Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okmiristan1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Manifesztálódott az integrációtok poltpéterekben, tiborczokban, kibaszott némethszilárdokban, pharaonokban." Ismert roma újságírók szóltak be Lázárnak.......
okmiristan1 2018.03.31 18:30:03
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Bravó. Mekkora egy tetű vagy, kishaver!
Morvai Krisztina az Orbán-szócső Magyar Időknek adott interjújában teljes egyetértéséről biztosította a sorosozó-migránsozó, szélsőségesen “nemzetállami”, határvédőnek nevezett EU-ellenes kormányzati politikát. Ezzel a lépéssel aligha nyeri el a Jobbik-vezér osztatlan tetszését, hiszen több…..
okmiristan1 2017.10.29 13:13:01
Alig egy év van hátra a következő országgyűlési választásig, de már durvul a magyar közélet. Valahol érthető, mert a kormányzópártnak semmi mondanivalója sincs a nemzetnek, helyette durvasággal kompenzál. A Fidesznek - és személyesen Viktornak - nincs stratégiai elképzelése arról, hogyan kellene…..
Kilencvennégy éves korában elhunyt Pete Seeger amerikai folkénekes, politikai aktivista, író. - írja az MTI. Seeger hétfő éjjel halt meg egy a New York-i kórházban - közölte Kitama Cahil Jackson, a világszert ismert előadóművész unokája. Seeger meghatározó alakja volt az…..
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
Azért ismerjük el, hogy Pali bácsi biztosan jobb lesz a fegyveres erők főparancsnokának, legalábbis megjelenésében: volt sportolóként, egykori olimpikonként legalább katonás tartással végig tud majd menni a díszsorfal előtt. Úgy, ahogyan ez eddig egyetlen köztársasági…..
 A választások rendre lezajlottak, immáron nagyobb fennakadások nélkül. A végeredménybe úgy tűnik minden politikai szereplő belenyugodott és immáron figyelmünk a kampányolás végeztével a jövőbeli teendőkre terelődhet. Mert bizony tennivalóból akad bőven.Elkezdődhet a…..
A tegnap este nem hagy nyugodni: ha nekem a saját vállalkozásom ajtajában kétszáz méteres sor állna, mit tennék?Gazdaságelméleti vitát folytatnék a kereslet és kínálat örökérvényű összefüggéseiről?Esetleg unottan sorszámot meg pogácsát osztanék a sorbanállóknak?Hát…..