Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalapos25

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csírákat hanyagold, mert fertőzést okozhatnak, a csirkeszárny túl zsíros, a rizsliszt hízlal, a grillen megkapott hústól, a nem bio almától és krumplitól óvakodj! Ne bízz a tenyésztett halakban, és ne dőlj be a génmanipulált ördögnek! Az élelmiszerfeldolgozás mumusairól időről időre új…..
A napfény és a vízpart nyári élvezete után ősszel sokan szeretünk olyan úti célt választani, ahol a természetet és a kultúrát együtt tudjuk megcsodálni. Erre nagyszerű lehetőséget ad egy-egy kastélylátogatás, ahol számtalan történelmi és kulturális érdekességet is megismerhetünk, a kastélyokat…..
HamPLÓ Kazettaretró: a low-end 2010.10.20 03:30:00
Az IDDQD közelmúltbeli kazettás cikke rég leporolatlan húrokat pengetett meg szívemben, vagy hogy is van ez a közhely. Ezután kisvártatva Ali barátommal is leveleztem arról, hogy milyen csoda volt a a kazettás magnó gyerekkorunkban, ez pedig kedvet csinált ahhoz, hogy feltúrjam a dobozaimat,…..
Május 24-én tüzifává apríttatott egy köztéri faszobrot Pécs egyik kulturális csúcsmenedzsere, Bozóky Anita. Helló Pécs, Helló EKF, Kultúra! UPDATE! A kultúrblogszféra Bodoky Tamásának érezhettem magam egy pillanatra, hisz cikk is született ezen blogbejegyzésem…..
A Rotburger hihetetlen népszerűségét a pilisi és az észak-budai régióban már "külsősök" is többször megindokolták: Magyarország talán legjobb házisörét kapjuk itt, gyönyörű környezetben, olcsón. A Szarvas büfé is a maga nemében sikersztori volt, de ez…..