Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józan ész

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán a szokásos 25. félmaraton népszerűsítés zajlott a szigeten Talmával. Először az összefoglaló videó: Talma egyébként nem kamuból mondta, tényleg képes sub-25 perceseket futni. Kérdeztem, hogy jár-e konditerembe, elmondta, hogy nem, inkább ezzel az amerikai kommandósok…..
Minden elismerésem az új kormánynak, amiért nem sokkal megválasztásuk után öt, korábban bezárt vasúti szárnyvonalon, jelképes menetrenddel visszaállították a személyforgalmat és jelezték: ezt hamarosan további szakaszokon is meg fogják tenni. Szimpatikus és bátor döntés ez,…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
józan ész 2010.07.19 12:45:29
@panteon: igaz,igaz ,( az idézet )
az előtte leírtak viszont kit minősítenek ???
józan ész 2010.07.19 13:07:30
@vizesnyolcas: TWÁ nem diplomata , kimondja , kimondhatja a véleményét ( vagy ha valaki mást feltételez, ám legyen a "megbízói" véleményét )
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Új MÁV blog MÁV -2.0 2010.04.08 10:51:51
Ismét az IC-kocsik konnektorairól van szó. De mostmár bevezette a MÁV a matricát, hogy oda bizony laptopot dugni tilos. Bennem egyébként továbbra is az merül fel, hogy ha a Transsylvania IC-n mindenhol van konnektor es oda be lehet dugni mobilt, laptopot, akkor a magyar IC-kben ez miért…..
RE:blog Homepátiás matematika 2010.02.26 10:43:00
Mint az orránál tovább látó ember (és ez esetemben nem kis teljesítmény) engem sem tud meggyőzni a homeopátia, hogy finoman fogalmazzunk. Az elmélet alapját képező, már első blikkre egyértelműen hamis - vagy túlcsorduló jóindulattal: bizonyítatlan - alaptételeket adottnak…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Már meg éppen kereszténygyalázás helyzete forgott fenn/kereszténygyalázás volt folyamatban. Méghozzá a Klubrádió hullámhosszán. Bezony. Ez már csak ilyen. Címlapon hozta a Magyar Hírlap is. Mivel Klubrádiót éppen nem hallgatok, ezért reájuk támaszkodva idézem Para-Kovács…..
józan ész 2010.01.21 22:23:13
@szamoai: nem nem nem , de ezzel nem mondok újat.
Úgy látszik, minden évszakra jut egy toszkán borbotrány. A régió eldivatosodásának szélhámos haszonélvezőit kezdik a hagyományaikat és/vagy megélhetésüket féltő gazdák földobni a hatóságoknál. Az aktuális bili 10 millió literes. A pénzügyőrök ennyi bort foglaltak le az…..
józan ész 2009.12.16 13:27:16
@shiraz: Csak néhány nevet v. helyet ha tudnál mondani.Shiraz meg különösen érdekelne . Kösz...
Monspart Sarolta interjú befejező részét közölnénk a 24. Nike félmaraton előtt - Mennyire nagy tudomány ez az edzésterv-összeállítás? - Nem olyan nagy tudomány, és nagyon egyéni. Sokkal jobban jár, aki egy picit elsajátítja az elméleti alapokat, mintha a nem is tudom, Usain…..
józan ész 2009.09.06 11:58:37
@zsolababe: Többszörösen félreértettél.A hosszabb távoknak -főleg felkészületleneknél- a lassú tempónál (is ) komoly eü. kockázatai vannak,melyeket bárki átgondolhat. A marketinggel megtévesztett futók nagy száma semmit nem bizonyít.Cikizni senkit nem szeretnék... Számomra a félmaraton nem korai,hanem késői.A cikiző megjegyzésre csak annyit , hogy az elmult 2 hétben 2 kudarcba fulladt kisérletem volt a 2 szigetkörre úgy, hogy 24:20 ill. 24:30-as kör után kb.6 ill.6,5 km után feladtam...Esetleg vállalom a bizonyítást is !