.15 15:05:41
@Körömcsiga: Valóban, pont 93-ban volt változtatás, előtte 28, azután lett 30.
Centi the real 2012.02.15 16:27:38
@no_holy_shit: ??? Most mi is a probléma az általad idézettekkel kapcsolatban??
Centi the real 2012.02.15 16:36:16
@lapposgutta:

Igaz ez csak a szomszédos Bécs, de 1000€ alatt nem úszod meg:
www.fahrschulegrand.at/page/produkte-und-preise

Cm
Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:Elöljáróban azt szeretném…..
Centi the real 2011.03.10 12:02:25
@triple_sec: Nem valószínű az anyagi segítség... Ha ott vizsgáztál, ahol gondolom, ott ezt esetenként elnézik, mert még a profiknak sem megy mindig azon a néhány szaggatot vonalon beilleszkedni a buszsávból a belsőbb sávba.. (M5 bevezető, Hoffherr A. utca)

Az viszont fura, hogy oktatás alatt nem mentetek soha arra...
Centi the real 2011.03.10 12:05:15
@lomex: Az élet más mint a vizsga, de ezt mindketten tudjuk.. :-))

Off: a nicked rejti a munkahelyed? Mert akkor lehet, hogy kéne beszélnünk..
On

Cm