Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hámozott Szőlő

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Hámozott Szőlő 2011.02.01 21:17:35
@vinyi: Légy oly kedves, és fejtsd ki részletesebben! Köszi!
A tavalyi felhördülés az alábbi beszámoló szerint nem lehetett teljesen alaptalan, minthogy még mindig rinyálnak a Mongolian BBQ-ban, ha valami nem tetszik a pincérnek:A Mongolian BBQ-t ért sok negatív felhang előtt értetlenül álltam - tegnapig. Már három éve járunk egyetemista…..
Hámozott Szőlő 2011.01.27 10:31:06
@mqqq: Nincs olyan, hogy kicsinyes faszszopó vendég. Egyszerűen nem létezik. Olyan van, hogy normál vendég, és bőkezű vendég. Semmiféleképpen sem kicsinyes, főleg nem faszszopó. Ezt meg kéne érteni minden szolgáltatónak. Mindenfélének. A fizető vendég/ügyfél szent, a vendéglátó/szolgáltató meg kussol és vigyorog egészen addig, amíg olyan helyre el nem vonul, ahol senki sem hallja (ügyfél legalábbis) a visongását. Ennyire egyszerű.
Hámozott Szőlő 2011.01.27 10:57:57
@mqqq: De, olvastam, és egyet is értek a hozzászólásod második részével.

Tény, mondhatod másra hogy kicsinyes és faszszopó, attól még nem az. Azért biztosan nem, mert nem adott elég borravalót.
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Hámozott Szőlő 2011.01.21 17:05:12
@HAL 9000: Van igazság abban amit mondasz, de semmiképpen sem komcsi az, aki ezt a cikket írta. Viszont neked fogalmad sincs arról, mi az hogy kommunizmus. Értem, hogy mit jelent nálad a komcsizás, de az is baromság. Magyarországon nem volt kommunizmus soha. Szocializmus volt, aminek a végkiteljesedése lett volna a Kommunizmus, de nem lett, mert jött a rendszerváltás, amiben Orbánnak nem kicsi szerepe volt. Maximális respekt ezért neki. A demokratikus berendezkedésért küzdött, de ő az aki nem tudja, hogy mi az hogy demokrácia. Ugyanis egy valódi demokráciában nem a többség akarata érvényesül (mint tudjuk, mindig azt mondja, hogy 3/4-es felhatalmazása van), hanem a többségé ÉS a kisebbségé is. Tehát az általad komcsinak tartott baloldalé is. Tehát légy oly kedves, és ne komcsizzál már! Köszönettel. (Amúgy Fideszre szavaztam... Jobbikra kellett volna)
Veszélyeztetett terhes voltam. Volt egy kisfiam, most kislányt vártunk. Elég problémásan indult a terhesség, vérzés, nyitott méhszáj, stb. Kórházban is voltam közben, majd betegállományban. Szinte végig nyitott volt a méhszáj, nagyon oda kellett figyelni. 7 és fél hónapos…..
SF.blog Puska is lesz a PS3-hoz 2010.10.11 08:00:00
Hamarosan új korszak köszönt be az FPS játékok életébe. A Play Station 3 ugyanis új érzékelős kontrollert dob piacra. Az automata gépkarabéllyal biztosan élvezetesebb lesz az akciókkal teli játék. A 30 dolláros (kb 7000 Ft) fegyver novemberben kerül a boltokba.dvice..
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Hámozott Szőlő 2010.10.11 11:38:51
A katasztrófák természetüktől fogva is épp elég borsot törnek az orrunk alá, de ilyenkor még az is tetézi a helyzetet, hogy az átlagost jelentősen meghaladó mértékben burjánzanak a groteszk emberi magatartásminták. Az alábbira Zoltán nevű olvasónk hívta fel a…..
Ekkora a balfaszokat ... A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy…..
Az Apple elméletben akár egymaga padlóra tudná küldeni az egész tech részvénypiacot, legalábbis az indexeket, és ez az elmélet kedden egy pillanatig még akár véres valóságnak is tűnhetett. A hirtelen jött elmozdulás elég jelentős volt ahhoz, hogy sokan „flash…..
Hámozott Szőlő 2010.10.01 12:03:46